Mevsimliimmm sorma alacağımız dersler yaşayacağımız şeyler varmış demek kii.. annem iyi ama bilemiyorum ya kilosu herşeyi normal bi kadın nasıl atardamar 99% tıkalı şok olduk. Stent filan şu an iyi çok şükür. Bebiş de iyiii dün rota 2. doz yapıldı. Onun huzursuzluğı var ama süt alerjisini farkeedene kadar ne çektik Allah biliyor. Çok üzülüyorum o ağlamaları vs hep ondanmış. 12 gün sonra balkabağı 3 gün kuralı ile tadımlara başlıcak. 1 ay sonra da yoğurt. Bakalım geçmiş mi alerjiii.. öylee işte. Çok teşekkür ederimm
Senin bebiş nasıll ay doğum nasıldıı acemi 43 haftalık doğurmuş ben şokk
. Sen anlat bakalımm
Çok geçmiş olsun canısı ya üst üste gelmiş ama sevindim herkesin iyi olmasına
ya alerjik bizde gittik teste Dr alerjik bir bebek değil dedi kakasında kan vardı onun için gitmiştik meğerse yavrumun poposu catlakmis
neyse ondan önce de fıtık ameliyati olduk sünnet olduk bizde zor günler geçirdik ama geçti gitti çok şükür
aayy doğum mükemmel bir deneyimdi wasnt yine olsun yine normal doğum isterim
suyum geldi pat diye çok fazla ama sancım yoktu hiç 6 saat sonea falan başladı sancım Dr sabahı bulur doğumun dedi ama 1:15 de kucağımıza aldık bidigimzii eşim de doğuma girdi kordonunu o kesti çok değerli zamanlar geçirdik lohusalık zor gecti benim ya o çok yordu beni
ama bak üzerinde 4 ay geçmiş bile