2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Hanımlar bebeğim iki seferdir haftası dolduğu için fitille kaka yapıyor. Yine 5 gün oldu. Bu kaka için napabilirim yaaa? Yaşayan var mı böyle bir şey?
Canım daha öncede yazmıştım bemim oğlum da 4-5 günde bir yapıyordu nbl probiyotik damla kullandım şu an her gün en az 2 kez yapıyor maşallah diyim. Artık vermiyorum hatta bağırsakları çok hareketlendi gibi hissettim

Emdikten sonra çıkarıyor benimki omzumda uyurken, uyurken de çıkarmaz mı seninki?

Ay probiyotik ne zaman etki etti acaba? Biz dd forbiome minies kullanıyoruz üç gün kullandık sonraki gün kaka yaptı ve iki günde bir oldu son iki seferdir, acaba sizinki mi daha etkili yoksa benimki de zamanla öyle mi olur bir hafta olacak yarın başlayalı

Bence tamamen size hangisi uygunsa durumu. Benimki kız. Alıştırdım damla olsa ağlayıp değiştirtiyor ben değiştirmesem de
Bana değiştirmemek çok uygun geldi Prima mı alsam dedim sadece gece kullanmak için, normalde goon ve sleepy kullanıyoruz, geceleri sleepy 3 numara takıyorum biraz daha büyük diye. Tek korkum pişik ve idrar yolları enfeksiyonu olur mu diye yarın doktorumuza soracağım

Deneyeceğim valla bu damlayı canım maşallah kuzuşuna inşallah bize de iyi gelir

Merhaba ben hamilelik planlarken buralarda takılırdım şimdi başka hesap açtım. Diğerini dondurdum mu hatırlamıyorum bile. Bebeğim 23 eylül doğumlu. Süt alerjili. Mukus devam ediyor ama dr kan olmadıkça sıkıntı yok dedi. Benim gibi olan var mı?

Ya tam net hatıtlamıyorum ama 1 haftada her gün yapmaya başlamıştı canım. Kısa sürdü yani
Deneyeceğim valla bu damlayı canım maşallah kuzuşuna inşallah bize de iyi gelir
Yavrum geceleri sancıya uyanıp ağlardı kakasını yapamadığı günler. İçim gidiyordu. Şimdi kalmadı şükür o ağlamaları denersen şifa olsun inşallah bebişine

Belki ben de bir iki haftaya denerim canım bu elimdeki bitince, teşekkür ederim

Yaptı mı sıvı yapıyor seninki de öyle miydi? Bir de kaç damla?

Geçer geçer merak etme, kova banyosu yaptırıyor musun?
havalar iyice soğuduğu için banyoya korkuyorum ama sıcak havluyla masaj yapıyorum. aslında gazla bi şekilde başa çıkıyorum ben ondan çok şikayetçi değilim normalde ama kusma olayı çok fena ya. hiç bizim gibi olan da görmedim. burada bir kişi vardı galiba geçen konuşmuştuk. doktor da sorun olarak görmüyor kilo aldığı için ama ben yıldım artık ya

Merhaba canım, bizde de mukus ve yeşil kaka var. Bir kere de kan gördüm, sen diyet yapıyor musun

Merhaba canım, bizde de mukus ve yeşil kaka var. Bir kere de kan gördüm, sen diyet yapıyor musun
ya bir şey soracağım kakada mukusu nasıl anlıyorsunuz? benim bebe genelde gece yapıyor. odanın ışığında mı pek belli olmuyor diyorum ama hiçbir şey anlamıyorum varsa da yoksa da. mideniz bulanmazsa foto atabilir miyim? doktora gösteririm diye çektim ama randevumuza var biraz. demir damlası kullandığımız için mi bilmiyorum rengi biraz değişik geliyor bana kakanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…