bebeği almaları 15-20 dakika sürdü ama bebekten sonrası bir saatten fazla sürdü
benim doktorum profesördü en başından beri oğluşum onda takipliydi zaten o yüzden güvenim tamdı ama spinal anestezi beni çok zorladı bağırsakları yerleştirmelerini filan hep hissettim ve o kadar çok değişik ilaç verdiler ki midem bulanıyordu bayılacak gibi hissediyordum kollarım iki yana bir buçuk saatten fazla bağlıydı ve köprücük kemiklerim ile kaburgalarımda müthiş ağrı vardı ameliyat esnasında sürekli gözüm saatteydi ne zaman bitecek ne zaman bitecek diye sordum beş altı kez çünkü dayanılmayacak boyutlara gelmişti ameliyat sırasında ağrım hatta kendime kızıp durdum ol genel anesteziyi uyu gitsin işte diye
ama bugün dün ameliyatın neden öyle uzun sürdüğünü daha iyi anladım çünkü doktorumuz bağırsakları özenle yerleştirip tek tek fazla yakmadan katmanları kapatıp estetik dikiş atmış size o mesajı attıktan sonra ben ilk gazları çıkarttım hatta yarım saat klozette oturup kaka yapmaya çalıştım ki geldi de biraz sonrasında da akşam eşimle bana özel yemek hazırlamıştı hastane anne baba yemeği adı altında o yemeği tam yerken bir karın ağrısıyla tuvalete koştum bi baktım ishal olmuşum
sonra bir kere daha çıktım ishale o sırada da baya gaz çıkarttım ne var ne yoksa ama değişik bi gaz çıkışıydı tabi bağırsakları filan değişik hissediyorsun
işte öyle kızlar kısaca dün sezaryeni oldum ama bugün de ishal oldum