2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Yaa ne zamandir boyle? bizimki de 2-3 gundur oyle…

Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Tracy Hogg 'un kitabı vardı bende. Dünyaca ünlü bir bebek hemşiresiymiş. Sersemletip tam uyumadan yatağa koy, ağlarsa geri al, yine sersemlet, yine ağlarsa al, ağlamayıp yatağında uyuyana kadar bu döngüyü devam ettir şeklinde bir metodu vardı. Bana mantıklı geldi ama çok iradeli olmak lazım şu anda yapabileceğimi sanmıyorum

Evet son 3 haftadır benim oğlum da sürekli uyuyor. Uyanıyor, sütünü veriyorum 10 dakika geçmeden yine başlıyor e e demeye. Bazen hemen uyuyor bazen uzun uzun sallamak lazım ama besiginde yatmak istiyor

Benimki bayılma noktasına gelmeden asla assla uyumuyor. Gözler gidiyor ama uykuya dalamıyor. İyice kıyamet koparıyor ağlıyor ağlıyorağlıyor sonra bi anda dalıyor ama bu 1 saat kadar sürüyor. Uykusu da 25dk max. Uykusunu alamadığı için aynı huzursuzluk uykudan 1 saat sonra tekrar başlıyor. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Çok zor ama başka türlü olmuyor her yolu denedik. 3 ay bitiminde başladı hala devam 5deyiz. Sadece geçer diye bekliyorum.

Aynen çok özel bir deneyim oldu cidden vay beeee herşey gelip geçiyor işte Rabbim sağlık sıhhat versin aayy bilmiyorum ki benim ki baya organikti eşimin teyzesinin bahçesinden

Evet bunu bende okumuştum başka bir yerde kilit nokta tam dalma noktası varya gözlerin gittiği dalmaya geçiş o anda yatağa koyun diye ama hiç denemedim bazen farketmeden yapıyorum aaa diyorum dmeek ki böyle olması lazım ama her zaman mümkün olmuyor iyi irade lazım cidden

Evet son 3 haftadır benim oğlum da sürekli uyuyor. Uyanıyor, sütünü veriyorum 10 dakika geçmeden yine başlıyor e e demeye. Bazen hemen uyuyor bazen uzun uzun sallamak lazım ama besiginde yatmak istiyor
Sürekli keşifte oldukları için yoruluyorlardır belki. Benim kız yorgunluktan uyuyamıyor gibi.

Oyy ben bir iki haftaya düzeliriz diye düşünmüştüm 4 ay 1 haftalık benim kız da. Gece uykusuna daha yeni yattı. 8 de başlıyor uyutma maratonumuz. Birkaç gündür gözünün feri yoktu bebeğimin bugün de çok uyumadı ama en azından neşeliydi. Onun büyüme sancıları beni de kıvrandırıyor. Bugün terapiye başladım hatta Annelikte yetersiz hissetmek çok normal, sonsuz sayıda tehlike var onu her şeyden koruyamazsın, sen iyi olmazsan o da olmaz, gün içinde mutlaka sadece sana ait bir zaman dilimi oluştur dedi özetle.

Bizimde uykular berbat bide yetmezmiş gibi emzik reddimiz başladı asla almıyor. Sallanarakta uyumuyor. Desteksizde ne yapıcam hiç bilmiyorum. Diş atak uyku gerilemesi felan yüzünden mi emziği almıyor acaba? Memede uyumaya başladı yatağına alamıyorum 5 aydır yapmadığım herşeyi yapmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…