- 15 Kasım 2023
- 1.728
- 2.427
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.141
Kızlar şifayı kapmışım zaten herkes hasta salgın mıdır, mevsim geçişi midir bitirdi bizi minnoşuma bulaşacak diye çok korkuyorum ne yapabilirim bulaşmaması için ve çabuk iyileşmek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz eşimle kendimz satıyoruz. Trendyola kehribarstore yaz bakabilrsin. Tabiki grubumuza özel ayrı bi indirim yaptırırm eşime ben ilk çocupumda çok taktım salya açısından fayda gördüm ama diş çıkarmada çok görmedim faydasını. Kişiden kişiye değişiyor bence. Şimdi oğlum biraz boynu kalın şişko ona takamadımBir de şu kehribar kolyeler hakkında ne düşünüyorsunuz. İşe yarıyor mu, riskli mi, nereden almalıyım orijinal olması için??
Bunlar iyi günlerin diyen de var bilemiyorumHerkes 1 yaşına kadar zor diyor seneye haziranda rahata ermiş olur muyuz acaba
Kiloma dikkat etmem lazım ile daha doguralı ne kadar oldu arasında ince bi cizgideyim annemlere geldim bi süredir, dönünce en acil baslıyorum, bol yesillik su, ekmek hamur yok, öyleli bi şey yapıcam, illaki veririm diye düşünüyorumBu arada kızlar hiç ama hiç kilo vermedm aksine hep alıyorum. Emziren annelere özel diyet listesi vs varmı elinizde. Artık sinirlerim bozuluyor kilodan
Biz taktık kaşıntı, huzursuzluk ve salya açısından fayda gördüm şimdilik elhamdülillah maşallahBir de şu kehribar kolyeler hakkında ne düşünüyorsunuz. İşe yarıyor mu, riskli mi, nereden almalıyım orijinal olması için??
Aaaaaa kendini boğmasından korkuyorum ben ya sıkıştırır falan bir şey olur yoksa denemek istiyorum bizim de salyamız çok şu araBiz eşimle kendimz satıyoruz. Trendyola kehribarstore yaz bakabilrsin. Tabiki grubumuza özel ayrı bi indirim yaptırırm eşime ben ilk çocupumda çok taktım salya açısından fayda gördüm ama diş çıkarmada çok görmedim faydasını. Kişiden kişiye değişiyor bence. Şimdi oğlum biraz boynu kalın şişko ona takamadım
Offff düşününce kendimizi ömür boyu bağladık hiç bitmeyecek geçmiş olsunBunlar iyi günlerin diyen de var bilemiyorum
Gerçekten mi ya nasıl etki ediyor bunlara hayret bir şey en az epidural kadar mucizeviBiz taktık kaşıntı, huzursuzluk ve salya açısından fayda gördüm şimdilik elhamdülillah maşallah
Orjinal kehribar olmasına dikkat ediniz
Moni kullanmadım ama bir tane buldum onu alıcam sanırım ben de sırf o yüzden sürekli koyu renk giyiyorum ucu belli olmasın diye mom2baby markası instagramdan da bir bak istersen, destekli olduğu için memeyi direkt emzirme pozisyonunda tutuyormuş. Pentiye baktım fiyat aynı hangisini denesem bilemedimBu arada kızlar destekli kaplı emzirme sütyeni bileniniz var mı dogumdan beri bez gibi olanlardan takıyorum evde rahat ok ama bi yere giderken vs hoş durmuyor ucu belli oluyor falan emzirme pedi vs koyuyorum, trendy*lda buldum bikac tane ama sizin varsa kullanıp memnun oldugunuz marka beni linkleyin
Canım ben cuma diyetisyene gidiyorum liste bana göre olur belki ama verdiği bilgileri paylaşırım listeyi de paylaşırım boyumu kilomu falan yazarım yakın olduklarımız uygulayabilir belkiBu arada kızlar hiç ama hiç kilo vermedm aksine hep alıyorum. Emziren annelere özel diyet listesi vs varmı elinizde. Artık sinirlerim bozuluyor kilodan
E bebekte de destekli sutyenler var fiyatı cok daha iyi . Kalitesini bilmiyorum ben almadımMoni kullanmadım ama bir tane buldum onu alıcam sanırım ben de sırf o yüzden sürekli koyu renk giyiyorum ucu belli olmasın diye mom2baby markası instagramdan da bir bak istersen, destekli olduğu için memeyi direkt emzirme pozisyonunda tutuyormuş. Pentiye baktım fiyat aynı hangisini denesem bilemedim
Yorumlara bakayım biE bebekte de destekli sutyenler var fiyatı cok daha iyi . Kalitesini bilmiyorum ben almadım
Güzel görünüo canım pentiyi ben sevmiyorum ya iki üc takmada demiri cıkıo mutlaka ya da benle alakalı olabilirMoni kullanmadım ama bir tane buldum onu alıcam sanırım ben de sırf o yüzden sürekli koyu renk giyiyorum ucu belli olmasın diye mom2baby markası instagramdan da bir bak istersen, destekli olduğu için memeyi direkt emzirme pozisyonunda tutuyormuş. Pentiye baktım fiyat aynı hangisini denesem bilemedim