2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Sorma sorma bezdim

Kizlar merhaba bebegimin kakasinda iki gundur kan goruyorum daha once basina gelen oldumu bu durum bugun doktora goturecegimm cok endise ettim daha ek gidaya baslamadik sadece anne sutu
Alerji de olabilir makatta catlakta. Biz 2.ayindan itibaren yasadik cok sukur su an yok. Diyet yapiyorum, probiyotik kullaniyoruz, ve catlaga krem suruyoruz

Allah’ım benimki üst değişimine öyle bir direnmeye başladı ki anlatamam. Geçen ay da ağlıyordu ama şimdi dönmeyi filan öğrendi ya. Resmen işkence. Kıyamet kopuyor kolları giydirirken. Dönüp kaçıyor sürekli. Hele banyo sonrası kremlenme kurulanma kulak temizliği saç tarama giyinme kıyamet havasında geçiyor. Ay dayanamadım müzikli video açtım bugün. Yine döndü kaçtı ama ağlamadı aşırı. Ama vicdanım.. sizinkiler de böyle mi ya?

Alerji de olabilir makatta catlakta. Biz 2.ayindan itibaren yasadik cok sukur su an yok. Diyet yapiyorum, probiyotik kullaniyoruz, ve catlaga krem suruyoruz
Canim basur dedi doktor banada. Gosterdi catlak degilde basur olmus verdigim sut miktarini azalttirdi ek gidayida erteledi iyilesene kadar

Benimki dogdugundan beri kıyafet konusunda öyle canım, hiç toka falan da sevmez zorla takarım bazen, artık benim de hevesim kaçtı arada bi gaza gelip takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…