Teşekkür ederim canım. Sen yaptırdın mı kapı süsünüÇok çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım. Sen yaptırdın mı kapı süsünüÇok çok güzel
Kızlar bazen düşünüyorum diyorum ki annesini sevmiyorum oğlunu nasıl seviyorum ikisi de birbirine benziyor o doğurmuş nasıl birine beyazken diğerine siyah olabiliyor insan. Çok değer verdik başa çıktılarSelam minnoşlar hafta sonu yoktum kaynanaların maşallahı var yine gerim gerim germişler hamile kadınları. Bizimki de hala aynı sus pus devam ediyoruz muhteşem bir hayat görümce yok kaynana yok. Bir tek eşim işten çıkartıldı o beni geriyor ne yalan söyleyeyim, bu ay iş bulması gerekiyor artık
Ben de aynı şeyi düşünüyorum biliyor musun bu anadan bu oğul hayret diyorum djdjdhdKızlar bazen düşünüyorum diyorum ki annesini sevmiyorum oğlunu nasıl seviyorum ikisi de birbirine benziyor o doğurmuş nasıl birine beyazken diğerine siyah olabiliyor insan. Çok değer verdik başa çıktılar
Kesinlikle öyle ama benziyorlar cidden Hem dış görünüş hem iç.Ben de aynı şeyi düşünüyorum biliyor musun bu anadan bu oğul hayret diyorum djdjdhd
Son aylarda bi anda büyüyorlarKızlar benim bebiş birden üç hafta ileride çıktı sizce ne olmuş olabilir ya çok korktum
Aman boşver karışmasından iyidir. Biz de işsiziz 3 aydır bana da dua edinSelam minnoşlar hafta sonu yoktum kaynanaların maşallahı var yine gerim gerim germişler hamile kadınları. Bizimki de hala aynı sus pus devam ediyoruz muhteşem bir hayat görümce yok kaynana yok. Bir tek eşim işten çıkartıldı o beni geriyor ne yalan söyleyeyim, bu ay iş bulması gerekiyor artık
Benimde bugün öyle ve biran önce bozuk ayran içtim moralim bozuldu iki üç kaşık yoğurt yedim ama başka ne yapabilrim ki bebişe zarar vermemesi içinBugün devamlı karnım toplanıp sertleşip duruyor sizde durumlar ne kızlar
Benim de öyle doktora sordum düzenli olmadığı sürece önemli değil dediBugün devamlı karnım toplanıp sertleşip duruyor sizde durumlar ne kızlar
7 ile çarpıyor benim doktor canım. Fl kaç çıktı en son seninKızlar bizim doktor fl yi 6yla çarpıyo ama heryerde 7 ile çarpılır yazıyor. Sizinki nasıl hesaplıyor?
Aa manyak kadın moralimizi bozdu boşuna 41 cm oluyo o zaman boyu 6yla çarpıp 36 dedi bize7 ile çarpıyor benim doktor canım. Fl kaç çıktı en son senin
Harbiden manyak doktor bugün kontrolüm vardı 42 cm civarı dedi doktorum. Senle aramızda 1 gün vardı sanırım Bebişinin boyu gayet uyumlu senin deAa manyak kadın moralimizi bozdu boşuna 41 cm oluyo o zaman boyu 6yla çarpıp 36 dedi bize
Harbiden manyak doktor bugün kontrolüm vardı 42 cm civarı dedi doktorum. Senle aramızda 1 gün vardı sanırım Bebişinin boyu gayet uyumlu senin de
2 kilo olmuş canım 32+2yimAy nasıl üzüldüm ben dünden beri boyu niye uzamamış diye boşuna kafama takmışım kilosu ne senin bebişin 1740 gr bizimki
Kuzum ben neredeyse her gün yaşıyorum bu bahsettiğin mide yanmasını malesef. Hiç kendine eziyet etme Gaviscon yazdır, atak anında iç direkt kesiyorSimdi daha iyiyim sukur ama dun gece kalp krizi geciricem sandim oyle bir mide yanması....