Bugün nasıl bir gün anlamadım ki yaaaa. Kıyamam sana iyi olacak her şey dinlen lütfen. Kan sonucun çıkmış mı neye istinaden düşük riskin varmış?Düşük riskim varmış, yatış verdiler. Progesteron ilacına başladılar herşey müthiş gidiyor gerçekten (!)
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olurHayırlı olsun kuşummmm bence bu sağlıklı olucak
Risk almaya hiç gerek yok bence gidin baktırın ne olur ne olmazDüşmemiş sadece risk varmış kuzum üzülme. Bende endişelendim şimdi doktora mı gitsem ?
bı şey olmicak inşallah güzel düşün kendine dikkat et kötü düşünme iyi şeyler düşün iyi olsun inşallah hiç bı şey olmicak inşallahDüşük riskim varmış, yatış verdiler. Progesteron ilacına başladılar herşey müthiş gidiyor gerçekten (!)
Benimde lekelenmem vardı üstelemedim. Korktum açıkcası şuan. Nerden belli oluyor ki ? Hep doktorun ilgisizliği yüzünden.Bugün nasıl bir gün anlamadım ki yaaaa. Kıyamam sana iyi olacak her şey dinlen lütfen. Kan sonucun çıkmış mı neye istinaden düşük riskin varmış?
Nedenini bilmiyorum canım ultrasonda herşey iyiydi kanama alanı vs hiçbirşey yoktu ama benim önceden düşüğüm var bir tane önlem amaçlı vermişti o hapı da bugün de kanamam olunca iğne verdi şu an iğneyi yapıcam kendimi yormicam herşey birdahaki kontrolde belli olacakNeden oluyormuş peki, ne yapmak gerekir şuan
Git canım ihmal etme ve dinlen bol bolBende hapını kullandığım halde geldi canım yarın gideyim belki banada fitil ya da iğne verirler
Listedeki bilgileri yazarsanız ekliyim sadece sat değilSat 22.11.2023Linakiz beni de listeye ekler misiniz
Dinlen bebeğim ayakta durmamaya çalış bol bol sıvı tüket Allah yardımcın olsunDüşük riskim varmış, yatış verdiler. Progesteron ilacına başladılar herşey müthiş gidiyor gerçekten (!)
Hepimizin yekun halde birbirini korkutması yok mu şuanBenimde lekelenmem vardı üstelemedim. Korktum açıkcası şuan. Nerden belli oluyor ki ? Hep doktorun ilgisizliği yüzünden.
Kötü düşünme canım hayırlısı böyleymiş Rabbim seninle olana sağlık versin inşallahMerhaba arkadaşlar iki çocuğum var. Bir dış gebelik geçirdim 1.5 sene önce.
3 ay önce de 3 aylık bebeğimin kalbi durdu. Bu gün öğrendim ki hamileyim. Korku heyecan şaşkınlık. Mutluluk duygusunu yaşayamıyorum henüz. Kilo fazlam var malesef 83 kiloyum
Yok geç döllenme olmadı bende. Sat 30 kasımdı 28 aralıkta beta 220 çıktı.Pcostan dolayi gec dollenme mi oldu peki ?
Bence daha pimpirikli doktorlar risk almamak için yatış veriyor canım biraz ilgisiz olanlarda bişey yok deyip gönderiyor sen sakin ol şuan kanaman yok zaten dimi önemli olan oBenimde lekelenmem vardı üstelemedim. Korktum açıkcası şuan. Nerden belli oluyor ki ? Hep doktorun ilgisizliği yüzünden.
Benim 4 gün boyunca kahverengi akıntı şeklinde geldi. Ben de aynı senin gibi çok endişelendim yerleşme kanamasıdır endişelenme. Ben o süreçte günde 4 adet progestan kullandım. Hala da devam ediyorum. Doktor kan takibi yaptı beta düşüyor mu buna baktı düşmedi çok şükür. Şimdi her şey yolunda ilerliyorİçim hiç rahat değil, ağlamayayım diye tutuyorum kendimi o da olmuyor. Eşimi aradım, işten izin alıp acile götürecek bakalım inşallah kötü bi şey yoktur, dua edin olur mu
Kan sonucum çıktı canım onu bekledik bir saat bi deBugün nasıl bir gün anlamadım ki yaaaa. Kıyamam sana iyi olacak her şey dinlen lütfen. Kan sonucun çıkmış mı neye istinaden düşük riskin varmış?
Kan değerleriniz nasıl çıktı?Düşük riskim varmış, yatış verdiler. Progesteron ilacına başladılar herşey müthiş gidiyor gerçekten (!)