- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
Ben de Crocs aldım gayet rahat gerçekten denedım terlıgı bile üstü taslı kelebeklı aldımBen trendyoldan crocs almıştım giderken onları giyer çıkarım diyorum gayet rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Crocs aldım gayet rahat gerçekten denedım terlıgı bile üstü taslı kelebeklı aldımBen trendyoldan crocs almıştım giderken onları giyer çıkarım diyorum gayet rahat
Secmek zor gerçekten ben taç felan almadım sadece terlık aldım setlerınde bissürü modelı varLohusa tacı ve terlik seti var onlardan düşünüyorum ama daha karar vermedim renk model olarak
Çok zor kuşum senin işin Allah kolaylık versin çok haklısınÜç çocuk lâ dınlenmek oturup zaman geçirmeyi çok özledım kendıme zaman ayıramıyorum desem yerıdır devamlı iş
Arada geliyor bana öyle geçen banyoya bir foşur foşur giriştim çok güzel oldu derz aralarınıda fırçaladım ama sonra yattım yani zorlamaya gerek yokÖyle foşur foşur temizleyebileceğine emin misin çok enerjiğim diyerek giriştiğim işlerden kan ter ve gözyaşıyla çıktım hep
Kız doktora sorucaktın bak aklıma yenı geldı balık beyınlı olunca sordunmu doktoraÇok zor kuşum senin işin Allah kolaylık versin çok haklısın
Kuşum bende 32+5 oldum hala raporum yazılmadı sistemde hata var vs. dediler Aşırı sinir oldum yarın halletsinler diye tekrar arayacağımBen bugun çalışabilir raporu aldım 32+2 yim. Tam 34+1 de de calisamaz alicam. Raporda bir sürü sacma sapan tarih yazıyor birşey anlamadım insallah dogum parası alirken falan sıkıntı cikmaz. Başka rapor alan arkadaşım varsa birbirimize gonderip karşılaştıralım
Bende 35 te bırakacaktım kurutma makinesi ve dikey süpürge aldım 2 haftalık maaşımla dedim onları öderim sıkıcam artık dişimiBen 37 ye kadar dayanabileceğime olan inancımı kaybettim
Fazla bır seyın kalmadı dımı 35 olmana kaç haftan kaldıBende 35 te bırakacaktım kurutma makinesi ve dikey süpürge aldım 2 haftalık maaşımla dedim onları öderim sıkıcam artık dişimi
Benim çook sık tutuyor yaa cok sinirlerim bozuluyor, magnezyum yagini deneyecegim eczaneden mi aliyoruzHuzursuz bacak sorunu yaşayan arkadaşlar hayat kurtaran bir önerim var.
Magnezyum içiyoruz iyi hoş da anında etki isteyen magnezyum yağı alsın yemin ederim beş dakikada kesiyor mucize ya az önce yine kriz gelmişti o histen az bi yağ fısladım şu an bir şey kalmadı
Evet kuşum kalça ağrısını sordum günde 2 kere oceanın magnezyumunu kullan dedi bide acıması senin üst üste doğum yapmandan kaynaklı olabilirmiş sürekli hamilesin ya vücudunda tepki veriyor benim arkadaşımın 15 aylık ve 3 aylık kızları var üst üste oldular fiziktedavi görüyor beli aşınmış senin maşallahın var canımKız doktora sorucaktın bak aklıma yenı geldı balık beyınlı olunca sordunmu doktora
Zaten gectı agrılarım çok şükür sadece kasılmam sertleşme başladı oda gecıyor bır süre sonra bır tek karnım duştan sonra yumuşacık oluyor karnım hep aşagıda zaten hıc yukarı çıkmadıEvet kuşum kalça ağrısını sordum günde 2 kere oceanın magnezyumunu kullan dedi bide acıması senin üst üste doğum yapmandan kaynaklı olabilirmiş sürekli hamilesin ya vücudunda tepki veriyor benim arkadaşımın 15 aylık ve 3 aylık kızları var üst üste oldular fiziktedavi görüyor beli aşınmış senin maşallahın var canım
15 gün sonra 35 haftalık oluyoruz ama ben 37. Haftaya kadar çalışmak istiyorum dayanabilirsemFazla bır seyın kalmadı dımı 35 olmana kaç haftan kaldı
Nedense bende kendimi erken doğum yapıcak gibi hissediyorum hepBende öyle olucam gibi hissediyorum
İnşallah dayanırsın cnm dıkkat et kendıne hem kendını hem bebişi yorma15 gün sonra 35 haftalık oluyoruz ama ben 37. Haftaya kadar çalışmak istiyorum dayanabilirsem
Sen zaten ağustos da yapıcaksın doğumu cnm sağ saglım o gunlerı gormeyı nasıp etsın inşallahNedense bende kendimi erken doğum yapıcak gibi hissediyorum hep
Of benimde çok yukarıda ya midemde hissediyorum çocuğu ama aşağıda olmadı daha kötü diyorlar benim sertleşme uzanınca düzeliyor yavrumZaten gectı agrılarım çok şükür sadece kasılmam sertleşme başladı oda gecıyor bır süre sonra bır tek karnım duştan sonra yumuşacık oluyor karnım hep aşagıda zaten hıc yukarı çıkmadı
Yorulursam çıkarım yavrum işte doğurmadığım sürece sıkıntı yokİnşallah dayanırsın cnm dıkkat et kendıne hem kendını hem bebişi yorma
Amin kuşum hepimize inşallahSen zaten ağustos da yapıcaksın doğumu cnm sağ saglım o gunlerı gormeyı nasıp etsın inşallah
Yok ya bızde düzelme yok malesef demın uzanırken taş kesıldım ayağa kalktım alt bölgede baskı hıssettım sakınledı sımdıde yemek yerken mesele ya ayagı ya vır yerı göğüs altıma gelıyor duruyor resmenOf benimde çok yukarıda ya midemde hissediyorum çocuğu ama aşağıda olmadı daha kötü diyorlar benim sertleşme uzanınca düzeliyor yavrum
Ağzımızı yine hayra açalım bizNedense bende kendimi erken doğum yapıcak gibi hissediyorum hep