2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Yaaa yerimm bakkk geride kaldı o günler Bestee maşallah Çağla’ya . Nasıl gidiyor ek gıda süreci biz de 10 gün sonra başlayacağız.
5. Aydayiz biz de her gece ayri bi macera gercekten 5. Ayda mi oluyomus guvenli baglanma, nasil oluyomus? biz baya guvenli baglandik sanirim japon yapistiricisiyla baglanmis gibi hem de
Ahahhahah Acemimin anlattığı gibi ama bence göremeyince çığlık kıyamet kendini c harfi gibi yapıp ağlama krizi bizdee
Yeni gelmedi geri geldi wuhuuuuuu wasntborntofollow geçmiş olsun bütün hastalıklar kötü günler canımm geçmiş gitmiş olsun
Acemiimm ya tatlış anne; enerjisi herşeyi güzel insannn çok teşekkür ederimmm amiiin.
Güvenli bağlandığımızı gören aile büyükleri: ayyy sen bunu kendine çok alıştırmışsın, kucakçı olmuş buuuu, tüh tüh vah vahh
Shahhhah ı ıhhh böyle olmaz zorlanırsın ile minimum senin yazdığın cümleler; akabinde içten karşımızdakine gün görmeyecek laflar ederken gülümsemek ve evet ya böyle oldu demek
Ahahahahaha babalara birer tane maskemizi yaptırıyoruz tişörtleri de meme yerinden delip biberon koyuyoruz keyfimize bakıyoruz
Kız babalar çok meşgullll aaa işleri çok yoğun bin tane problemm. Benimki öyle yanii (çalışma hayatında karşılaştığım tüm babalar iyi ki işe geliyorum diyordu. Tabii ben bekar ve çocuksuz anlamıyordum)

Yok canım simdilik bi gamze yok fake atmıs bizeee ama cok tatlı bi kızım vaaaar

Benim çocuk doğduğundan beri öyle acemi, güvenli bağlanarak doğmuş yavrum

Yok canım simdilik bi gamze yok fake atmıs bizeee ama cok tatlı bi kızım vaaaar
Bak sennn ahahha.. ben de ayvalara parmağımı bastırıp yanağıma sürmüştüm ama çenede ve dudak kenarlarında oldu. Yanakta olmadı. Allah bağışlasın bebişlerimizi gece
napıcaz bu kızlarla? Benimki alerjik olduğu için 3 gün kuralıyla gidicez. Ama sevmediği şeyleri 5-6 kere tattır ona göre çok zorlama dedi doktorum. Tekrar denediğinde sever belki Çağla hanımm

Çene gamzesi de çok hoş olur

wasntborntofollow yukarı bak hele senin mesajın içine gizlenmiş sana yanitim şimdi tekrar yazmaya erindim annelik yordu beni
Yhaaaa eşin mi kesti kordonunu ayy yerim ne güzel yaa . Benimki sezaryen olduğu için giremediii. Çok iyi yapmışsınız erkenden sünnet vs ne güzel geçmiş gitmiş olsun hepsi. Vay be gerçektenn .
AhHhah kız benimkiler hormonlu muydu acaba ya

Kızlar bu arada Alin’in 2. ay aşı yeri daha yeni yani 3 ay sonra şişti. Patlamasını bekliyoruz. Bu kadar geç neden oldu acaba? Doktorlar normal falan diyor ama asla anlamadım . Hiç bu şekilde yaşayan var mı

Kızlar bu arada Alin’in 2. ay aşı yeri daha yeni yani 3 ay sonra şişti. Patlamasını bekliyoruz. Bu kadar geç neden oldu acaba? Doktorlar normal falan diyor ama asla anlamadım . Hiç bu şekilde yaşayan var mı
Normal canım benimde ilk vuruldugu zaman iz yoktu hic yeni yeni olmaya basladı, anca tutuyor sanırım

Ah kusum ben de yedim amaaa yok gamzesii bitilmez mii bizim yerimize de öp

Kizlar birkac gundur benimki cok mizmiz. Atak haftasiymis normal olabilir ama her seyden korkmaya basladi. Babasi hapsuruyor, dudagi titriyor sonra katilarak agliyor. Banyoda normalde hic aglamayan cocuk kucagimda cevirirken dusecek sanip agliyor. Bazen hicbir sey yokken ortada babasi bi sey soyluyor cok normal bi kelime mesela yine ayni sekilde o dudak titriyor aglamaya basliyor… sizde de durumlar ayni mi yoksa benimki mi ödlek

Bizimki de elini yikayinca su sesinden bile korkuyorgeçen YouTube dan bebek ağlama sesi açtım başladı ağlamaya

Benimkinde bu sıkıntı yok da yüksek sese mi alışkın değil acaba

Kızım hep yorgun. Uyumaya direniyor sürekli. Uyandıktan sonra biraz oynuyoruz sonra mızırdanmaya başlıyor. Hadi uyuyalım diyorum mızırdanıyor. Meme veriyorum mızırdanıyor. Uykudan bayılana kadar mızırdanıyor. Kikir kikir hallerini özledim Kanguruda uyuyor diye günde iki kere dışarı çıkıyorum. Sürekli onu mutlu etmeye çalışırken mental olarak yorgun düştüm.

Bizim kız uzun zamandır böyle. Sese çok duyarlı. Hastalandığımızda hapşırırken yüzümüze yastık falan kapatıyorduk ağlıyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…