• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Amin canım senide güldürsün 🤣 ay çok sıkıntıliymis benimki de cekmediler sinirlerin içinde gözüküyor dış cerrahi bir müdahale olur dedi ya da biraz bekle çıkmasını dedi ama damagim nasıl ağrıyor bebisleri şimdi daha iyi anladım 🥹
Caniiim 20lik mi cikariyorsun🥲 dikkat et bu kadar zorlayarak cikiyorsa gomulu olabilir yarisi icinde kalabilir… Allah yardimcin olsun🥺

Bebeği sadece mama ile besleyenler günde ne kadar mama içiyo bebişiniz kaç kg benimle paylaşabilir misiniz ? Kızım sanki iştahsız da emin olamıyorum belki içimi rahatlatan şeyler olur gene 😂

Mama kullanan arkadaşlar 2 nolu mamaya geçmişsinizdir diye düşünüyorum bizde bugün geçtik ama kızım içmedi zar zor içiriyordum sonra boğazına kaçtı öksürürken hepsini çıkardı numara geçişlerinde istememe gibi şeyler oluyor mu.
Elif öyle bir şey yaşamadım ama illa değişik gelir çünkü içeriği daha proteinli belki yadırgamıştır ama alışır diye düşünüyorum

Bebeği sadece mama ile besleyenler günde ne kadar mama içiyo bebişiniz kaç kg benimle paylaşabilir misiniz ? Kızım sanki iştahsız da emin olamıyorum belki içimi rahatlatan şeyler olur gene 😂
Canım benimki 5-6 kere 180ml içiyor. Kahvaltı+öğlen yemeği şeklinde de karışımlar yiyor ama bitirmiyor. 7 aylık 9 kilo 💗

Amin canım senide güldürsün 🤣 ay çok sıkıntıliymis benimki de cekmediler sinirlerin içinde gözüküyor dış cerrahi bir müdahale olur dedi ya da biraz bekle çıkmasını dedi ama damagim nasıl ağrıyor bebisleri şimdi daha iyi anladım 🥹
Peki mısırı patlattıktan 1 gün sonra sol taraftan dişin uç vermesi 😀😀

Caniiim 20lik mi cikariyorsun🥲 dikkat et bu kadar zorlayarak cikiyorsa gomulu olabilir yarisi icinde kalabilir… Allah yardimcin olsun🥺
Evet pınarım ya yarısı içerde çıkamıyor damak yapın çok dar çıkacak yer yok dedi Dr bir kısım üstte çıktı ama büyük bir kısım da alttaymis ay amin çok teşekkür ederim 🥹🧡

Benim bebişim minik doğmuştu bir de üstüne alerji çıktı şuan 6 aylık 6 300 kg ben sağım yaparak besliyorum ama mama ile farkı olacağını sanmıyorum içtiği miktarın 120 milim 3 ya da 4 saate içiyor . Doktorum bana 150 milim e kadar içmeli demişti ama iştahsız işte içmiyor o kadar 120 yi zor içiriyorum

Kızlar ben daha tadımlara yeni başladım. Bugün patates verdim. Anne sütüyle açtım, zeytinyağı koydum falan özenle hazırladım ama neffret etti 🥹 aşırı hayal kırıklığına uğradım şu an hiç beklemiyordum 🥹😅

Kızlar ben daha tadımlara yeni başladım. Bugün patates verdim. Anne sütüyle açtım, zeytinyağı koydum falan özenle hazırladım ama neffret etti 🥹 aşırı hayal kırıklığına uğradım şu an hiç beklemiyordum 🥹😅
Benim kızım herşeyden nefret ediyor Bi sevdiğini bulamadık
Doktorum bana zorlamayın sevmediği birşey olursa Bi 10 gün sonra tekrar deneyin demişti

Yaaaa sen ciddi misin ay maşallah 😍 kız cidden ise yarıyor demek ki 🤣ben ne zaman patlatsam oğluş balıma aceba 😅
Kabarmayı gördüğünde patlat bence. Ama sağ tarafı hala çıkmadı; diyetteyim diye bi avuç yapmıştım ondan mı acaba? Tek dişe yetti demek ki shshhs 🤣🤣🤣🤣🤣

Elif öyle bir şey yaşamadım ama illa değişik gelir çünkü içeriği daha proteinli belki yadırgamıştır ama alışır diye düşünüyorum
Besstee
Alıştı kızım mamaya ilk gün garipsedi galiba.
Benim kız ek gıda bile yese o mamayı içmeden uyumuyor ya 5-6 kez mama içiyor.

Bestee kilosunu yazmayı unutmuşum 20 gün önce 8.300 kiloydu şuan tam 6 aylık oldu 9 kiloyu geçmiştir.

Benim kız patatesi sevdi havuç felanda verdim onlarıda sevdi
En son bebek tarnası verdim poposunda birşeyler çıktı ondan mıdır bilmiyorum iki gündür birşey vermiyorum ya sadece mama içiyor
Ama dün sabah
Yarım muz 2 adet zeytinyağlı bebe bisküvisi çok az peynir mamasıyla açayım dedim Allahım yok böyle birşey kokudan benim miden bulandı döktüm onu aynı karışımı ılık suyla yaptım daha iyi oldu biraz yedi.
Mama zaten çok kötü kokuyor öğğkk oldum yani🤣🤦‍♀️

Anam 8-9 kilolar havada uçuşuyor benimki en son 6200dü geçen ay hasta olunca çok az kilo almıştı ama Salı kontrolü var bakalım kaç oldu 😂 tüm bebişlere maşallah 🧿
Benim minik davşanım gündüz 90-120 arası içiyor 3 saatte bir falan keyfine göre gece uykusundan önce 140-150 dayıyorum mayıştık halde içebiliyor. Ama bir süredir gece uykusunda içiremiyorum şimdi 1 gibi içirdim 50-60cc ama sabah uyanana kadar içmek istemiyor ya. Bazen 4-5 gibi kendim uyanıp vermeye çalışıyorum içmiyor içse aslında iyi olacak ama istemiyor

Canım benimki 5-6 kere 180ml içiyor. Kahvaltı+öğlen yemeği şeklinde de karışımlar yiyor ama bitirmiyor. 7 aylık 9 kilo 💗
Mama masrafı çoğalıyor 😂 ben kahvaltıda yumurta labne avokado tahin falan veriyorum işte üç dört kaşık yediği kadar. Akşam üstü de bazen çorba bazen püre bazen de yoğurtla artı bişey veriyorum. Taneli şeylerde bazen yutmuyor öğürüyor bu geçer mi wasnt ya ? Suyu da bardaktan içiyor o kadar para verdik alıştırma bardağı bilmem ne çocuk bizimle ay ı bardaktan içecek diye çıldırıyor 😂

Mama masrafı çoğalıyor 😂 ben kahvaltıda yumurta labne avokado tahin falan veriyorum işte üç dört kaşık yediği kadar. Akşam üstü de bazen çorba bazen püre bazen de yoğurtla artı bişey veriyorum. Taneli şeylerde bazen yutmuyor öğürüyor bu geçer mi wasnt ya ? Suyu da bardaktan içiyor o kadar para verdik alıştırma bardağı bilmem ne çocuk bizimle ay ı bardaktan içecek diye çıldırıyor 😂
Maması raporlu olduğu için sigorta karşılıyor bizimkini 😅. Keşke alerjisi olmasaydı tabii de napalım.. bence kesinlikle geçer bestt benimki de çok öğürdü ama doktor önerisiyle kesinlikle blender ya da süzgeç kullanma dedi. İlk öğürüyor az az veriyorum alışıyor. Onların çeneleri seni beni yer yaa minnoşlar çok kuvvetli aslında 🥹. Mesela dün armutu rendeledim sonra buharda pişirdim, çok ezmeden erik püresiyle karıştırıp verdim. Laap laap yedi cadı. Meyveleri daha çok seviyor benimki. Bi de 7.5 aydan sonra akşam öğünü ve katı (pankek gibi) şeyler planlıyorum. Şimdilik sadece kahvaltı ve 2-3 gibi sebze karışımları 💗

Bizimkisi patates+ayva karisimina bir de muzlu puddinge bayildi 😍 muz+portakal favorimiz😁

Back
X