2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlarr 7. Ay kontrolümüz çok güzel geçti. Doktorumuz tetegil önermedi. Zeytinyağı karanfil hariç bişey yapma dedi. Menenjit aşısı olduk baya tuzluydı :) tanelilere ve parmak besinlere geçtikk. Kaka yaparken zorlanıyor ıkınıyor dedim normal dedi. Emekleme gelişim basamağı değilmişş haberinz olsun. Yürüteç yasak. Minik desteksiz oturmasını bekledi ama oturmasada 8 e kadar normalmiş.

Kızlarr 7. Ay kontrolümüz çok güzel geçti. Doktorumuz tetegil önermedi. Zeytinyağı karanfil hariç bişey yapma dedi. Menenjit aşısı olduk baya tuzluydı :) tanelilere ve parmak besinlere geçtikk. Kaka yaparken zorlanıyor ıkınıyor dedim normal dedi. Emekleme gelişim basamağı değilmişş haberinz olsun. Yürüteç yasak. Minik desteksiz oturmasını bekledi ama oturmasada 8 e kadar normalmiş.
desteksiz oturamama 8 aya kadar normal mi dedi? bizimki oturuyor ama ara ara kendini arkaya atabiliyor. bugün kendi kendine yattığı yerden kalkmış sonra da kendini arkaya atmış, kafasını küt diye yere vurdu 🙄 şu sırt çantası gibi arkadan geçirilen korumalıklardan takmayı düşünüyorum

acaba düzeni mi değişiyor? bizim bebek rutin olarak 4-5 günde bir yapıyor kakayı. ama kabız olmadığına eminim artık ben. normal katılıkta ve zorlanma olmuyor çünkü. tek seferde yapıp bitiriyor genelde. hep böyle mi gidecek bilmiyorum ama müdahale etmiyorum. onu rahatsız etmediği sürece gününü takip ediyorum sadece
Yok ya biraz önce yine biraz çıkartmış kaka bezin içinde yuvarlanıyo yani o kadar katı😑

babasına mı diyor yoksa ortaya mı 😂😂 bizimki her şeye baba diyor bunu saymıyorum o yüzden kdjddj
Başta değişik heceler diyodu baba da öyleydi takılmıyodum ama şimdi seçicileşti bayaa 😄 bugün emin oldum sesine diyince 😁 görüntüsünü gösterince diyo zaten çünkü fhfhd 🫠

Yok ya biraz önce yine biraz çıkartmış kaka bezin içinde yuvarlanıyo yani o kadar katı😑
Aa bildiğin kabız olmuş o zaman :( doktor bi şey dedi mi, elma armut ters tepki mi yaptı acaba zaten kabız olduğu için…. Keşke sadece süt ve su verseydin bir süre en azından yapana kadar 🙁 yazık kuşuma. Doktor bi şey yazmadı mı hala

Selam kızlar aranıza yeni katıldım ben 6 marta adet oldum 16 marta kurudum 29 marta akşam kahverengi leke gördüm 30 Mart akşam kesildi sadece bir gün kan gördüm ilk kahverengi geldi sonra şeffaf kırmızı biraz gördüm ondan sonra şuana kadar hiç görmedim hala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim gibi yaşayıp ta hamile kalan oldumu
Başlarda düzensiz olcak zaten, ben de yeni oldum kesik kesik geliyor daha kurumadım. Ama Allah bilir ne zaman olurum bi dahakini. Test negatifse negatiftir hamile kalmak mı istiyorsun?

Aa bildiğin kabız olmuş o zaman :( doktor bi şey dedi mi, elma armut ters tepki mi yaptı acaba zaten kabız olduğu için…. Keşke sadece süt ve su verseydin bir süre en azından yapana kadar 🙁 yazık kuşuma. Doktor bi şey yazmadı mı hala
İki gündür onları da vermiyorum aslında tamamen kestim yine de düzelmedi çok keyfimi kaçırdı bu durum. Doktora ulaşılamıyor maalesef ya da bilerek cevap vermiyor başka doktor bulcam sanırım.

desteksiz oturamama 8 aya kadar normal mi dedi? bizimki oturuyor ama ara ara kendini arkaya atabiliyor. bugün kendi kendine yattığı yerden kalkmış sonra da kendini arkaya atmış, kafasını küt diye yere vurdu 🙄 şu sırt çantası gibi arkadan geçirilen korumalıklardan takmayı düşünüyorum
Bugün bizimki de oyun halısı üstünde oynarken küt diye kafayı arkaya attı güm diye. Ağladı da minnoşum. Benim de aklım çıktı 😥

Selam kızlar aranıza yeni katıldım ben 6 marta adet oldum 16 marta kurudum 29 marta akşam kahverengi leke gördüm 30 Mart akşam kesildi sadece bir gün kan gördüm ilk kahverengi geldi sonra şeffaf kırmızı biraz gördüm ondan sonra şuana kadar hiç görmedim hala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim gibi yaşayıp ta hamile kalan oldumu
bu gruptakiler şu an hamilelikle pek ilgilenmiyor. gebelik planlayanların olduğu gruplara bakarsanız daha motive olursunuz belki. test için de adetinizin gecikmesini bekleyin biraz isterseniz, daha kesin sonuçlar alırsınız. hayırlısıyla gönlünüzden geçeni nasip etsin Rabbim 💓

Emekleme niçin gelişim basamağı değilmiş kafam karıştı bu konuda ve tedagili ne sebeple önermedi birşey syledi mi

Bi şey olmaz inş ya saçma sapan şeyler okudum zehirlenme bağırsak tıkanıklığı vs
Yok canım hiç yapmıyor değil az da olsa yapıyor benim doktorum sorun olmayacağını zeytinyağ her öğüne eklememi bir de suyu artırmamı söylemişti.
Emekleme niçin gelişim basamağı değilmiş kafam karıştı bu konuda ve tedagili ne sebeple önermedi birşey syledi mi
Emeklemeden direkt yürüyen bebekler var emekleme aslına bir ara basamak yani emeklemiyor diye gelişimde bir gerilik söz konusu denemez onu kastetmiş canım

Kızlar şükür sonucum temiz çıktı galaktosel olmuş memede süt birikmiş mastite benzer ama bu direkt kanalda birikiyormuş sanırım. İğneyle boşaltacaklar inşallah aşırı rahatladım şimdiden Allah kimseye bu ihtimali bile yaşatmasın ne zormuş 🥹
Çok geçmiş olsun tekrarını yaşatmasın Rabbim 🥹🌺

Kızlar şükür sonucum temiz çıktı galaktosel olmuş memede süt birikmiş mastite benzer ama bu direkt kanalda birikiyormuş sanırım. İğneyle boşaltacaklar inşallah aşırı rahatladım şimdiden Allah kimseye bu ihtimali bile yaşatmasın ne zormuş 🥹
Ah çok şükür 🙏🏻 çok geçmiş olsun canım. Amin inşallah 🙏🏻

Back
X