- 9 Ekim 2023
- 1.169
- 1.707
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.821
Yaa ne zamandir boyle?Kızım hep yorgun. Uyumaya direniyor sürekli. Uyandıktan sonra biraz oynuyoruz sonra mızırdanmaya başlıyor. Hadi uyuyalım diyorum mızırdanıyor. Meme veriyorum mızırdanıyor. Uykudan bayılana kadar mızırdanıyor. Kikir kikir hallerini özledimKanguruda uyuyor diye günde iki kere dışarı çıkıyorum. Sürekli onu mutlu etmeye çalışırken mental olarak yorgun düştüm.
Aslında bir haftadır böyle ama bu son 3 günde zirve yaptı. Bir de Çarşamba aşı oldu. Onun da etkisi olmuştur belki. Kimsede durmasa bende sakinleşiyordu ama 3 gündür bana da aynı tarifeyi uyguluyor.Yaa ne zamandir boyle?bizimki de 2-3 gundur oyle…
Tracy Hogg 'un kitabı vardı bende. Dünyaca ünlü bir bebek hemşiresiymiş. Sersemletip tam uyumadan yatağa koy, ağlarsa geri al, yine sersemlet, yine ağlarsa al, ağlamayıp yatağında uyuyana kadar bu döngüyü devam ettir şeklinde bir metodu vardı. Bana mantıklı geldi ama çok iradeli olmak lazım şu anda yapabileceğimi sanmıyorumUyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Ben almayı düşünüyorumUyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Evet son 3 haftadır benim oğlum da sürekli uyuyor. Uyanıyor, sütünü veriyorum 10 dakika geçmeden yine başlıyor e e demeye. Bazen hemen uyuyor bazen uzun uzun sallamak lazım ama besiginde yatmak istiyorKızım hep yorgun. Uyumaya direniyor sürekli. Uyandıktan sonra biraz oynuyoruz sonra mızırdanmaya başlıyor. Hadi uyuyalım diyorum mızırdanıyor. Meme veriyorum mızırdanıyor. Uykudan bayılana kadar mızırdanıyor. Kikir kikir hallerini özledimKanguruda uyuyor diye günde iki kere dışarı çıkıyorum. Sürekli onu mutlu etmeye çalışırken mental olarak yorgun düştüm.
Benimki bayılma noktasına gelmeden asla assla uyumuyor. Gözler gidiyor ama uykuya dalamıyor. İyice kıyamet koparıyor ağlıyor ağlıyorağlıyor sonra bi anda dalıyor ama bu 1 saat kadar sürüyor. Uykusu da 25dk max. Uykusunu alamadığı için aynı huzursuzluk uykudan 1 saat sonra tekrar başlıyor. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Çok zor ama başka türlü olmuyor her yolu denedik. 3 ay bitiminde başladı hala devam 5deyiz. Sadece geçer diye bekliyorum.Kızım hep yorgun. Uyumaya direniyor sürekli. Uyandıktan sonra biraz oynuyoruz sonra mızırdanmaya başlıyor. Hadi uyuyalım diyorum mızırdanıyor. Meme veriyorum mızırdanıyor. Uykudan bayılana kadar mızırdanıyor. Kikir kikir hallerini özledimKanguruda uyuyor diye günde iki kere dışarı çıkıyorum. Sürekli onu mutlu etmeye çalışırken mental olarak yorgun düştüm.
Aynen çok özel bir deneyim olduYhaaaa eşin mi kesti kordonunu ayy yerim ne güzel yaa. Benimki sezaryen olduğu için giremediii. Çok iyi yapmışsınız erkenden sünnet vs ne güzel geçmiş gitmiş olsun hepsi. Vay be gerçektenn .
AhHhah kız benimkiler hormonlu muydu acaba ya
Öpmem mi yiyip bitiryorumAh kusum ben de yedim amaaa yok gamzesiibitilmez mii bizim yerimize de öp
Evet bunu bende okumuştum başka bir yerde kilit nokta tam dalma noktası varya gözlerin gittiği dalmaya geçiş o anda yatağa koyun diye ama hiç denemedim bazen farketmeden yapıyorum aaa diyorum dmeek ki böyle olması lazım ama her zaman mümkün olmuyor iyi irade lazım ciddenTracy Hogg 'un kitabı vardı bende. Dünyaca ünlü bir bebek hemşiresiymiş. Sersemletip tam uyumadan yatağa koy, ağlarsa geri al, yine sersemlet, yine ağlarsa al, ağlamayıp yatağında uyuyana kadar bu döngüyü devam ettir şeklinde bir metodu vardı. Bana mantıklı geldi ama çok iradeli olmak lazım şu anda yapabileceğimi sanmıyorum
Bende istiyorum aslında ama şuan zor ev taşıma durumumuz var bebek küçük dışarısı soğudu falan nasıl olcak bilmiyorum da inşallah su durumu halledeyim bakcam araştırıyorumUyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Bende 2 gündür oğlumu beşikte sallıyorum sallıyorum asla uyumuyor 2.5 saat salladim sabah pes ettimBiz de bugün beşten beri ayaktayız, tam dalacak tekrar uyanıp ağlıyor, boynum kollarım artık tutmuyor
Bence kafadan 2 ay kendimizi şartlayalım diş vs derken, böylesi daha kolayBende 2 gündür oğlumu beşikte sallıyorum sallıyorum asla uyumuyor 2.5 saat salladim sabah pes ettim
Evet ya moni uyku gerilemesi, atak, diş…Bence kafadan 2 ay kendimizi şartlayalım diş vs derken, böylesi daha kolay
Kızım da 2 saattir uyumaya çakılıyor dalıyor hemen gözünü geri açıyorBiz de bugün beşten beri ayaktayız, tam dalacak tekrar uyanıp ağlıyor, boynum kollarım artık tutmuyor
Sürekli keşifte oldukları için yoruluyorlardır belki. Benim kız yorgunluktan uyuyamıyor gibi.Evet son 3 haftadır benim oğlum da sürekli uyuyor. Uyanıyor, sütünü veriyorum 10 dakika geçmeden yine başlıyor e e demeye. Bazen hemen uyuyor bazen uzun uzun sallamak lazım ama besiginde yatmak istiyor
Oyy ben bir iki haftaya düzeliriz diye düşünmüştümBenimki bayılma noktasına gelmeden asla assla uyumuyor. Gözler gidiyor ama uykuya dalamıyor. İyice kıyamet koparıyor ağlıyor ağlıyorağlıyor sonra bi anda dalıyor ama bu 1 saat kadar sürüyor. Uykusu da 25dk max. Uykusunu alamadığı için aynı huzursuzluk uykudan 1 saat sonra tekrar başlıyor. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Çok zor ama başka türlü olmuyor her yolu denedik. 3 ay bitiminde başladı hala devam 5deyiz. Sadece geçer diye bekliyorum.
Tabii sırada diş var bi ayda o sürer oldu mu bize 6. Ay perileriEvet ya moni uyku gerilemesi, atak, diş…