2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Düşük riskim varmış, yatış verdiler. Progesteron ilacına başladılar herşey müthiş gidiyor gerçekten (!)
Bugün nasıl bir gün anlamadım ki yaaaa. Kıyamam sana iyi olacak her şey dinlen lütfen. Kan sonucun çıkmış mı neye istinaden düşük riskin varmış?

Bugün nasıl bir gün anlamadım ki yaaaa. Kıyamam sana iyi olacak her şey dinlen lütfen. Kan sonucun çıkmış mı neye istinaden düşük riskin varmış?
Benimde lekelenmem vardı üstelemedim. Korktum açıkcası şuan. Nerden belli oluyor ki ? Hep doktorun ilgisizliği yüzünden.

Neden oluyormuş peki, ne yapmak gerekir şuan
Nedenini bilmiyorum canım ultrasonda herşey iyiydi kanama alanı vs hiçbirşey yoktu ama benim önceden düşüğüm var bir tane önlem amaçlı vermişti o hapı da bugün de kanamam olunca iğne verdi şu an iğneyi yapıcam kendimi yormicam herşey birdahaki kontrolde belli olacak

Benimde lekelenmem vardı üstelemedim. Korktum açıkcası şuan. Nerden belli oluyor ki ? Hep doktorun ilgisizliği yüzünden.
Hepimizin yekun halde birbirini korkutması yok mu şuan Kız durun. İyi olacak her şey iyiyiz bebişlerimiz iyi

Kötü düşünme canım hayırlısı böyleymiş Rabbim seninle olana sağlık versin inşallah

Pardon yaş 34 İstanbul sat 22.11.2023 beklenen doğum tarihi 15.09.2024

Bence daha pimpirikli doktorlar risk almamak için yatış veriyor canım biraz ilgisiz olanlarda bişey yok deyip gönderiyor sen sakin ol şuan kanaman yok zaten dimi önemli olan o

İçim hiç rahat değil, ağlamayayım diye tutuyorum kendimi o da olmuyor. Eşimi aradım, işten izin alıp acile götürecek bakalım inşallah kötü bi şey yoktur, dua edin olur mu
Benim 4 gün boyunca kahverengi akıntı şeklinde geldi. Ben de aynı senin gibi çok endişelendim yerleşme kanamasıdır endişelenme. Ben o süreçte günde 4 adet progestan kullandım. Hala da devam ediyorum. Doktor kan takibi yaptı beta düşüyor mu buna baktı düşmedi çok şükür. Şimdi her şey yolunda ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…