2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Ayy benim kız da bugün ilk defa 7 de uyandı o da eşimin alarmına nasıl uyumuşum normalde bes bucukta ayaga dikerdi gençleştim resmen bu kadar mı farkeder

Aayyyy wasnt hoşgeldin kuzu neler olmuş öyle ya çok geçmiş olsun annen nasıl bebiş iyi mi alerji durumu zor geçmiş ya üzüldüm

yaaaaaaa cook gecmis olsunn macera yaşamıssın baya
2cicuklu benide korkuturlardı gayette iyi gidiyor hiç şüphen olmasın kızıma diyorum akrdeşini uyutiyim geliyorum herdefasında dinlemezdi herdefasında derdim önüne birsey koyuyorum yiyodu ben uyutana kadar simdi hic gelmiyo yanıma

Aayyyy wasnt hoşgeldin kuzu neler olmuş öyle ya çok geçmiş olsun annen nasıl bebiş iyi mi alerji durumu zor geçmiş ya üzüldüm
Mevsimliimmm sorma alacağımız dersler yaşayacağımız şeyler varmış demek kii.. annem iyi ama bilemiyorum ya kilosu herşeyi normal bi kadın nasıl atardamar 99% tıkalı şok olduk. Stent filan şu an iyi çok şükür. Bebiş de iyiii dün rota 2. doz yapıldı. Onun huzursuzluğı var ama süt alerjisini farkeedene kadar ne çektik Allah biliyor. Çok üzülüyorum o ağlamaları vs hep ondanmış. 12 gün sonra balkabağı 3 gün kuralı ile tadımlara başlıcak. 1 ay sonra da yoğurt. Bakalım geçmiş mi alerjiii.. öylee işte. Çok teşekkür ederimm

Senin bebiş nasıll ay doğum nasıldıı acemi 43 haftalık doğurmuş ben şokk . Sen anlat bakalımm

Aynen Joumm çok teşekkür ederim.. ay huyları farklı olur diyorlar. Biri uyumazsa kardeşi uyur vs filan. Sevindim senin adınaa. Maşallah kızına bak ablalık yapıyor şimdiden . Öyle mi peki dedikleri gibi farklı mıı

Ayyy caniim neler yasamissin cok gecmis olsunn simdi her sey yolundadir insallah annen nasil bebisin keyfi yerinde mi? bizde durumlar stabil allahtan

uyuyolar gayette vallahaa ogleni bazen denk getiremesem de geceleri guzel uyur oğlan ağlar a kızım uyanmaz anlıyoki emziriyorum onu ilk zamanlar uyanırdı neoluyor diye

Bu 4.ay sarsıcıymış be
Düzeldi demiştim ama düzelmemiş o fragmanmış
biraz okumamıştım burayı şimdi okuyunca iyi geldi herkesin bebişi böyle deyip rahatladım. Dün kan tahlili yaptırdık Çağlaya çok olaylı bir gün oldu… lenfositleri eritrositleri falan kötü çıktı doktor hastalık mı atlatıyor dedi ama kızımda hastalık belirtisi yoktu ne yapacağımı bilemedim. Ayrıca o kadar demir takviyesine rağmen ferritin düşük çıktı ocean kullanıyorduk başka mı kullansam tavsiyeniz var mı önceki çocuktan falan biliyorsanız?
wasntborntofollow seni gördüğüme sevindim anneciğine geçmiş olsun Aline de

Bizim de öyle çok zorlu geçiyor 4. Ay, 5. Aya giricez hala aynı, geçmiş olsun caglaya

Ayyy caniim neler yasamissin cok gecmis olsunn simdi her sey yolundadir insallah annen nasil bebisin keyfi yerinde mi? bizde durumlar stabil allahtan
Pınarr çok teşekkür ederimm . Geçti gitti herşey. Doktorun dediğine göre 5. aya girdiğimiz için güvenli bağlanmada olabilirmiş. Beni görmeyince kıyamet kopuyor bugünlerde olanlarla uğraşıyorum. Onun dışında şimdi annem tekrar yanıma gelecek Alini görmeye. Onu bekliyoruz.
Ohhh valla süper kocaman maşallah bebişinee. Ya ben kaçırdım tabii senin bebiş hangi ayda şuan?
uyuyolar gayette vallahaa ogleni bazen denk getiremesem de geceleri guzel uyur oğlan ağlar a kızım uyanmaz anlıyoki emziriyorum onu ilk zamanlar uyanırdı neoluyor diye
Ahahah joum maşallah de kız
Besteee nasılsın çağla hanım nasıl? 2 hafta önce Alinle bi doğım gününe gittik 3 sonra burnu aktı. Ama başka bişi olmadı; biz galiba ondan grip/korona gibi bişi kaptık. Maşallah bebeklerin bünyesi biz yetişkinleşe göre çok kuvvetli, hastalık belirtisi yoktu. Ben antibiyotikler serumlar falan anca atlattım. Bu arada o 4. ay uyku gerilemesi wuhuu harikaydı. Uykusu var ama uyutmaya çalışınca çığlık çığlığa bağırıyor. Aç ama yemiyor. 2 saat ağlıyor sonra uyuyor ama yarım saat sonra gözler açılıyor kıyamet kopuyot çok fenaydı. .
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinn
wasntborntofollow gecmis olsun annene ve minik alinimize
Moniii çok teşekkürler . Ya aklıma geldin giremediğim zamann gamzeler nolduu gamzelerr? Ultrason görüntüsü gibi mi

5. Aydayiz biz de her gece ayri bi macera gercekten 5. Ayda mi oluyomus guvenli baglanma, nasil oluyomus? biz baya guvenli baglandik sanirim japon yapistiricisiyla baglanmis gibi hem de

5. Aydayiz biz de her gece ayri bi macera gercekten 5. Ayda mi oluyomus guvenli baglanma, nasil oluyomus? biz baya guvenli baglandik sanirim japon yapistiricisiyla baglanmis gibi hem de
Ahahshdhshdh buna koptum sen ortamdayken yani seni görebiliyorken başka birinin kucağında duruyorsa, seni göremediğinde ağlıyorsa, sonra sen kucağına aldığında susuyorsa güvenli bağlanma oluşmuş anlamına geliyormuş öyle bi video izlemiştim kaygılı bağlanmada sen kucağına alsan bile susmuyor, bağlanmama durumunda da seni görünce tepki vermiyor olması gerekiyor sanırım. Sen dediğim birincil bakıcı yani anne

Güvenli bağlandığımızı gören aile büyükleri: ayyy sen bunu kendine çok alıştırmışsın, kucakçı olmuş buuuu, tüh tüh vah vahh

İyi o zaman baglanmisiz peki sey sorucam, babaya da soyle guvennnnle baglansa?? Oyle olmuyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…