2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sütlü kahve ama bayaa açık peçeteye sildikçe geliyor Neden anlamadım Şuan ve ince ince karın ağrım da var. Endişelendim sağa sola sakin ol diyen benim son halim peki......
Acile görün istersen canım inşallah sağlıklı bebişin korkma doktorunla görüş istersen

Hanimlar ben kurtaj oldum. Beta hcg yükselmedi malesef. Dış gebelik çıkmamasını umuyorum en azindan. Cunku verilecek olan ilac sebebiyle emzirmeyi kesmem gerekecekmis eger dış gebelik cikarsa. Şu an tek istedigim dış gebelik cikmamasi. Hepinize hayırlı saglikli dogumlar diliyorum ♥️ saglikla kalin insallah

Benim de aynısı geldi az önce anlamadım. Ama hafif sütlü kahve yani baya açık. Neden anlamadım Şuan
Aynn canım tam dediğin gibi bizim günlerimiz aynı zaten seninle ben doktorumla konuştum progesteron iğne kullanmam gerekiyormus hapını kullanıyordum ama fayda etmedi galiba zorlamadim da kendimi ev supurmuştum sadece

nn canım tam dediğin gibi bizim günlerimiz aynı zaten seninle ben doktorumla konuştum progesteron iğne kullanmam gerekiyormus hapını kullanıyordum ama fayda etmedi galiba zorlamadim da kendimi ev supurmuştum sadece
Neden oluyormuş peki, ne yapmak gerekir şuan :bicak:

İstanbul un neresindesin bilmiyorum ama benim abimin eşide hamile şuan 19. Haftasına girdi Ümraniye'de Şükran Akalın varmış ona gidiyor. Çok da memnun şuanlik. Anadolu tarafindaysan deneyebilirsin eğer memnun kalmazsan doktorundan🤗
Avrupadayım kuzum. Ultrason resminden anlarmısın atsam sana boyur mm yazıyor mu ?

Aynn canım tam dediğin gibi bizim günlerimiz aynı zaten seninle ben doktorumla konuştum progesteron iğne kullanmam gerekiyormus hapını kullanıyordum ama fayda etmedi galiba zorlamadim da kendimi ev supurmuştum sadece
Bende hapını kullandığım halde geldi canım yarın gideyim belki banada fitil ya da iğne verirler

Merhaba arkadaşlar iki çocuğum var. Bir dış gebelik geçirdim 1.5 sene önce.
3 ay önce de 3 aylık bebeğimin kalbi durdu. Bu gün öğrendim ki hamileyim. Korku heyecan şaşkınlık. Mutluluk duygusunu yaşayamıyorum henüz. Kilo fazlam var malesef 83 kiloyum

Merhaba arkadaşlar iki çocuğum var. Bir dış gebelik geçirdim 1.5 sene önce.
3 ay önce de 3 aylık bebeğimin kalbi durdu. Bu gün öğrendim ki hamileyim. Korku heyecan şaşkınlık. Mutluluk duygusunu yaşayamıyorum henüz. Kilo fazlam var malesef 83 kiloyum
Hayırlı olsun kuşummmm bence bu sağlıklı olucak❤️

X