- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
Dur kız zamanında doğsun kı bırlıkte zaman gecırın zaten kokusundan kucagından ındırmessın sen sımdıYorulursam çıkarım yavrum işte doğurmadığım sürece sıkıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur kız zamanında doğsun kı bırlıkte zaman gecırın zaten kokusundan kucagından ındırmessın sen sımdıYorulursam çıkarım yavrum işte doğurmadığım sürece sıkıntı yok
Tabi kız kafayı yemezsem iyi ben onu severkenDur kız zamanında doğsun kı bırlıkte zaman gecırın zaten kokusundan kucagından ındırmessın sen sımdı
İşe yararsa benden çok ciddi hayır duaları falan ne kadar dua varsa alırsın bacım haberin olsun nasıl kullanılıyor onu da tarif eder misin lütfenHuzursuz bacak sorunu yaşayan arkadaşlar hayat kurtaran bir önerim var.
Magnezyum içiyoruz iyi hoş da anında etki isteyen magnezyum yağı alsın yemin ederim beş dakikada kesiyor mucize ya az önce yine kriz gelmişti o histen az bi yağ fısladım şu an bir şey kalmadı
Benim banyom küçük elle silmeye kalktım geçen gün heryere çarptım göbeğimi çok zor olduArada geliyor bana öyle geçen banyoya bir foşur foşur giriştim çok güzel oldu derz aralarınıda fırçaladım ama sonra yattım yani zorlamaya gerek yok
Ben internetten sipariş ettim birinden görmüştümBenim çook sık tutuyor yaa cok sinirlerim bozuluyor, magnezyum yagini deneyecegim eczaneden mi aliyoruz
Ben o lanet his başlayınca iki diz kapağıma da sıkıyorum sprey formunda zaten su gibi iyice ovalıyorum beş dakikaya geçiyor yapış yapış bi his bırakıyor ama değerİşe yararsa benden çok ciddi hayır duaları falan ne kadar dua varsa alırsın bacım haberin olsun nasıl kullanılıyor onu da tarif eder misin lütfen
Kız bu sendrom insanı delirtir. Benim hamilelikten önce de vardı bu kadar sık olmuyordu tabi ama huzursuz bacağa karşı üzerimde bi bıkmışlık var şimdi ayakta alçı da var ya bir iki defa oldu alçılı bacağa, felaket bişey. En yakın zamanda alıp denicem yapışkan olması da umurumda değil isterse rengimi de mor yapsınBen o lanet his başlayınca iki diz kapağıma da sıkıyorum sprey formunda zaten su gibi iyice ovalıyorum beş dakikaya geçiyor yapış yapış bi his bırakıyor ama değer
Göbeğim paramparçaKızlar çatlaklar ne durumda ?
Kıyamam sana kuşum dikkat et kendineBenim banyom küçük elle silmeye kalktım geçen gün heryere çarptım göbeğimi çok zor oldu
Canım cam sağlıklı ama kullanışsız biraz yani hem ağır kalıyor hem düşerse kırılma riski var. Ben Lansinoh aldım anne memesine baya yakın o diye yazmışlardı diğer gruplarda. En iyisi Medela tabi ama bir biberona o kadar para verememEki Görüntüle 3453648 kızlar biberon bu mu olacak ?
O kadar haklısın ki başına gelmeyene de sorunun büyüklüğü anlatılmıyor ayağını oynatınca geçmiyor mu o his tamam işte diyorlar ölür müsün öldürür müsünKız bu sendrom insanı delirtir. Benim hamilelikten önce de vardı bu kadar sık olmuyordu tabi ama huzursuz bacağa karşı üzerimde bi bıkmışlık var şimdi ayakta alçı da var ya bir iki defa oldu alçılı bacağa, felaket bişey. En yakın zamanda alıp denicem yapışkan olması da umurumda değil isterse rengimi de mor yapsın
Ben bundan kullanmıştım ama bir noktadan sonra kırılma riskini göze almak gerek. Nitekim benimkiler de kırıldı sonra pp biberona geçtim bir daha ona o kadar para vermem deyip. Bu sefer hiç biberon almayı düşünmüyorum ama alsaydım yine bundan alırdım çünkü cam olmayanların içinde bence koku oluşumu oluyor özellikle mama kokusu siniyor hiç hoşuma gitmedi pp olanlar.Eki Görüntüle 3453648 kızlar biberon bu mu olacak ?
İşte bende kokudan çok rahatsız olan biriyim o yüzden cam almam istedimBen bundan kullanmıştım ama bir noktadan sonra kırılma riskini göze almak gerek. Nitekim benimkiler de kırıldı sonra pp biberona geçtim bir daha ona o kadar para vermem deyip. Bu sefer hiç biberon almayı düşünmüyorum ama alsaydım yine bundan alırdım çünkü cam olmayanların içinde bence koku oluşumu oluyor özellikle mama kokusu siniyor hiç hoşuma gitmedi pp olanlar.
Lansinoh ta cpk iyiCanım cam sağlıklı ama kullanışsız biraz yani hem ağır kalıyor hem düşerse kırılma riski var. Ben Lansinoh aldım anne memesine baya yakın o diye yazmışlardı diğer gruplarda. En iyisi Medela tabi ama bir biberona o kadar para veremem
Anne sütü sağıp verilecekse çok kokmuyor da mamada bariz bi koku siniyor ne yaparsan yap kaynat vs çare olmuyor. Bir de hangi biberonu kullanırsan kullan mutlaka meme reddine sebep oluyor avent ters çevirsen vs damlatmıyor çekmeden gelmiyor süt evet ama nihayetinde memeden daha kolay geldiği için çocuk alışıyor. İnşallah herkes boşuna para vermiş olur biberona kullanmaya gerek kalmazİşte bende kokudan çok rahatsız olan biriyim o yüzden cam almam istedim