2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ay benimde sağ ayağım tokmak gibi oldu ya.
Bende 38+5 haftadayımmm bugün yarın gelmese iyi olur doktorum izinde çünkü bayramın ilk iki günü🤦‍♀️
benim de dün 38+5 ti doktorum bayram tatilinde olacağı için güvenemedi gece bir anda sancı gelir kan lazım olur ben olmam hangi doktor olur bilemem o an haberim bile olmaz belki dedi dün sezaryen ile aldı normalde 24 hazirandı sezaryenim ama iyi ki almışım dedi çünkü neredeyse 4 kilo olmuştu ve ameliyat öncesindeki nstde ilk defa ağrı çıktı dün sabah sonrasında öğlen de sezaryene aldı zaten hazırlıklı gel demişti ama iyi ki de almış diyorum şimdi

Kızlar bugün 2 kişi göbeğin aşağı düşmüş yorumunda bulundu yaklaşıyor mu yaklaşmakta olan bilmiyorum, bir de tuvalete filan gittiğimde baskı hissetmeye başladım aynı gaz var gibi. İşin kötü tarafı köydeyim bayram dolayısıyla inşallah ters bir vakitte gelmeye karar vermez benim oğlanım🫣
Kaç haftalıksin seyyahcim şuan tam olarak sıkıntı etme benimki 1 haftadır falan baya aşağı indi ve baskıyı uzun zamandır hissediyorum öyle hemen gelmiyorlar 😅🤗

Valla ayak şişmesi oluyormuş son zamanlarda canım da bende oyle bir durum yok şimdilik şükür nasıl bir şişlik ağrı falan var mı
Canlar
dinlenince geçti şişiklerim ayakta çok durunca oluyor mesela oturur pozisyonda ayaklarım aşağıdaysa şişiyor.
benim de dün 38+5 ti doktorum bayram tatilinde olacağı için güvenemedi gece bir anda sancı gelir kan lazım olur ben olmam hangi doktor olur bilemem o an haberim bile olmaz belki dedi dün sezaryen ile aldı normalde 24 hazirandı sezaryenim ama iyi ki almışım dedi çünkü neredeyse 4 kilo olmuştu ve ameliyat öncesindeki nstde ilk defa ağrı çıktı dün sabah sonrasında öğlen de sezaryene aldı zaten hazırlıklı gel demişti ama iyi ki de almış diyorum şimdi

Aaaaaayyyyyyyyyy normaldi demiiiiiii
Kendine gelince anlat kııaaaazzzzzzz çatlarım baaahhh

Hayırlı olsun canım çok şükür bekleyenlerden biri doğurdu yolumuz açılır inşaallah 😁durumun nasıl bebiş nasıl doğum hikayeni müsait olunca anlat 😁

Yaaaaaa gözün aydın kuzum naptın nasıl oldu anlat hemen tam bayram çocuğu olmuş Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin iyisiniz dimi 🥹🐣🥰
Kızlarr Ben Geldimmm arefe gunu nst icin kondtrol amaçlı geldigimde nst de duzenli sancım cıktı doktor muayene etti 3 , 4 cm açıklık çıktı doktorum bu açıklıkla sabaha karsıda doğurursun ama 2 3 gün icindede doğurursun dedi sen nasl istersen öyle hareket edelim yatırıymı istersen dedi bende sancımı hissetmedigim icin yatırmalarını istedim zaten yatmassam pzt yani bugun yatıcaktm neyse işlemleri halettik ve yattışım oldu hatta ebeler 1 gece daha evinde gecirseydin az acılman flan diye yorum yaptılar ama ben yattıktan sonra sancım artttı ekstra bide suni verdiler 10 bucukta yattığım hastanede 04.45 de oğlum geldi çok şükür o anı anlatmaya kelimeler yetmezz asla gözümü ayırmadım bu kadar güzel bi duyguyu yasamıs olmama rağmen anlatamıyorum 😍💕🫶🏻🤲🏻 Rabbim helinize hayırlı kolay doğumlar versin simdi yanımda oğluşla yatıyoruz bugun taburcu oluruz buyuk ihtimalle j🩷🩷🩷

bebeği almaları 15-20 dakika sürdü ama bebekten sonrası bir saatten fazla sürdü 😅 benim doktorum profesördü en başından beri oğluşum onda takipliydi zaten o yüzden güvenim tamdı ama spinal anestezi beni çok zorladı bağırsakları yerleştirmelerini filan hep hissettim ve o kadar çok değişik ilaç verdiler ki midem bulanıyordu bayılacak gibi hissediyordum kollarım iki yana bir buçuk saatten fazla bağlıydı ve köprücük kemiklerim ile kaburgalarımda müthiş ağrı vardı ameliyat esnasında sürekli gözüm saatteydi ne zaman bitecek ne zaman bitecek diye sordum beş altı kez çünkü dayanılmayacak boyutlara gelmişti ameliyat sırasında ağrım hatta kendime kızıp durdum ol genel anesteziyi uyu gitsin işte diye 😅 ama bugün dün ameliyatın neden öyle uzun sürdüğünü daha iyi anladım çünkü doktorumuz bağırsakları özenle yerleştirip tek tek fazla yakmadan katmanları kapatıp estetik dikiş atmış size o mesajı attıktan sonra ben ilk gazları çıkarttım hatta yarım saat klozette oturup kaka yapmaya çalıştım ki geldi de biraz sonrasında da akşam eşimle bana özel yemek hazırlamıştı hastane anne baba yemeği adı altında o yemeği tam yerken bir karın ağrısıyla tuvalete koştum bi baktım ishal olmuşum 😅 sonra bir kere daha çıktım ishale o sırada da baya gaz çıkarttım ne var ne yoksa ama değişik bi gaz çıkışıydı tabi bağırsakları filan değişik hissediyorsun 🙃 işte öyle kızlar kısaca dün sezaryeni oldum ama bugün de ishal oldum 😂
Aayyyy o mide bulantılarr benide mahvettiii ama seninki baya sürmüş kızz ben bile beklemekten sıkıldım arada sonra bianda uyudum yanık kokularda gelmeye başladı o yanık kokular ne içindi acaba dikişleri kapatırken olan mi oluyo şu bagırsak çikarıp takma işleri hiç duymamiştım tabi bunda ben ameliyat olanaa kadar 🤣🤣🤣 araştırmaita istemedim ama doktorların işi gercekten emek çokk yanii bende sen gibi gazımı guzel cikardım baya demekki bagırsakları güzel yerleştirdi benim dr da ama ilk gebe dogurduğumda 3 gun sonra anca gazimı çıkardım çok zor geçmişti bunda baya baya iyi geçti dışkıyı bile etmistim çok şaşırdım o an ne çabuk diye 😅😅😅
Sana nasıl özel yemek sadece çorba ve komposto getiriyolar ilk basta öyle değilmii ameliyatlısın diye
Oglun kaç kg dogdu

Kızlarr Ben Geldimmm arefe gunu nst icin kondtrol amaçlı geldigimde nst de duzenli sancım cıktı doktor muayene etti 3 , 4 cm açıklık çıktı doktorum bu açıklıkla sabaha karsıda doğurursun ama 2 3 gün icindede doğurursun dedi sen nasl istersen öyle hareket edelim yatırıymı istersen dedi bende sancımı hissetmedigim icin yatırmalarını istedim zaten yatmassam pzt yani bugun yatıcaktm neyse işlemleri halettik ve yattışım oldu hatta ebeler 1 gece daha evinde gecirseydin az acılman flan diye yorum yaptılar ama ben yattıktan sonra sancım artttı ekstra bide suni verdiler 10 bucukta yattığım hastanede 04.45 de oğlum geldi çok şükür o anı anlatmaya kelimeler yetmezz asla gözümü ayırmadım bu kadar güzel bi duyguyu yasamıs olmama rağmen anlatamıyorum 😍💕🫶🏻🤲🏻 Rabbim helinize hayırlı kolay doğumlar versin simdi yanımda oğluşla yatıyoruz bugun taburcu oluruz buyuk ihtimalle j🩷🩷🩷
Yaaaa iyi barii iyi geçmiş doğurdun bundan sonra evlat sana emanet 🥲 gözunaydın sağlıcakla büyüsün inşaallahhh💜 oglun kaç kg doğdu peki

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım sen kavuştun oglusuna ne güzel darısı bizlerin başına 🥰

Normal mi oldu canım? Hayırlı olsun, Allâh analı babalı büyütsün

O nişan değildir belki alttan muayene sonrası lekelenme oluyor 2 hafta önce beni de alttan muayene etti leke oldu geçen hafta da etti leke oldu nişana benziyordu tabi acikligin varsa bol bol hareket et acilman çoğalır
Haklısınız galiba. Gün içerisinde 3-4 kere daha geldi. Kanlı ve sümüksü yapıdaydı. Bayram diye dışarı çıktım gezdim, dolaştım, bol bol yürüdüm. Evde olduğumda ise pilates topu ile açılmayı kolaylaştıran hareketler yapıyorum. Bel ve kalça ağrılarıma da iyi geliyor 😂 Ada çayı ve hurma ile de destekliyorum. Bundan sonrası oğluşumda 💙 sizi takip ediyorum inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir ☺️

Oyyyy bir omur musmutlu saglikla yasayin insallah🥹🥹🥹 ne kadar buyuk bir ask dimi🥹 biblo gibi her an onu izlemek hiic sıkmıyor, koklamalara, opmelere doyamiyor insan🥲 hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin😍😍 cok gecmis olsun tekrardan💕💕

A Albatrosatlas canım naptın ne durumdasın merak ettim herşey yolundadir inşallah 💐
Selam canım. Sancım ve ağrım olmadı hiç. Bir anda yok oldu 😂 gün içinde birkaç kere daha lekelenme tarzında sümüksü kan geldi. Ben de bayram diye dışarı çıktım. Son günlerin tadını çıkarıyorum. Bizim oğlanların gelmeye niyeti yok bence 💙 zaten gelmezse doktorum başlatacak doğumu. Aslında müdahale istemiyorum ama riskli zamana girerse mecbur kalacağız. Bol yürüyüş, pilates, ada çayı ve hurmaya devam. Sende durum nedir canım

Haklısınız galiba. Gün içerisinde 3-4 kere daha geldi. Kanlı ve sümüksü yapıdaydı. Bayram diye dışarı çıktım gezdim, dolaştım, bol bol yürüdüm. Evde olduğumda ise pilates topu ile açılmayı kolaylaştıran hareketler yapıyorum. Bel ve kalça ağrılarıma da iyi geliyor 😂 Ada çayı ve hurma ile de destekliyorum. Bundan sonrası oğluşumda 💙 sizi takip ediyorum inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir ☺️
Vala canım benim geceden beri sancım vardı şimdide devam ediyor sabah nişan da geldi sancılar artmaya başladı çok şükür Allah izin verirse bugün doğuracam 🤣

38+0 dan selamlar gencler😁 bundan sonra yürüme baslasın ins biraz büyümüstür karın cevresi kucuktı 🥹

X