- 24 Kasım 2023
- 1.309
- 1.322
Bakma şansım olmadı açıkçası, sadece HCG 12000 lerdeydi onu gördümKan değerleriniz nasıl çıktı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakma şansım olmadı açıkçası, sadece HCG 12000 lerdeydi onu gördümKan değerleriniz nasıl çıktı?
İnşallahÇok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur
1 damla olsada mı sıkıntı bu lekeler ?Git canım ihmal etme ve dinlen bol bol
Siz Ağustos annesi olmuyor musunuzLinakiz merhaba canım benide ekler misin gruba 10+1 günlük aydındayım 1.5 haftaya erkek mi kız mı belli olacak genoks ile fetal dna testi yaptırdım
Yanlış yere yazmışım uyardığınız için sağolunSiz Ağustos annesi olmuyor musunuz
Canım anormal akıntı yok ya almak istemedim yoksa evde var benim.Akışına bıraktımDoktoruna bı danış progrstan verir yerleştiği için ağrı oluyomus
Canım illaki vardır ama fotodan görünmez küçük çünküYok değil mi yolk saç
Olabilir öyle şeyler tatlım bende şaşırdım doğrusu hafta hesabıylaYanlış yere yazmışım uyardığınız için sağolun
Ben de sevinmiştim aaa aydın diyeYanlış yere yazmışım uyardığınız için sağolun
Sizin Ağustos oluyor sanki beklenen doğumPardon yaş 34 İstanbul sat 22.11.2023 beklenen doğum tarihi 15.09.2024
Ağıstos annelerine yazmanız lazım çünkü doğumunız Ağustos son haftasıPardon yaş 34 İstanbul sat 22.11.2023 beklenen doğum tarihi 15.09.2024
Merhaba canım Eylül doğumlu olmuyorsun ama sanırımLinakiz merhaba canım benide ekler misin gruba 10+1 günlük aydındayım 1.5 haftaya erkek mi kız mı belli olacak genoks ile fetal dna testi yaptırdım
Benim tekrarlayan kayıplarım olduğu için korkuyorum kullanicam onun içinCanım anormal akıntı yok ya almak istemedim yoksa evde var benim.Akışına bıraktım
İnşallahCanım illaki vardır ama fotodan görünmez küçük çünkü
Yanlış hesaplamış olabilir misin canım Ağustos doğum olması gerekirPardon yaş 34 İstanbul sat 22.11.2023 beklenen doğum tarihi 15.09.2024
Canım bilemicem tabi ama sonuçta kese boyutuna göre sana bi hafta söylemiş olması gerekir doktor 5 haftalık ise gerçekten görünmemesi şuan normal değil miKızlar hepinize selam benim bugün doktor kontrolüm vardı 6. Haftada olduğumu ve kalp atışını duyacağımı düşünerek heyecanla hastaneye gittim ama ne yazıkki hiçbişey umduğum gibi olmadı doktor ultrasonla baktığında gebelik kesesi daha yeni oluşuyor ve 5 haftalık dedi kalp atışı yok dedi yani sadece kese oluşumu var kan tahlili istedi betaya bakalım dedi sonucum çıkmış yarın tekrar gidicem beta değerim 14.305 çıkmış bu değere göre kalp atışı duyulması lazımdı ama maalesef kesede bebek yok çok kötüyüm sabahtan beri kendime gelemedim beta yüksek ama bebek neden yok boş gebelik mi yaşıyorum napıcam ne düşünücem hiçbişey bilmiyorum
2 ay önce düşük yapmıştım ondada sadece kese vardı 7. Haftada kalp atışı bebek oluşmadan düşük olmuştu yine aynı şeyi mi yaşicam çok korkuyorum Allah'ım bana güç kuvvet ver hakkımda en hayırlı olanı bana nasip et çok kötüyüm kızlar elim ayağım boşaldı sanki çok korkuyorum bilgisi olan varsa bana bi akıl fikir versin Allah rızası için lilyrosey BB_Queen