-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.461
Aynı durumdayım bende neler yaptınız kizlarBebişi sarılım olan varmı. Nasıl atlattınız kızlar. Halıba benim bebişimide alıyor yarın kanına baktırıcaz varmı diye. Çok endişeliyim ya. Uykuya verdi sarılıpı yükseldiği için zar zor uyandırıp emziriyorum .
Gözünüz aydın olsunGünaydın çok değerli anne ve anne adayları ben oğlumu 38+ 5 de cumartesi gecesi saat 23:16 da kucağıma aldım suni ile dogum yaptım darısı bekleyen siz annelerin başına
Cihazdan önce sizin farkettiginiz bı belirti var mıydı?nasıl anlayabiliriz sarılık olup olmadiginiKızlar benim bebiş sarılık olmuş. 5. Günde hiç mama vermeden hep emzirerek doğum kilomuza ulaştık. Topuk konu verirken alnından bı cihazla baktılar sınırda geldi Kandada sınır değer 16 bizim 14 geldi.ama şimdi 16 olmuş gibi govdeside sarardı.bugun 6. Gunumuzdeyiz günde 20 CC mama verin dediler akşam verdim biraz. Nasıl yendiniz neler yaptınız.sık emziyorum onun dışında neler var
Hadi inşallah, sağlıkla doğsunVala canım benim geceden beri sancım vardı şimdide devam ediyor sabah nişan da geldi sancılar artmaya başladı çok şükür Allah izin verirse bugün doğuracam
Göz bebekleri sarardı canım beyaz kısmıCihazdan önce sizin farkettiginiz bı belirti var mıydı?nasıl anlayabiliriz sarılık olup olmadigini
Benim kızım saatte bir emiyor sütüm de var ama gozlerinin içi hafif Sarı gibi.yalniz başka bı belirti yok cisi kakası falan normalGöz bebekleri sarardı canım beyaz kısmı
Evet ya uzun süreli oturmak bana da hiç iyi gelmiyor o kadar sismiyor ama bende farkediyorum etkisi oluyor cidden iyi bari geçsin de sıkıntı olmasın sanaCanlar
dinlenince geçti şişiklerim ayakta çok durunca oluyor mesela oturur pozisyonda ayaklarım aşağıdaysa şişiyor.
Evet evet kesinlikleEvet ya uzun süreli oturmak bana da hiç iyi gelmiyor o kadar sismiyor ama bende farkediyorum etkisi oluyor cidden iyi bari geçsin de sıkıntı olmasın sana
Bugün gece karnım belim bir ağrıdı sorma şimdi hiçbirsey yok ne dersin gelecek mi bu bebeler niyetleri var mıSancı bı geliyiii bı gidiyiii
Aynen canım bizde öyleyiz. Emiyor sütüm var doğum kilomuza çok kısa zamanda geldik süt konusunda problemim yok. Cisimiz kakamiz çok iyi günde 9 10 bez degistiriyorum cis kaka dönüşümlü.bana dün mama ver dediler 12 saatte 1. Mahvoldu çocuk ağlamaktan. Vermicem mama. Uykuya gece aşırı düşkün ama zorla uyandiriyorum ıslak mendille bacaklarını silerek. Tekrar kontrole gitcez Perşembe sabah bakalımBenim kızım saatte bir emiyor sütüm de var ama gozlerinin içi hafif Sarı gibi.yalniz başka bı belirti yok cisi kakası falan normal
Bide sıcakların da şişlik etkisi oldu bence o kadar su içiyorum bana mısın demiyor. Valla ne bilim elifcim beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yokEvet evet kesinlikle
Ayy Mevsim ne zaman doğurucaz biz yaaa
Yok yok hiç sıkıntı etme gayet normal bana da öyle diyorlar kuzenim de dün baktı bir eliyle kontrol etti hemşire kendi 3. Hamileye bide biraz daha var tam inmemiş dedi sağol dedim38+5 canım ay strese soktular beni vallahi
Yaaaaa gözlerim doldu okurkenKızlarr Ben Geldimmm arefe gunu nst icin kondtrol amaçlı geldigimde nst de duzenli sancım cıktı doktor muayene etti 3 , 4 cm açıklık çıktı doktorum bu açıklıkla sabaha karsıda doğurursun ama 2 3 gün icindede doğurursun dedi sen nasl istersen öyle hareket edelim yatırıymı istersen dedi bende sancımı hissetmedigim icin yatırmalarını istedim zaten yatmassam pzt yani bugun yatıcaktm neyse işlemleri halettik ve yattışım oldu hatta ebeler 1 gece daha evinde gecirseydin az acılman flan diye yorum yaptılar ama ben yattıktan sonra sancım artttı ekstra bide suni verdiler 10 bucukta yattığım hastanede 04.45 de oğlum geldi çok şükür o anı anlatmaya kelimeler yetmezz asla gözümü ayırmadım bu kadar güzel bi duyguyu yasamıs olmama rağmen anlatamıyorumRabbim helinize hayırlı kolay doğumlar versin simdi yanımda oğluşla yatıyoruz bugun taburcu oluruz buyuk ihtimalle j
Ya bende bunu anlamıyorum bazen öyle bir karnım belim ağrıyor ki diyorum ki geçmeyecek herhalde bu ağrı bir bakıyorum hiç birşeyim yok cidden çok ilginnc böyle olması iyi mi kötü mü bilemedim inanSelam canım. Sancım ve ağrım olmadı hiç. Bir anda yok oldugün içinde birkaç kere daha lekelenme tarzında sümüksü kan geldi. Ben de bayram diye dışarı çıktım. Son günlerin tadını çıkarıyorum. Bizim oğlanların gelmeye niyeti yok bence zaten gelmezse doktorum başlatacak doğumu. Aslında müdahale istemiyorum ama riskli zamana girerse mecbur kalacağız. Bol yürüyüş, pilates, ada çayı ve hurmaya devam. Sende durum nedir canım
Darısı bizeHamileliğin son haftaları çok zormuş dıgurunca anladım. Şişlik, ağırlık hissi, hareket edememe.. Doğurunca bir hafifliyorsun. Normal doğum olunca bir iki gün evet dikişlerden zor geçiyor âmâ sonra hiç dıgurmamış gibi özgürsün ağrı sızıya veda ediyorsun
Sancılar gelip gidiyor ama gerçek sancılar bunlar belli 15 dj bir şimdilikGerçekkk
Kızz sen bugün doğurucannn
39+3 canimHadi inşallah, sağlıkla doğsunkaç haftalık oldunuz