- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.481
Onun dışında birsey yok tabii olması gerekeni yaparsın kuzum birşekilde inecek inşaallahhhKızlar benim bebiş sarılık olmuş. 5. Günde hiç mama vermeden hep emzirerek doğum kilomuza ulaştık. Topuk konu verirken alnından bı cihazla baktılar sınırda geldi Kandada sınır değer 16 bizim 14 geldi.ama şimdi 16 olmuş gibi govdeside sarardı.bugun 6. Gunumuzdeyiz günde 20 CC mama verin dediler akşam verdim biraz. Nasıl yendiniz neler yaptınız.sık emziyorum onun dışında neler var
Aaayyy gerçek ciddi misin nasıl ağrılarSancılar gelip gidiyor ama gerçek sancılar bunlar belli 15 dj bir şimdilik
Aaaayyy ben bu mesajı Yeni gördümVala canım benim geceden beri sancım vardı şimdide devam ediyor sabah nişan da geldi sancılar artmaya başladı çok şükür Allah izin verirse bugün doğuracam
Çok fazla baskı var sürekli lavabo ihtiyacım var gidiyorum bişey yok ağrı olduğunda belden kasıklara doğru geliyor ve gidiyor bazen 10. Dkbazen 20.dak düzensiz şimdilik bakalım takip etmeye çalışıyorumAaayyy gerçek ciddi misin nasıl ağrılar
Yok dedim ya surunmeden gitmicem hastaneyeAaaayyy ben bu mesajı Yeni gördümdogurdun muuuuuuuuuuuuuuu Allah'ım darısı bana
Ooyyy kuzumm hoşaf yaparmısın yada kv yapsın kuru dut kuru kayısı kuru incirle beraber işetir oda 2 litre içersen iyi gelirKızlarrr nasılsınız herkese tek tek cevap yazacağım günü iple çekiyorumben toparlanma sürecinde biraz zorlanıyorum ilk gün çişimi yapamadım, sonda takıldı, ve hala tam düzelemedim yeni yeni oturmaya başladım, bebişko da emiyor ama sürekli uykuda hafif sarılığı var.. lohusalık sarsıyor ama kokusu yok muuuuu her şeye değer
Jou sürekli uyuyor uyandırıp emzirmek çok çok zor.. uyandırmak için neler yapabilirim. Ayağını gıdıklama felan işe yaramıyor çok zorlanıyorumOnun dışında birsey yok tabii olması gerekeni yaparsın kuzum birşekilde inecek inşaallahhh
Joucuuum seninde gözün aydın bebeğim geçmiş olsun yapmıssın dogum kac gun bile geçmiiişMaşaallahhhh atlattın bende 2ci günüm dünkünden iyiyim ama tabi halim yok sol yerim ağrıyo çok duramıyorum hasta gibiyim 20sine kadar bi iyi olsam ne guzel olurr
Altini açmayı deneyin o işe yariyo bizde uyandırmak sıkıntılı gerçekten.bebeklerin de ortası yok ya sürekli uyuyorlar ya ağlıyorlarJou sürekli uyuyor uyandırıp emzirmek çok çok zor.. uyandırmak için neler yapabilirim. Ayağını gıdıklama felan işe yaramıyor çok zorlanıyorum
Gerçekten öyle ya ağlıyor ya da sürekli uyuyor. Islak mendille siliyorum koltuk altlarını biraz o işe yarıyor internette izlemedigim video kalmadı banamisin demiyorAltini açmayı deneyin o işe yariyo bizde uyandırmak sıkıntılı gerçekten.bebeklerin de ortası yok ya sürekli uyuyorlar ya ağlıyorlar
Şuan bende uyandırmaya çalışıyorum bana mısın demiyor,kucağıma alınca uyaniyo onu deniyim bideGerçekten öyle ya ağlıyor ya da sürekli uyuyor. Islak mendille siliyorum koltuk altlarını biraz o işe yarıyor internette izlemedigim video kalmadı banamisin demiyor
Dene canın başka taktik bulursan mutlaka söyle banaŞuan bende uyandırmaya çalışıyorum bana mısın demiyor,kucağıma alınca uyaniyo onu deniyim bide
Senin de dikisin var miKızlarrr nasılsınız herkese tek tek cevap yazacağım günü iple çekiyorumben toparlanma sürecinde biraz zorlanıyorum ilk gün çişimi yapamadım, sonda takıldı, ve hala tam düzelemedim yeni yeni oturmaya başladım, bebişko da emiyor ama sürekli uykuda hafif sarılığı var.. lohusalık sarsıyor ama kokusu yok muuuuu her şeye değer
Yaa yalniz degilmisim… emzirme surecinin %90i bebisi uyandirmaya calismakla geciyor. Memeye geldigi an bayiliyor resmenAltini açmayı deneyin o işe yariyo bizde uyandırmak sıkıntılı gerçekten.bebeklerin de ortası yok ya sürekli uyuyorlar ya ağlıyorlar
Yaaaaa çok merak ediyorum acilman ne kadar aceba inşallah gittiğinde 7-8 cm açılmış olursun bol bol plates yap derin sugiat yap nefesle karşılayabiliyor musunYok dedim ya surunmeden gitmicem hastaneye