- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 960
- 33
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.421
O nişan değildir belki alttan muayene sonrası lekelenme oluyor 2 hafta önce beni de alttan muayene etti leke oldu geçen hafta da etti leke oldu nişana benziyordu tabi acikligin varsa bol bol hareket et acilman çoğalırHepimize öncelikle mutlu bayramlar diliyorum
Dün gece 12 den sonra karnım sürekli sertleşmeye başladı. Sertlikler 1 saatten fazla ve 20-30 dk kadar sürdüğü için endişe ettim. Ağrım sancım hiç olmadı. Hastaneyi arayıp ebeye durumu anlattım. Ebe de hastaneye gelip bir nst çektirmemi önerdi. Saat 1 buçuk gibi hastaneye gittim. Nst çekildi ve nstde sancım çıktı. 20 dk lık çekimde 5 kere 80 üstünü gördük. Sancım çıktığı için alttan muayene edildi. İlk defa altta muayene oldum biraz acıdı ama dayanılmayacak birşey değil. 1 cm açılmam varmış. Sanşıma doktorum nöbetçiymiş. Doktorumu sonucu ve durumu anlattık yatışa gerek görmedikler. Nişan ve su gelmesi olursa haber vermemi istediler. Bugün saat 11 de nişanım geldi. Hiç beklemiyordumara ara regl ağrısı gibi ağrılar oluyor ama öyle çok rahatsız etmiyor. Doğum yapan tecrübeli anneler sizin nişan geldikten ne kadar sonra doğum başladı acaba.
Hamilesin bence ama çatlama iğnesi de bazen pozitif gösteriyormus inşaallah hamilesindir rabbim bu umudunu tamamlasinCanım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah Evet beta hcg 14 çıktı idrar testlerimde pozitif gibi ben tüp bebeğe gidip görüşmüştüm artık o günü orda beta hcg yaptırdım süpriz oldu ama emin olamıyorum şuan testi tekrarlamam lazım bayram tatili köye geldik burdada özel hastane yok nasipse yarın giresuna geçeceğiz orada tekrar kan testi yaptıracağım
Doğum öncesi benimde sol ayağım sisiyordu.Kızlar
Benim sağ ayağım şişti bugün ya neden olabilir acaba . Sizin ayaklarınız ne durumda
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah Evet beta hcg 14 çıktı idrar testlerimde pozitif gibi ben tüp bebeğe gidip görüşmüştüm artık o günü orda beta hcg yaptırdım süpriz oldu ama emin olamıyorum şuan testi tekrarlamam lazım bayram tatili köye geldik burdada özel hastane yok nasipse yarın giresuna geçeceğiz orada tekrar kan testi yaptıracağıCanım merhaba Rabbim hayırlı evlat versin inşallah şu güzel günler hürmetine beta sonucun mu 14 dü anlamadım tam o kısmı?
amin inşallah canımmHamilesin bence ama çatlama iğnesi de bazen pozitif gösteriyormus inşaallah hamilesindir rabbim bu umudunu tamamlasin
Hayır bana böyle bişey yapılmadı.normal doğumda yapılır diye duymustumSezeryan doğum yapmış arkadaşlara bir sorum var ya. Lavman yapıldı mı size? Doktorum ve anestezi doktoru hiç bahsetmedi sadece sonda takılacak dedi. Bugün aileden 2 kişi sorunca merak ettim ben de yarın ameliyatım var. Rutinde yapılan bir şey değil artık sanırım
Yapılmadı canımSezeryan doğum yapmış arkadaşlara bir sorum var ya. Lavman yapıldı mı size? Doktorum ve anestezi doktoru hiç bahsetmedi sadece sonda takılacak dedi. Bugün aileden 2 kişi sorunca merak ettim ben de yarın ameliyatım var. Rutinde yapılan bir şey değil artık sanırım
Ay benimde sağ ayağım tokmak gibi oldu ya.Doğum öncesi benimde sol ayağım sisiyordu.
Kızımdan yana sorun yok çok şükür. Beni üzecegini sanmıyorum pekAyyy dimii ama inan birşey yok ben hic zorlanmıyorumm oğlan emiyo uyuyo gazını veriyor tamamm kızın nasıl peki kendi uyuyomu nasıl bakıyorsun
Gerçeğim naptın kuzu nasılsın durumlar nasılO nişan değildir belki alttan muayene sonrası lekelenme oluyor 2 hafta önce beni de alttan muayene etti leke oldu geçen hafta da etti leke oldu nişana benziyordu tabi acikligin varsa bol bol hareket et acilman çoğalır
Valla ayak şişmesi oluyormuş son zamanlarda canım da bende oyle bir durum yok şimdilik şükür nasıl bir şişlik ağrı falan var mıKızlar
Benim sağ ayağım şişti bugün ya neden olabilir acaba . Sizin ayaklarınız ne durumda
Benim de ayağım şişti, ödem kaynaklı diye düşünüyorum ağrım sızım yok 38+5 oluyoruz yarınKızlar
Evett evett biran önce atlat inşaallahh yaaaKızımdan yana sorun yok çok şükür. Beni üzecegini sanmıyorum peksu dogumu atlatayım ya rabbim kolaylıgını verir
Beni şuan genede iki ayak şiş sende yokmuDoğum öncesi benimde sol ayağım sisiyordu.
Benim de ayağım şişti, ödem kaynaklı diye düşünüyorum ağrım sızım yokKızlar
Yok benim ayaklar normal ama hala lavaboya çıkamadım sen çıktın mı?Beni şuan genede iki ayak şiş sende yokmu
Gozünaydın canımm ameliyat kolaymı