- 7 Ekim 2020
- 105
- 76
- 33
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.121
Benim kızımın uykuya geçmesi de çok zor oluyor ya özellikle geceleriAy evet surekli ilgi ister oldu. Yalniz kalinca basiyor cigligibi de kucak istiyor hep zor gunler bitti sirada daha zor gunler var
Bizde ayniyiz devamli parmak emiyor saga sola donuyor 3ay 23 gunluguzKizlar uykular haram olducocuuum ne guzel yatardi 5-6 saat uyurdu deliksiz. Sonra da 2 saatte bir kalkardi simdi en fazla 2 saat uyuyor oyle soyleyeyim… surekli parmak emiyo uykusunda hep bi hareket halinde. Ne bu 4. Ay uyku gerilemesi mi daha 3.5 ayligiz
Bizde var canım e bebekten almıştık baya memnunuzKizlar hava makinesi kullanan varmi? Varsa onerilere acigim. 7yasinda oğlum kış ayina girince burnu bir tikaniyor bir daha baharda aciliyor. Dogalgazli evler muhtemelen hava kuruyor ona bagliyorum ben. Simdi bebekte var ikisinede faydasi olur diye dusunuy
Ben adet olmadım henüz ama kilo almışım 500 gr kadarKizlar dogum sonrası adet olduktan sonra kilo veren varmiii
Sadece anne sütü mü veya mamayla mı besleniyor? Bir de anne baba uzun ve kalıplı ise öyle olurmuş bebek de.67 cmkızımız tombiş
Ya benimki saat 20.30’da emmeye baslardi max 15 dk. Uyurdu ve daha uyanmazdi en az 4 saat. Simdi 20’de basliyorum uyutmaya sansliysam 21.30’da uyuyor. Ben 22.30’da yataga giriyorum o saate kadar 2-3 kere uyaniyor saka gibi.Benim kızımın uykuya geçmesi de çok zor oluyor ya özellikle gecelerive 23.00 'den önce uyutsak da yorulsa da gece uykusuna geçemiyor. Yarım saatte uyutuyoruz yarım saat sonra uyanıyor sonra tekrar yarım saat uyutmaya çalışıyoruz derken bütün akşam böyle geçiyor. Kızım bana çekmiş maalesef
Adetten sonra daha mi hizli veriliyomus sabitlendim ben cunkuKizlar dogum sonrası adet olduktan sonra kilo veren varmiii
Aynen ya zıkkım büyüme atakları mı yapıyor bunu neAksam huzursuzluklari fix zaten… bi elim hep pis pis yapiyo valla yorucu
Hepsinde olan bir şey demek ki buuBizimki ilk günden beri akşam uyutmak zordu.simdi daha iyi ama uyanık kaldığı her an kucak istiyor asla kendi basina durmuyor
Herkes 1 yaşına kadar zor diyor seneye haziranda rahata ermiş olur muyuz acabaBence bize bikac ay huzur yok kızlar bu bitse diş sancısı gelecek peşine zaten, ben durumu kabullendim
Ayneeen bizimki de bugun gece uykusuna geçemedi. Banyo ettirip 8 civari besige yatırdık taa 10da uyuduKızlar benim bebe de sizinki gibi. Sürekli auuuu auuu kurt adam gibi uluyor. Yanındayken es kaza gözüm bişeye kayınca ağlıyor. Normalde 8 gibi uykuya geçerdi daha yeni uyudu onda da zırlaya zırlaya
Benimki ilk zamanlardan beri saat 23 gibi uyur sabah 10.30 ta uyanirdi.simdi 9 gibi uyuyo sabahta 9 gibi uyanıyor.4.ayda uyku gerilemesi oluyomus bebişlerin düzeni bozuldu mu düzeldi mi anlamadimKızlar benim bebe de sizinki gibi. Sürekli auuuu auuu kurt adam gibi uluyor. Yanındayken es kaza gözüm bişeye kayınca ağlıyor. Normalde 8 gibi uykuya geçerdi daha yeni uyudu onda da zırlaya zırlaya
Benim ilk kızım 6 aya kadar kök söktürdü sonra bı akıllı oldu maşallah diyim.tabi gece uyanlamalari sütten kesene kadar bitmedi.gece sürekli emzik niyetine uyanirdi ama onun dışında ne diş ağrısı ne başka bişey yasamadimHerkes 1 yaşına kadar zor diyor seneye haziranda rahata ermiş olur muyuz acaba
Bilmiyorumki canim bende sabitim ilk aydan beri. İlk adetimi oldum bi umut belki hizlanir kilo berimimAdetten sonra daha mi hizli veriliyomus sabitlendim ben cunku
Ben de övünürdüm ne güzel uyuyor diye aman maşallah deBenimki ilk zamanlardan beri saat 23 gibi uyur sabah 10.30 ta uyanirdi.simdi 9 gibi uyuyo sabahta 9 gibi uyanıyor.4.ayda uyku gerilemesi oluyomus bebişlerin düzeni bozuldu mu düzeldi mi anlamadim
Ayy maşallah ne güzel her an değişebilirler demek ki iyi yönde de kötü yönde deBenim ilk kızım 6 aya kadar kök söktürdü sonra bı akıllı oldu maşallah diyim.tabi gece uyanlamalari sütten kesene kadar bitmedi.gece sürekli emzik niyetine uyanirdi ama onun dışında ne diş ağrısı ne başka bişey yasamadim