- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
Aynen Allah'tan duzenlı degılBenim de öyle doktora sordum düzenli olmadığı sürece önemli değil dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen Allah'tan duzenlı degılBenim de öyle doktora sordum düzenli olmadığı sürece önemli değil dedi
Geçen sene tam 32+3 de cıger gelıştırıcı olmuştum hıc aldırıs etmıyorum şuan yavaş yavaş doğuma hazırlıyor kendını nasılsaBenim de öyle doktora sordum düzenli olmadığı sürece önemli değil dedi
Ben bugun çalışabilir raporu aldım 32+2 yim. Tam 34+1 de de calisamaz alicam. Raporda bir sürü sacma sapan tarih yazıyor birşey anlamadım insallah dogum parası alirken falan sıkıntı cikmaz. Başka rapor alan arkadaşım varsa birbirimize gonderip karşılaştıralımKızlar camlarım ve mutfak dolaplarım silinecek perdeler yıkanacak 35 haftamda halılarımı yıkamaya vereceğim sonra heryeri foşur foşur temizleyeceğim bebeğimin dolabı ve beşiği gelmedi henüz temmuz sonu onlar gelecek bebeğin eşyaları yıkandı ama dolap gelince ütülenecek bu arada 37 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum normalde iş çıkışı bile yaptığım işler gözümde aşırı büyüyor sizde böyle kafanızda kurup kurup strese giriyor musunuz
Bır tek doğum parasını alıp bırakma süt parasınıda almayı unutmayınBen bugun çalışabilir raporu aldım 32+2 yim. Tam 34+1 de de calisamaz alicam. Raporda bir sürü sacma sapan tarih yazıyor birşey anlamadım insallah dogum parası alirken falan sıkıntı cikmaz. Başka rapor alan arkadaşım varsa birbirimize gonderip karşılaştıralım
Ben de aldım çalışabilir canım. Raporu rapor süren bitince işliyormuş zaten muhasebecin ben sordum onu. Yani 34+1'de rapor alınca sisteme yükleyecek paranın ne zaman kaç taksitle yatacağını da orda belirtecekmiş. Sorun olmaz yani merak etme.Ben bugun çalışabilir raporu aldım 32+2 yim. Tam 34+1 de de calisamaz alicam. Raporda bir sürü sacma sapan tarih yazıyor birşey anlamadım insallah dogum parası alirken falan sıkıntı cikmaz. Başka rapor alan arkadaşım varsa birbirimize gonderip karşılaştıralım
Cuma kontrolum var doktora yazdirayim mutlaka berbat bir seydi cunku ciddenKuzum ben neredeyse her gün yaşıyorum bu bahsettiğin mide yanmasını malesef. Hiç kendine eziyet etme Gaviscon yazdır, atak anında iç direkt kesiyor
Yazdır yazdır, çekilecek çile değil çünkü. O kriz anında süt de içsen buz da yutsan fayda etmiyor bilirimCuma kontrolum var doktora yazdirayim mutlaka berbat bir seydi cunku cidden
Herkezın mıdesı yanıyor bendemı toaflık var hıc yanmam yokYazdır yazdır, çekilecek çile değil çünkü. O kriz anında süt de içsen buz da yutsan fayda etmiyor bilirim
Kız maşallah de kendine böyle tuhaflığa can kurbanHerkezın mıdesı yanıyor bendemı toaflık var hıc yanmam yok
Mide yanması olunca bebişin saçları yapıyordur derler sen tecrübelisin öyle mi oluyor gerçekten benim ilk zamanlar çok hazımsızlık yanma oluyordu da şimdi şükür yok saçsız mı olacak acabaHerkezın mıdesı yanıyor bendemı toaflık var hıc yanmam yok
Benim hiç yanmam olmamıştı hatta normalde reflu gastrit midem vardır hamileyken aşırı rahattım. Ama bebişim baya güzel saçlı dogmuştu hatta gördüğümde saçları varrr demiştimMide yanması olunca bebişin saçları yapıyordur derler sen tecrübelisin öyle mi oluyor gerçekten benim ilk zamanlar çok hazımsızlık yanma oluyordu da şimdi şükür yok saçsız mı olacak acaba
Bu rivayet gerçekse oğlumun sırma saçlı doğması lazım anlarız 6 ila 9 ayaMide yanması olunca bebişin saçları yapıyordur derler sen tecrübelisin öyle mi oluyor gerçekten benim ilk zamanlar çok hazımsızlık yanma oluyordu da şimdi şükür yok saçsız mı olacak acaba
Hurafelerden biri daha yani ben saçsız doğmuşum eşimde öyle bizimki ne olacak bakalım merak ediyorumBenim hiç yanmam olmamıştı hatta normalde reflu gastrit midem vardır hamileyken aşırı rahattım. Ama bebişim baya güzel saçlı dogmuştu hatta gördüğümde saçları varrr demiştim
Hahahah çok şükür bu konuda rahatım şom agzımı actım kesın bendede başlarKız maşallah de kendine böyle tuhaflığa can kurban
Malesef cnm bende yanma çok az oldu rahat gectı o konuda sacı çok az ve ince tellıydı üçundede aynıydımMide yanması olunca bebişin saçları yapıyordur derler sen tecrübelisin öyle mi oluyor gerçekten benim ilk zamanlar çok hazımsızlık yanma oluyordu da şimdi şükür yok saçsız mı olacak acaba
Malesef canım sacı fazla olmuyor ama degişiyor bu kımın yanmaz olur saclı kımın yanmaz olmaz benım yanmadı hıc birinde yanma çok hafıf oldu sacsız oldu hepsı ince tellı çok az ve hafıf sarı saclı oldular sonradan hafıf oldu sacı bak bır yasına gırıcek pazar günü hala sacı bu kadarHurafelerden biri daha yani ben saçsız doğmuşum eşimde öyle bizimki ne olacak bakalım merak ediyorum
Bende ilk gebelikte çok olmuştu canım bunda yok denecek kadar az bende deHerkezın mıdesı yanıyor bendemı toaflık var hıc yanmam yok