- 18 Mart 2023
- 2.199
- 1.371
- 25
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.001
TeacherrMama içmese alerji diycem ama...
Enfeksiyon sonrası toparlanma sürecidir belki. Bizim ki anne sütü aldığı için günde en az 5 kaka yapar.
Mamayı değiştirip deneyin belki çözüm olur
Evet haklısınız ben hep eve dönüyorum pes Edip ama yapmamam lazım o yüzden eve kapandım psikolojim hiç iyi değil dediğiniz gibi ben de bir deneyeyimİlk ciktigimizda bende sizin gibi bı kaç defa yoldan döndüm.sonra dedim bu böyle olmaz sürekli dışarı çıkmamız gerekecek alışması lazım.bir iki defa ağladı şimdi uyuyo direk ama ilk bindirdigimde hemen sallıyorum yoksa huysuzlaniyor.
Bugün oldu kızım 6aylık karma aşı. Öncesinde de ateş yapmadı o aşılar. En zoru bexsero idiKizlar karma asidan sonra ates olur mu?
Hadi yaa… o nasil yapti bebegi?Bugün oldu kızım 6aylık karma aşı. Öncesinde de ateş yapmadı o aşılar. En zoru bexsero idi
Çok huzursuz oldu bacağı ağrıdı belliydi ateşi hafif yükseldi ama zor olan huysuzluktuHadi yaa… o nasil yapti bebegi?
Ben de bunu merak ediyorum uyku tutumuyla çok sıcak olursa diye edişeleniyorumMerhabalar bebislerinize gece ne giydiriyorsunuz uyku tulumuyla mi yatiriyorsunuz
Uyku tulumu almadım henüz ya ama almak istiyorum. Şu an kısa kollu zıbın üstüne alt üst takımla uyuyor. Çorap giydirmiyorumMerhabalar bebislerinize gece ne giydiriyorsunuz uyku tulumuyla mi yatiriyorsunuz
Ben hep uyku tulumuyla yatiriyorum son 1 aydir cunku ustunu acmaya basladi…Merhabalar bebislerinize gece ne giydiriyorsunuz uyku tulumuyla mi yatiriyorsunuz
Yok canım nerdeeAzaldi mi bari dokulme
Normal. İlk çocuğuma 6 aylıkken olmuştum. Bunda olmadım dahaKızlar merhaba bebegim 4 aylik regl olmadim emziriyorumds sagimda yapiyorum bu normalmi aranizda regl olan varmi 28 mayista dogum yapmistm
Normal olmasina sevindim endise etmistim bende regl olmadan gebe felan kalmis olmiyim tekrardan diyeNormal. İlk çocuğuma 6 aylıkken olmuştum. Bunda olmadım daha
Ayakli tulum giydiriyorum, yarim kundaklayip üstünu ince battaniye ile örtüyorum ona rağmen elleri soğukMerhabalar bebislerinize gece ne giydiriyorsunuz uyku tulumuyla mi yatiriyorsunuz
Ben lohusaligik bittikten sonra oldum ama aradan bı aydan fazla zaman geçti hala olmadım.normalde 21 günde bir regl olurdum düzenim değişti sanirimNormal olmasina sevindim endise etmistim bende regl olmadan gebe felan kalmis olmiyim tekrardan diye
Canim ellerinin soguk olmasi bir sey ifade etmiyor. Ben de usuyor saniyordum ama boynundan asagisini gogsunu kontrol ettigimde sicacik. Problem yokAyakli tulum giydiriyorum, yarim kundaklayip üstünu ince battaniye ile örtüyorum ona rağmen elleri soğuk
Evet de insan kıyamıyor yine de küçücük ellerinin soğuk olmasınaCanim ellerinin soguk olmasi bir sey ifade etmiyor. Ben de usuyor saniyordum ama boynundan asagisini gogsunu kontrol ettigimde sicacik. Problem yok
Yine de korunursan iyi olur, süt koruyor diye bu şekilde gebe kalan çok oluyorNormal olmasina sevindim endise etmistim bende regl olmadan gebe felan kalmis olmiyim tekrardan diye
Evet yaa ben arada burnuna dokunuyorum soguksa ince bi ortu ortuyorumEvet de insan kıyamıyor yine de küçücük ellerinin soğuk olmasına