- 22 Haziran 2013
- 854
- 1.381
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.801
Yaaa yerimm bakkk geride kaldı o günler Besteewasntborntofollow Çağla büyüdü biliyor musun 1 kg 38cm doğan minnoşum şimdi 60cm 5700gram oldu…
Şimdi çığlıklar gülücükler havada uçuyor ek gıda tadımlarına bile başladık üç gün önce
Ahahhahah5. Aydayiz biz de her gece ayri bi macera gercekten5. Ayda mi oluyomus guvenli baglanma, nasil oluyomus? biz baya guvenli baglandik sanirim japon yapistiricisiyla baglanmis gibi hem de
Acemiimm ya tatlış anne; enerjisi herşeyi güzel insannn çok teşekkür ederimmm amiiin.Yeni gelmedi geri geldi wuhuuuuuuwasntborntofollow geçmiş olsun bütün hastalıklar kötü günler canımm geçmiş gitmiş olsun
Shahhhah ı ıhhh böyle olmaz zorlanırsın ile minimum senin yazdığın cümleler; akabinde içten karşımızdakine gün görmeyecek laflar ederken gülümsemek ve evet ya böyle oldu demekGüvenli bağlandığımızı gören aile büyükleri: ayyy sen bunu kendine çok alıştırmışsın, kucakçı olmuş buuuu, tüh tüh vah vahh
Kız babalar çok meşgullll aaa işleri çok yoğun bin tane problemm. Benimki öyle yaniiAhahahahaha babalara birer tane maskemizi yaptırıyoruz tişörtleri de meme yerinden delip biberon koyuyoruz keyfimize bakıyoruz
Yok canım simdilik bi gamze yok fake atmıs bizeee ama cok tatlı bi kızım vaaaarPınarr çok teşekkür ederimm. Geçti gitti herşey. Doktorun dediğine göre 5. aya girdiğimiz için güvenli bağlanmada olabilirmiş. Beni görmeyince kıyamet kopuyor bugünlerde olanlarla uğraşıyorum. Onun dışında şimdi annem tekrar yanıma gelecek Alini görmeye. Onu bekliyoruz.
Ohhh valla süper kocaman maşallah bebişinee. Ya ben kaçırdım tabii senin bebiş hangi ayda şuan?
Ahahah joum maşallah de kız
Besteee nasılsın çağla hanım nasıl?2 hafta önce Alinle bi doğım gününe gittik 3 sonra burnu aktı. Ama başka bişi olmadı; biz galiba ondan grip/korona gibi bişi kaptık. Maşallah bebeklerin bünyesi biz yetişkinleşe göre çok kuvvetli, hastalık belirtisi yoktu. Ben antibiyotikler serumlar falan anca atlattım. Bu arada o 4. ay uyku gerilemesi wuhuu harikaydı. Uykusu var ama uyutmaya çalışınca çığlık çığlığa bağırıyor. Aç ama yemiyor. 2 saat ağlıyor sonra uyuyor ama yarım saat sonra gözler açılıyor kıyamet kopuyot çok fenaydı. .
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinn
Moniii çok teşekkürler. Ya aklıma geldin giremediğim zamann gamzeler nolduu gamzelerr? Ultrason görüntüsü gibi mi
Benim çocuk doğduğundan beri öyle acemi, güvenli bağlanarak doğmuş yavrumAhahshdhshdh buna koptumsen ortamdayken yani seni görebiliyorken başka birinin kucağında duruyorsa, seni göremediğinde ağlıyorsa, sonra sen kucağına aldığında susuyorsa güvenli bağlanma oluşmuş anlamına geliyormuş öyle bi video izlemiştim kaygılı bağlanmada sen kucağına alsan bile susmuyor, bağlanmama durumunda da seni görünce tepki vermiyor olması gerekiyor sanırım. Sen dediğim birincil bakıcı yani anne
Mevsimliimmm sorma alacağımız dersler yaşayacağımız şeyler varmış demek kii.. annem iyi ama bilemiyorum ya kilosu herşeyi normal bi kadın nasıl atardamar 99% tıkalı şok olduk. Stent filan şu an iyi çok şükür. Bebiş de iyiii dün rota 2. doz yapıldı. Onun huzursuzluğı var ama süt alerjisini farkeedene kadar ne çektik Allah biliyor. Çok üzülüyorum o ağlamaları vs hep ondanmış. 12 gün sonra balkabağı 3 gün kuralı ile tadımlara başlıcak. 1 ay sonra da yoğurt. Bakalım geçmiş mi alerjiii.. öylee işte. Çok teşekkür ederimm
Senin bebiş nasıll ay doğum nasıldıı acemi 43 haftalık doğurmuş ben şokk. Sen anlat bakalımm
Çok geçmiş olsun canısı ya üst üste gelmiş ama sevindim herkesin iyi olmasınaya alerjik bizde gittik teste Dr alerjik bir bebek değil dedi kakasında kan vardı onun için gitmiştik meğerse yavrumun poposu catlakmis neyse ondan önce de fıtık ameliyati olduk sünnet olduk bizde zor günler geçirdik ama geçti gitti çok şükür aayy doğum mükemmel bir deneyimdi wasnt yine olsun yine normal doğum isterim suyum geldi pat diye çok fazla ama sancım yoktu hiç 6 saat sonea falan başladı sancım Dr sabahı bulur doğumun dedi ama 1:15 de kucağımıza aldık bidigimzii eşim de doğuma girdi kordonunu o kesti çok değerli zamanlar geçirdik lohusalık zor gecti benim ya o çok yordu beni ama bak üzerinde 4 ay geçmiş bile
Bak sennn ahahhaYok canım simdilik bi gamze yok fake atmıs bizeee ama cok tatlı bi kızım vaaaar
wasntborntofollow suratını ekşitiyor ya yoğurt havuç patates kabak denedik daha henüz çiğneme şeyi gelişmemiş sadece mamayla beslediğim için tadım yaptırıyorum ama çok eğlenceli her yer yemek oluyo
Çene gamzesi de çok hoş olurBak sennn ahahha.. ben de ayvalara parmağımı bastırıp yanağıma sürmüştüm ama çenede ve dudak kenarlarında oldu. Yanakta olmadı. Allah bağışlasın bebişlerimizi gece
napıcaz bu kızlarla? Benimki alerjik olduğu için 3 gün kuralıyla gidicez. Ama sevmediği şeyleri 5-6 kere tattır ona göre çok zorlama dedi doktorum. Tekrar denediğinde sever belki Çağla hanımm
Yhaaaa eşin mi kesti kordonunu ayy yerim ne güzel yaawasntborntofollow yukarı bak hele senin mesajın içine gizlenmiş sana yanitim şimdi tekrar yazmaya erindim annelik yordu beni
AhHhah kız benimkiler hormonlu muydu acaba yamonimoni wasntborntofollow ben de çok ayva yemiştim geçen sene bu zamanlar hatta yerken yanağıma bastırıyordum gamzeli olsun kuzum diye eşim gülüyordu yanağında ve çenesinde gamzesi var bayılıyorum güldükce özellikle yanagindakine bitiyorum
Normal canım benimde ilk vuruldugu zaman iz yoktu hic yeni yeni olmaya basladı, anca tutuyor sanırımKızlar bu arada Alin’in 2. ay aşı yeri daha yeni yani 3 ay sonra şişti. Patlamasını bekliyoruz. Bu kadar geç neden oldu acaba? Doktorlar normal falan diyor ama asla anlamadım. Hiç bu şekilde yaşayan var mı
Ah kusum ben de yedim amaaa yok gamzesiimonimoni wasntborntofollow ben de çok ayva yemiştim geçen sene bu zamanlar hatta yerken yanağıma bastırıyordum gamzeli olsun kuzum diye eşim gülüyordu yanağında ve çenesinde gamzesi var bayılıyorum güldükce özellikle yanagindakine bitiyorum
Bizimki de elini yikayinca su sesinden bile korkuyorKizlar birkac gundur benimki cok mizmiz. Atak haftasiymis normal olabilir ama her seyden korkmaya basladi. Babasi hapsuruyor, dudagi titriyor sonra katilarak agliyor. Banyoda normalde hic aglamayan cocuk kucagimda cevirirken dusecek sanip agliyor. Bazen hicbir sey yokken ortada babasi bi sey soyluyor cok normal bi kelime mesela yine ayni sekilde o dudak titriyor aglamaya basliyor… sizde de durumlar ayni mi yoksa benimki mi ödlek
Benimkinde bu sıkıntı yok da yüksek sese mi alışkın değil acabaKizlar birkac gundur benimki cok mizmiz. Atak haftasiymis normal olabilir ama her seyden korkmaya basladi. Babasi hapsuruyor, dudagi titriyor sonra katilarak agliyor. Banyoda normalde hic aglamayan cocuk kucagimda cevirirken dusecek sanip agliyor. Bazen hicbir sey yokken ortada babasi bi sey soyluyor cok normal bi kelime mesela yine ayni sekilde o dudak titriyor aglamaya basliyor… sizde de durumlar ayni mi yoksa benimki mi ödlek
Hee iyi tek deli benimki degilmisBizimki de elini yikayinca su sesinden bile korkuyorgeçen YouTube dan bebek ağlama sesi açtım başladı ağlamaya
Bilmiyorum ki, Biz hic yuksek sesli konusmayiz normalde elektrikli ev aletlerinin sesinden de korkmazdi ama blenderi acinca yine alt dudak titrediBenimkinde bu sıkıntı yok da yüksek sese mi alışkın değil acaba
Bizim kız uzun zamandır böyle. Sese çok duyarlı. Hastalandığımızda hapşırırken yüzümüze yastık falan kapatıyorduk ağlıyor diye.Kizlar birkac gundur benimki cok mizmiz. Atak haftasiymis normal olabilir ama her seyden korkmaya basladi. Babasi hapsuruyor, dudagi titriyor sonra katilarak agliyor. Banyoda normalde hic aglamayan cocuk kucagimda cevirirken dusecek sanip agliyor. Bazen hicbir sey yokken ortada babasi bi sey soyluyor cok normal bi kelime mesela yine ayni sekilde o dudak titriyor aglamaya basliyor… sizde de durumlar ayni mi yoksa benimki mi ödlek