- 22 Aralık 2012
- 1.600
- 2.451
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.761
Kolla kendiniBenim kızımda tam 4 aylık ve 2 kere oldum 1 hafta önce temizlendim emzirmiyorummm
Kız sleepynin kalıpları çok küçük zaten.. kilosuna bakmadan 2 numara almıştım primanın 1 numarası gibiAcemii
Ben en az 1 aydır 3 numara kullanıyorum sleepy bionaturel olanını bide
Benim kızda hep pusette yapıyor gün içindede ben evde pusette vakit geçirttiriyorumm.
Evet başka bir belirtiniz yok en azından ben farketmedimRica ederimbaşka herhangi bir yerinde kabarma dökülme falan yok dimi eğer dediğiniz gibiyse benim bebeğimde öyleydi poposunda çatlak var dedi bize dr çişini yaparken gaz çıkarırken ağlıyordu emerken bırakıyor ağlıyordu. Başka bir vücutta belirtimiz yoktu çok şükür eğer sizinki de öyleyse cocouk Dr a bir gösterin belki siz de de çatlak vardır çünkü belirtilerimix aynı ben bir hafta takım ettim 3 kez çişinde kan gördüm mukus yoktu çok fazla çocuk Dr a götürdüm oda alerji olabilir diyip bizi sevk etti yeşil alan açıyorlar o şekilde alerjiden randevu alıyorsunuz inşallah alerjik değildir sizinde
Sizin bebeğinize tutumları nasıl oldu? Garip giden bir şeyler hissettiniz mi?Evet başka bir belirtiniz yok en azından ben farketmedimmalum olayların olduğu bir hastanede doğum yapmıştım şuan çocuk doktoru arıyorum en kısa zamanda götürüp şikayetlerimi dile getireceğim çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun
Bende 4.ayimdayim 3 defadır oluyorumBenim kırkı çıkınca olmam şoku
Valla az kalsın kazaya kurban gidiyordum şey yırtık çıktıKolla kendini
Ayy evet çok küçük yaaaKız sleepynin kalıpları çok küçük zaten.. kilosuna bakmadan 2 numara almıştım primanın 1 numarası gibio paket kaldı öyle. Rahat yapıyorlar pusette ya iyi oluyor gaz kaka için
İyiz çok şükür pınarım sen nasılsın kuzu biz de sabah ezanina endeksliyiz bugün yine uyandı emzirdim uyumadı yatağına yatırdım lavaboya gittim namaz falan derken geldim ki uyumuş 7 bucuga kadar ay çok şükür dedimKizlar nasilsiniz? Bizimkiyle zar zor 7.30’a kadar uyurduk 2 gundur kis saati tarifesine gecti 6.45’te ayaktayiz artik… poposunda alarm var 5 dk gec uyanmaz sag olsun…
Ay ne guzel kendi kendine falan uyuyorİyiz çok şükür pınarım sen nasılsın kuzu biz de sabah ezanina endeksliyiz bugün yine uyandı emzirdim uyumadı yatağına yatırdım lavaboya gittim namaz falan derken geldim ki uyumuş 7 bucuga kadar ay çok şükür dedim
Dur lütfen bunlar yeni yeni olaylar bende şok oldumAy ne guzel kendi kendine falan uyuyorartik uykumu almak icin ben de aksam 8’de uyumaliyim sanirim
Ya ben deDur lütfen bunlar yeni yeni olaylar bende şok oldumumarım devamı gelir valla ya ne kadar erken yatsam da bende sabah çok zorlanıyorum
Evettt bi de ses çıkarıyor ıııııhhh diye ahahahahahsAyy evet çok küçük yaaa
Çok komik olmuyorlar mı
bu sabah 9 buçuğa kadar uyumuşuz ikimiz de, ben şokYa ben decocuktan once 11’den once uyanmayan biriydim ben bunyemi cok sarsti
5.45 nedir yaa ben vardiyali calisan miyimbu sabah 9 buçuğa kadar uyumuşuz ikimiz de, ben şokbizim popo alarmı da 7 buçuğa kuruluydu ama değişiyor arada.
6.45te kalkıyorsanız saatleri geri alınca 5.45 olacakasıl ben merak ediyorum almanyaya dönünce birden 2 saat geri gidicek asıl ben yandım
Hangi konuda anlamadım hastane konusunda mı?Sizin bebeğinize tutumları nasıl oldu? Garip giden bir şeyler hissettiniz mi?
Ağustostan alıntı yapılabiliyor muymuş yawasntborntofollow nerdesinnn looooo bi gittin gelmedin yavv
Neler olduuuAğustostan alıntı yapılabiliyor muymuş ya.Hepinizi çok özledim..
Çeşitli krizler neticesinde yeni yeni oh diyebiliyorum.. yani herşey o kadar enteresan gitti kii.. kısmet..
Ayyyyyy Jouu o bu değill bebişinnn nasıl..
pislikkk yaaa bi gittin gelmediniz ya niye böyle birsey ediyonuzzzzzzzAğustostan alıntı yapılabiliyor muymuş ya.Hepinizi çok özledim..
Çeşitli krizler neticesinde yeni yeni oh diyebiliyorum.. yani herşey o kadar enteresan gitti kii.. kısmet..
Ayyyyyy Jouu o bu değill bebişinnn nasıl..
Pınarrrr valla en son annem herşey güzel giderken yanımda kalp krizi geçirip direkten dönüp Alin 20 günlükken bizi bi şoka uğrattı; sonra kızımın kusmuğu ciğerine kaçtı hastaneye evden bahçeye fırladım tüm yol boyu ters çevirip vurdum korkunç anlardı çocuk morardı. Sonraa kakada kanlarr meğerse süt alerjisii varmış. Sonra deneme yanılma elemeyle anladık ki probiyotik de bağırsağına zarar vermiş. Zaten sütüme byby demiştim eş kavgası ve annemin kalp krizi ile. Alerjik mamaya geçtik. Zaten aşırı kolik bir bebek bir nefes aldırmadı cadalozNeler olduuu
Kız sorma 2024 haziran bebeleri biraz durmuyor mu nee? Dünyam döndü Joumpislikkk yaaa bi gittin gelmediniz ya niye böyle birsey ediyonuzzzzzzz
oglum iyi kahkahalarr aglaklar devamm