2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar benim bebiş sarılık olmuş. 5. Günde hiç mama vermeden hep emzirerek doğum kilomuza ulaştık. Topuk konu verirken alnından bı cihazla baktılar sınırda geldi Kandada sınır değer 16 bizim 14 geldi.ama şimdi 16 olmuş gibi govdeside sarardı.bugun 6. Gunumuzdeyiz günde 20 CC mama verin dediler akşam verdim biraz. Nasıl yendiniz neler yaptınız.sık emziyorum onun dışında neler var
Onun dışında birsey yok tabii olması gerekeni yaparsın kuzum birşekilde inecek inşaallahhh

Kızlarrr nasılsınız herkese tek tek cevap yazacağım günü iple çekiyorum 🥹 ben toparlanma sürecinde biraz zorlanıyorum 🙄 ilk gün çişimi yapamadım, sonda takıldı, ve hala tam düzelemedim 🙄 yeni yeni oturmaya başladım, bebişko da emiyor ama sürekli uykuda hafif sarılığı var.. lohusalık sarsıyor ama kokusu yok muuuuu 🥹🥹🥹 her şeye değer 😭💕🌸

Kızlarrr nasılsınız herkese tek tek cevap yazacağım günü iple çekiyorum 🥹 ben toparlanma sürecinde biraz zorlanıyorum 🙄 ilk gün çişimi yapamadım, sonda takıldı, ve hala tam düzelemedim 🙄 yeni yeni oturmaya başladım, bebişko da emiyor ama sürekli uykuda hafif sarılığı var.. lohusalık sarsıyor ama kokusu yok muuuuu 🥹🥹🥹 her şeye değer 😭💕🌸
Ooyyy kuzumm hoşaf yaparmısın yada kv yapsın kuru dut kuru kayısı kuru incirle beraber işetir oda 2 litre içersen iyi gelir

Kızlar bugün 4.gunumdeyim herşey çok güzel helede bebeğimin kokusu.esimle ben yalnızız arada annemler yemek falan getiriyor ama eve geldiğimizden beridir herşeyi eşim hallediyor.bugun içimde bı sıkıntı var aglayasim geliyor sanırım hafif hafif lohusalık başlıyor.siz ne durumdasınız anlatın belki ferahlariz

Maşaallahhhh atlattın bende 2ci günüm dünkünden iyiyim ama tabi halim yok sol yerim ağrıyo çok duramıyorum hasta gibiyim 20sine kadar bi iyi olsam ne guzel olurr
Joucuuum seninde gözün aydın bebeğim geçmiş olsun yapmıssın dogum kac gun bile geçmiiiş🧿🥰 nasıl alıstınız mı birbirinşze kızın napıyor nasıl karsıladı annen mi var yanında

• Muhteşem
Reactions: Jou
Doğumu gercekleşen tüm annelere hayırlı olsun geup yavas yavas tamamlanıyor doğumlarla🥰🧿🙏🏼 saglıcakla dogum yapmamıs anneleride beklıyoruz aramıza 🌺

ben de 12sinde doğum yaptım ama çok fazla gaz sancım ve ödemim oldu. 3-4 gün çok kötüydüm. bugün yeni yeni kendime geldim. ilk doğumum da sezaryendi ama kendimi hemen toplamıştım

Senin de dikisin var mi🥲 ben de hala toparlanamadim🙄 dunyanin en guzel seyiymis🥹🥹🌸💕😍

Kizlar bu kafalari tahmini ne zaman toplariz?? Dogumun ustunden 5 gun gecti her gun bir aglama soz konusu olmaya basladi🥲 ilk once hastanede sutum gelmeyince bebegime mama vermediler diye aglamaya basladim. Mamayi verdiler, bebegimin kana kana mama icmesine agladim. Eve geldim bebegime bakip agladim, bugun ilk defa fotograf cekilelim esimle bebegimle dedik. Fotografta o kadarrr soluk ve yorgun ciktim ki bi de ona agladim… imdat arkadaslar 40 gun boyle gecmez yalniz🥺

X