2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar benim minik tosba son günlerde çok hareketlendi. Gece uyurken iki ayağını kaldırıp pat diye bırakıyor. Uykularından ağlayarak uyanıyor. Yüzüne bakıyorum noldu kızım diyorum gülmeye başlıyor. Sürekli etrafı izlemek istiyor. Yattığı yerden kalkmaya gayret ediyor dönmeye başladı baya. Anam bu kız yerinde durmayacak galiba

Kızlar bizim bebe 4 gündür kaka yapmıyor. Bundan önceki kakasındada 4 gündür yapamayınca fitil atmıştım. Fitil atmakta istemiyorum nasıl yapcam bu kaka işini anlamış değilim
Gaz damlası kullandigi halde oğlum da 3-4 gün kaka yapmadi. Ertesi gün bi yaptı ortalığı batırdı eğer kullanmıyorsa gaz damlası dene bence ya da bacak hareketleri yaptır

Bizimki de sürekli kucak istiyor ve oturmak istiyor.ablasi TV izliyor oda pür dikkat bakıyor kapatınca da basliyo huysuzlanmaya.

Bizimki de sürekli kucak istiyor ve oturmak istiyor.ablasi TV izliyor oda pür dikkat bakıyor kapatınca da basliyo huysuzlanmaya.
Tv konusunda sizlere danışmak istiyorum ben de. Normalde ben izliyordum yanında bakmazdı ama artık güvercin gibi kafasını döndürüp bakıyor. Hiç mi izletmemek gerekiyor yoksa böyle birkaç saniye maruz kalınca sıkıntı olur mı acaba

Merhaba doğum yaptığımdan beri buralara uğrayamamıştım umarım herkes iyidir. Mesirmacunundan haber var mı mı mesela? Umarım herşey yolundadır. Bebeğim doğalı 4 ay olmak üzere ve biz sanırım diş çıkardık ve de ön dişlerde değil sanırım azı dişi olabilir. Yaşayan duyan bilen var mı böyle birşey?

Eklentiler

• IMG_2463.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 26
Maşallah Benim kız da uyurken o ayağını kaldırıp pat diye bırakma olayını yaptı dün gece. Ben de bir şeyi mi var acaba diye düşünüyordum. Gaz problemi yeni yeni hafifliyor . Her şeyi ona yormaya meyilliyim. Yalnız olmadığıma sevindim. Uyurken çok hareketli bizimki de. Gelişimi için güzel ama korkup uyanıyorum sürekli

O ayak vurma hareketi oturmaya hazırlıkmış ben de bacağı mı ağrıyor diye doktora video göndermiştim utandım sonra evhamlıyım diye gazı geçer artık annesi büyüdü bacaklar hareketliyse gaz kalmaz genelde bizimki de gazlıydı bacakları hareket etmeye başlayınca zort zort atıyor

Benimki de ayni yaa. Artik o uyudugunda aciyorum sadece. Uyaniksa tv de kapali

Diş ordan mı çıkıyor

Kızlar bizim bebe 4 gündür kaka yapmıyor. Bundan önceki kakasındada 4 gündür yapamayınca fitil atmıştım. Fitil atmakta istemiyorum nasıl yapcam bu kaka işini anlamış değilim
Benim bebeğim bi ara 10 günde bir yapıyordu yani daha doğrusu doktora götürüyordum günde 10 kere yapmasında normal 10 günde 1 kere yapmasıda diyip beni postalıyordu (yurtdışında yaşıyoruz)10 günü geçince sıvı gliserin verdi o şekilde yaptırmıştık birkaç defa tekrarladı bu durum şimdi 3 günde yapıyor çok şükür.

Benimki de izliyor sabah Müge Anlı ile güne başlayıp aksam Esra Erol ile bitiriyoruz tabiki arada kafasını kaldırıp 2 3 dakika izliyor cok da sorun etmiyorum ama hiç bakmasa daha iyi tabi

Kızlar benim bebeğim bir hafta sonra 4 aylık olacak, kız bebek, 3280 dogdu, suan 5.2 kilo zayıf mı sizce, herkes cok kücük vs diyor moralim bozulmaya başladı, bence iyi sadece anne sütüyle gidiyoruz doktor da normal her bebek kilolu olacak diye bir şey yok diyor ama yine dış seslere kendimi kapayamıyorum, eşim ve ben de bebekken zayıf minyonmuşuz genetik de etkilidir tabii

Rahatsızlığı yoksa bence 4 gün erken fitil için, bizimki ilk iki ay her gün yaparken, son iki aydır 6-10 gün arası yapıyor, ilk 8 gün yapmadıgında panik yapınca götürmüştük, gliserin vermişlerdi, sonrasında baktık keyfi iyi 10 günü geçmediği sürece müdahale etmiyoruz

Hiç takmayin kafaya.ben ve eşim çok zayifiz ama bebegim maşallah baya kilolu.bazi bebeklere süt yariyor bazılarına yaramıyor.benim büyük kızım süt içene kadar kiloluydu şimdi kemikleri sayılıyor.saglikli olsunlar gerisi önemli degil

Ciddi hafıza kaybı var, vebişin damlasını verip vermediği bile yazıyorum artık, bişey yapıyım diye düşünüyorum, o şey neydi diye 5 dk sonra bulamıyorum. B12 450 çıktı takviyeye gerek yok dedi dr
Kızlar bebisimin burnu akıyor hafif arada bı hapsiriyor çok korkuyorum acaba hasta mı oldu.cok dikkat ediyorum napsam sizce
Nezle oldu bizimki de, Dr zaditen verdi iyi geldi

Moni bizimde 3 aylık kontörlümuz vardı 3 kilo 85 Gr doğdu şimdi 5.110 geldi zayıf mi falan dedim Dr da hayır her bebeğin gelişimi farklı olur kimseye bakma sen sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok kilo iyi birey değil zaten dedi ayrıca boyu güzel uzamış boya veriyor demek ki aynı şekilde bende eşimde minyonuz bu da bir etken bence ama işte insanlar hemen bir karşılaştırma yapıyorlar sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…