-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.161
Ben de saçımı boyatmak istiyorum bi değişiklik istiyorum çok fazla demek yalnız değilmişimBu ara kendime taktım kızlar, sanki herkes çok bakımlı ben değilmişim gibi geliyor bi değişiklik istiyorum kendimde
Benimde üc dört gündür dönüyor sadece sag tarafından, biraz takip edelim henüz 4. Ayda genelde dönülüyor zaman alır belki yeni öğreniyorlarKızlar selam oğlum 3 ay bi haftasında dönmeyi öğrendi sürekli de dönüp durur sırt üstü kaldığı an yalnız fark ettik ki sadece sağ tarafından dönüyor soldan dönmüyor teşvik etmeye çalışıyorum bundan sonra ama pek yapmıyor yana dönmesini bile yapmıyor sola doğru sizde de var mı bu durumu yaşayan açıkçası tedirgin oldum
Benimde cok dökülüyor ne zaman biter acabaBen de saçımı boyatmak istiyorum bi değişiklik istiyorum çok fazla demek yalnız değilmişimama saçım öyle bi dökülüyor ki 3 haftadır falan vallahi saçım kalmayacak diye ödüm kopuyor ya vitamin takviyesi de alıyorum ama bilemedim
Benimki de kacta uyursa uyusun 7 dedim mi gozleri fal tasi gibi aciyor hic anasina cekmemisBenimki ilk zamanlardan beri saat 23 gibi uyur sabah 10.30 ta uyanirdi.simdi 9 gibi uyuyo sabahta 9 gibi uyanıyor.4.ayda uyku gerilemesi oluyomus bebişlerin düzeni bozuldu mu düzeldi mi anlamadim
İhlamuur litrelerce… bal-zencefil-tarcin karisimindan macun yap hem ihlamurunun icine koy hem de gunde 2-3 kere bir kasik ye bogazina da iyi gelir. Parol ya da ibuprofen ic agrin varsa. Efervesan C vitaminlerden al ondan kullanKızlar şifayı kapmışım zaten herkes hasta salgın mıdır, mevsim geçişi midir bitirdi biziminnoşuma bulaşacak diye çok korkuyorum ne yapabilirim bulaşmaması için ve çabuk iyileşmek için
Maasallah bizimki donmuyo ben 2 kat tedirgin mi olmaliyimKızlar selam oğlum 3 ay bi haftasında dönmeyi öğrendi sürekli de dönüp durur sırt üstü kaldığı an yalnız fark ettik ki sadece sağ tarafından dönüyor soldan dönmüyor teşvik etmeye çalışıyorum bundan sonra ama pek yapmıyor yana dönmesini bile yapmıyor sola doğru sizde de var mı bu durumu yaşayan açıkçası tedirgin oldum
Ben kestirdim valla genclestim resmen bu kadar mi farkederBu ara kendime taktım kızlar, sanki herkes çok bakımlı ben değilmişim gibi geliyor bi değişiklik istiyorum kendimde
Benimki her gün biraz daha erken uyanıyor,bu gidişle sabah namazında uyanacak.tek iyi yönü gece eskisi gibi saatlerce sallamama gerek kalmıyor.bi huyu düzeliyor diğeri bozuluyoBenimki de kacta uyursa uyusun 7 dedim mi gozleri fal tasi gibi aciyor hic anasina cekmemis
Benimkide dönmüyor ben sağa yatirinca düzeltiyor kendini sadece şuan endişelendimMaasallah bizimki donmuyo ben 2 kat tedirgin mi olmaliyimdonerrr fildir fildir daha yeni yeni ogreniyor
Yaa ben yemege cok dusmuyorum da sabah tatli diye gozumu aciyorum aksam tatli diye kapatiyorum asla durduramiyorum tatli istegimiKiloma dikkat etmem lazım ile daha doguralı ne kadar oldu arasında ince bi cizgideyimannemlere geldim bi süredir, dönünce en acil baslıyorum, bol yesillik su, ekmek hamur yok, öyleli bi şey yapıcam, illaki veririm diye düşünüyorum
Her cocuk farkliii bence endiselenecek bir sey yokBenimkide dönmüyor ben sağa yatirinca düzeltiyor kendini sadece şuan endişelendim
Uyaniyor mu peki hic geceBenimki her gün biraz daha erken uyanıyor,bu gidişle sabah namazında uyanacak.tek iyi yönü gece eskisi gibi saatlerce sallamama gerek kalmıyor.bi huyu düzeliyor diğeri bozuluyo
Ben ekstra biotin+cinko takviyesi almaya basladim Beste iyi geldigini soylemisti… bakalim esimle duzenli kullanmaya basladik bi faydasi olursa yazarimBen de saçımı boyatmak istiyorum bi değişiklik istiyorum çok fazla demek yalnız değilmişimama saçım öyle bi dökülüyor ki 3 haftadır falan vallahi saçım kalmayacak diye ödüm kopuyor ya vitamin takviyesi de alıyorum ama bilemedim
Maşallah ben uyandırmasam uyanmiyoUyaniyor mu peki hic gece
Benimki de sağa doğru dönüyor çünkü yatağında sağa doğru yatıyor genelde. Sola dönmesi için teşvik etmeye çalıştım ben de ama devriliyor. Zaten erkenden dönmeye başlamış. Diğer tarafa da döner daha zamanı vardır.Kızlar selam oğlum 3 ay bi haftasında dönmeyi öğrendi sürekli de dönüp durur sırt üstü kaldığı an yalnız fark ettik ki sadece sağ tarafından dönüyor soldan dönmüyor teşvik etmeye çalışıyorum bundan sonra ama pek yapmıyor yana dönmesini bile yapmıyor sola doğru sizde de var mı bu durumu yaşayan açıkçası tedirgin oldum
Bu arada kızlar hiç ama hiç kilo vermedm aksine hep alıyorum. Emziren annelere özel diyet listesi vs varmı elinizde. Artık sinirlerim bozuluyor kilodan
Ben de öyleYaa ben yemege cok dusmuyorum da sabah tatli diye gozumu aciyorum aksam tatli diye kapatiyorum asla durduramiyorum tatli istegimielinizde fazla irade varsa alirim
Ben doğumdan önce kestirmistim o hakkım bittiBen kestirdim valla genclestim resmen bu kadar mi farkeder
Ben de tatlıyı çok seviyorum bazı sabahlar kahvaltı niyetine yaş pasta yiyorumYaa ben yemege cok dusmuyorum da sabah tatli diye gozumu aciyorum aksam tatli diye kapatiyorum asla durduramiyorum tatli istegimielinizde fazla irade varsa alirim
SüpersinnMayıs annelerinde bir anne paylaşmıştı. Ondan ss almıştımoradaki aktif annelerin çoğu da banlanmış. Sohbetlerini okumak çok keyifliydi, üzüldüm