- 31 Ekim 2023
- 1.174
- 922
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.741
GalibaAcaba kucuk mu geliyo 2 numara
Premium care yanlardan taşırıyor, aktif bebek belindenAaa, çok mu yapıyor acaba acemi, kaka hiç taşmadı bizim ama ztn üc günde bir falan yapıyor ondan da olabilir, cıvıksa taşar belki, premium care mi
Aaa evet bakayım ben de teşekkür ederim kızlarrBu arada kaka lekesi cıkmıosaMevsimlisan elite home toz leke cıkarıcı demisti aldım ben de hem temiz icerikli hem cıkarıyor buralardaysan al acemi, gerci orda da vardır illaki de diger kızlar da arayıştaysa baksınlar ben begendimm
Affı yok demek her türlüPremium care yanlardan taşırıyor, aktif bebek belindenevet baya cıvık, mamadan sonra yapıyor zaten genelde, bir de pusetinde otururken yapmaya alıştı, oturur pozisyonda da yanlardan çıkıyor tabi
Bence de küçüktür. Biz çok az kullanabildik 2 numarayı.Galibailk geçtiğimizde büyük geliyor ondan taşırıyor diyorduk şimdi de küçük geliyor ne zaman tam oldu zıkkım bez ben kaçırdım bebem natural aldım dün bi posta kaka yaptı, taşırmadı bakalım
Teşekkür ederimRota 3/5
Menenjit 4/6/12 bizde kuzum
Merhaba canım geçmiş olsun belirtileriniz neler istendi mi alerji testi. Biz geçen hafta alerjiye yönlendirildik bebeğimin kakasında kan vardı o yüzden besin aleejisinden şüphelenildi ama Dr teste gerek yok alerjik bir durum değil dedi. Çocuk Dr söylediğine göre yumurta ve süt ürünlerine kandan bakılabiliyormus. Diğer sırttan yapılan testler var onları bilmiyorum ama burda iki arkadaş var yaptıran onlar görürse yazarKızlar merhaba ben temmuz annelerindenim. Bebeğine alerji testi yaptıran oldu mu hiç? Süt alerjisi için ya da nasıl anlaşılıyor alerji olduğu bu durumu yaşayan bilen var mı acaba
Bizde 3/5 diye planladık rotayı, evet 4. Ayda aile hekiminde asi yapacaklar ama çok az geliyormuş burda ilk defa böyle bir sorun yaşadım henüz olmadık 4 ay aşılarını biz, inşallah bu hafta sıra bize gelir de oluruzTeşekkür ederimbize rota 2. Ve 4. Ay dedi doktor. Bu ay sağlık ocağı aşısı da olacak galiba karma aşı mı ne
Merhaba. Daha önce bir kez kakasında iğne ucu kadar kan gördük doktorumuzla paylaştık oda yumurta ve süt ürünlerine alerjisi olabileceğini söyledi takip edelim eğer tekrar olursa katı bir diyet veririz bir süre yeme sonra azar azar ye deneyelim dedi. Tekrar kan görmedik çok şükür ama kaka sulu. Ve emerken emdikten bir süre sonra memedeyken ağlamaya başlıyor ve emmiyor acaba anne sütüne de mi alerjisi var diyorum aklımda hep soru işareti kalıyor test yaptırmak istiyorum ama kandan anlaşılırmı bu süt alerjisi bilmiyorum. Direk alerji doktoruna gidebiliyor muyuz yoksa çocuk doktorumu sevk açacak. Özel hastanelerde bakılıyor mu ya da. Sizin nasıl testsiz alerji olmadığına karar verildi? Çok teşekkür ederim bu arada cevabınız içinMerhaba canım geçmiş olsun belirtileriniz neler istendi mi alerji testi. Biz geçen hafta alerjiye yönlendirildik bebeğimin kakasında kan vardı o yüzden besin aleejisinden şüphelenildi ama Dr teste gerek yok alerjik bir durum değil dedi. Çocuk Dr söylediğine göre yumurta ve süt ürünlerine kandan bakılabiliyormus. Diğer sırttan yapılan testler var onları bilmiyorum ama burda iki arkadaş var yaptıran onlar görürse yazarM maya-06 T Teacher37
Merhaba çocuk doktoru sevk ediyor anne sütüne alerji yoktur annenin yediklerinden bebeğe geçenlerde alerji vardır en iyi diyetle belli olur çok geçmiş olsunMerhaba. Daha önce bir kez kakasında iğne ucu kadar kan gördük doktorumuzla paylaştık oda yumurta ve süt ürünlerine alerjisi olabileceğini söyledi takip edelim eğer tekrar olursa katı bir diyet veririz bir süre yeme sonra azar azar ye deneyelim dedi. Tekrar kan görmedik çok şükür ama kaka sulu. Ve emerken emdikten bir süre sonra memedeyken ağlamaya başlıyor ve emmiyor acaba anne sütüne de mi alerjisi var diyorum aklımda hep soru işareti kalıyor test yaptırmak istiyorum ama kandan anlaşılırmı bu süt alerjisi bilmiyorum. Direk alerji doktoruna gidebiliyor muyuz yoksa çocuk doktorumu sevk açacak. Özel hastanelerde bakılıyor mu ya da. Sizin nasıl testsiz alerji olmadığına karar verildi? Çok teşekkür ederim bu arada cevabınız için
2 aylıkken yapılmıştı kolundan deri testi, çıkmadı bişey. Zaten 1 yaşından önce kesin ve net sonuç vermeyebiliyormuş. Deneyerek anlaşılıyor.Kızlar merhaba ben temmuz annelerindenim. Bebeğine alerji testi yaptıran oldu mu hiç? Süt alerjisi için ya da nasıl anlaşılıyor alerji olduğu bu durumu yaşayan bilen var mı acaba
Bir ara fazla tüketiyordum yoğurdu yumurtayı falan. Yumurtayı dana etini süt ürünlerini yemiyorum uzun süredir zaten ama hala kaka mukuslu ve biras sıvı. Süt ürünü yumurta tüketmiyorum ama makarna vs yiyorum acaba daha katı bir diyet mi yapmam gerek. Çocuk doktorumla da irtibat kuramıyorum malum olayların olduğu bir hastanede doğum yapmıştı şuan kapatıldı. İyi bir çocuk doktoru bulmam gerek2 aylıkken yapılmıştı kolundan deri testi, çıkmadı bişey. Zaten 1 yaşından önce kesin ve net sonuç vermeyebiliyormuş. Deneyerek anlaşılıyor.
Ben süt ürünü içeren bişey yediğimde çok iştahsızlık besin reddi ve ishal oluyor, huzursuz oluyor. 15 gün diyet yapıp deneyin. 15.gün diyeti açtığınızda farka bakın
Anne sütüne de alerji olabiliyor diye duymuştum o yüzden korktum memede ağlayınca süt mü yetmiyor alerjik bir şey mi anlam veremedim çok teşekkür ederim yorumlarınız içinMerhaba çocuk doktoru sevk ediyor anne sütüne alerji yoktur annenin yediklerinden bebeğe geçenlerde alerji vardır en iyi diyetle belli olur çok geçmiş olsun
Sütünüz yetmiyorsa mutlaka alerjik bebelere özel masadan alın reçete ile alınıyor diğerleri uygun değil diyet olayını doktorunuz ile konuşun mutlaka paketli gıdaların içinde de peynir altı suyu kullanılıyor kullandığınız makarnanın içeriğini okuyun ve diyet açtırmak için mutlaka doktora görüşü alınBir ara fazla tüketiyordum yoğurdu yumurtayı falan. Yumurtayı dana etini süt ürünlerini yemiyorum uzun süredir zaten ama hala kaka mukuslu ve biras sıvı. Süt ürünü yumurta tüketmiyorum ama makarna vs yiyorum acaba daha katı bir diyet mi yapmam gerek. Çocuk doktorumla da irtibat kuramıyorum malum olayların olduğu bir hastanede doğum yapmıştı şuan kapatıldı. İyi bir çocuk doktoru bulmam gerek
Anne sütüne de alerji olabiliyor diye duymuştum o yüzden korktum memede ağlayınca süt mü yetmiyor alerjik bir şey mi anlam veremedim çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Doktorum hipp kombiyotik önerdi o alerjinin dirençli olduğunu düşünmüyor makarna vs hazır şeyler yiyorsun çoğu hazır şeyde yumurta süt var onları tüketiyorsun ve tekrarı olmadı diyete gerek yok diyor. Deneyip göreceğiz tekrarlarsa kan olayı ozaman katı bir diyet vericem dedi. Zaten bu son olaylarda adı geçen bir hastane de doğum yapmışım şuan hastane kapalı çocuk doktorumuzla görüşemiyoruz yeni foktor arayışındayım tekrar doktor görüşü almam şartSütünüz yetmiyorsa mutlaka alerjik bebelere özel masadan alın reçete ile alınıyor diğerleri uygun değil diyet olayını doktorunuz ile konuşun mutlaka paketli gıdaların içinde de peynir altı suyu kullanılıyor kullandığınız makarnanın içeriğini okuyun ve diyet açtırmak için mutlaka doktora görüşü alın
Rica ederimMerhaba. Daha önce bir kez kakasında iğne ucu kadar kan gördük doktorumuzla paylaştık oda yumurta ve süt ürünlerine alerjisi olabileceğini söyledi takip edelim eğer tekrar olursa katı bir diyet veririz bir süre yeme sonra azar azar ye deneyelim dedi. Tekrar kan görmedik çok şükür ama kaka sulu. Ve emerken emdikten bir süre sonra memedeyken ağlamaya başlıyor ve emmiyor acaba anne sütüne de mi alerjisi var diyorum aklımda hep soru işareti kalıyor test yaptırmak istiyorum ama kandan anlaşılırmı bu süt alerjisi bilmiyorum. Direk alerji doktoruna gidebiliyor muyuz yoksa çocuk doktorumu sevk açacak. Özel hastanelerde bakılıyor mu ya da. Sizin nasıl testsiz alerji olmadığına karar verildi? Çok teşekkür ederim bu arada cevabınız için
Havalar sogudu artik bence 2 gune cikarin once sonra 3-4 gunde bir yaptirin nacizaneKızlar ben akşamları bebeğimi banyo yaptırıp besleyip uyutuyorum böyle bi rutinimiz vardı dün akşam hem hava serindi hemde çok acıkmıştı banyo faslını atladım pijamasını giydirip besledim sonra uyutmaya çalıştım ortalığı yıktı desem yeridir hiç böyle ağlamamıştı ne yapacağımı şaşırdım acaba banyo mu yapmak istiyor dedim ve suyu hazırlamaya başladığım an sustu banyo sonrası uyudu ben ne yapacağım hasta olmasından korkuyorum kurulayıp çok çabuk giydiriyorum ama yinede üşüyor bu arada merkezi sistem ben kombi açamıyorum
Benim kızımda tam 4 aylık ve 2 kere oldum 1 hafta önce temizlendim emzirmiyorummmBenim kırkı çıkınca olmam şoku
AcemiiPremium care yanlardan taşırıyor, aktif bebek belindenevet baya cıvık, mamadan sonra yapıyor zaten genelde, bir de pusetinde otururken yapmaya alıştı, oturur pozisyonda da yanlardan çıkıyor tabi