- 1 Eylül 2022
- 432
- 381
Canım daha öncede yazmıştım bemim oğlum da 4-5 günde bir yapıyordu nbl probiyotik damla kullandım şu an her gün en az 2 kez yapıyor maşallah diyimHanımlar bebeğim iki seferdir haftası dolduğu için fitille kaka yapıyor. Yine 5 gün oldu. Bu kaka için napabilirim yaaa? Yaşayan var mı böyle bir şey?
Emdikten sonra çıkarıyor benimki omzumda uyurken, uyurken de çıkarmaz mı seninki?bu gece ben de değiştirmedim, sabah 7 gibi mutlaka uyanıyor o zaman değiştiririm dedim. uykusu açılmadı, açılmadığı için de hiç gaz çıkarmadı emdşkten sonra. şu an aşırı gazı var çok sıkıntı çekiyoruz. bilmiyorum alakası var mı ama benim bebek uyurken gaz çıkaramıyor hiç. bundan sonra gece açarım altını artık uykusunun açılması lazım
Ay probiyotik ne zaman etki etti acaba? Biz dd forbiome minies kullanıyoruz üç gün kullandık sonraki gün kaka yaptı ve iki günde bir oldu son iki seferdir, acaba sizinki mi daha etkili yoksa benimki de zamanla öyle mi olur bir hafta olacak yarın başlayalıCanım daha öncede yazmıştım bemim oğlum da 4-5 günde bir yapıyordu nbl probiyotik damla kullandım şu an her gün en az 2 kez yapıyor maşallah diyim. Artık vermiyorum hatta bağırsakları çok hareketlendi gibi hissettim
yok canım maalesef ya. uyurken emiyor ama uyurken gaz çıkarmıyor çok uğraştım bi kere bile çıkarmadı. karnı davul gibi şimdiEmdikten sonra çıkarıyor benimki omzumda uyurken, uyurken de çıkarmaz mı seninki?
Bana değiştirmemek çok uygun geldiBence tamamen size hangisi uygunsa durumu. Benimki kız. Alıştırdım damla olsa ağlayıp değiştirtiyor ben değiştirmesem de
Pff o kötü olmuş mecbur uyanacak o zaman o sancıdansa. Ne zaman gazları kendi kendine çıkarıyorlar ya dördüncü ay mıyok canım maalesef ya. uyurken emiyor ama uyurken gaz çıkarmıyor çok uğraştım bi kere bile çıkarmadı. karnı davul gibi şimdi
Deneyeceğim valla bu damlayı canım maşallah kuzuşuna inşallah bize de iyi gelirCanım daha öncede yazmıştım bemim oğlum da 4-5 günde bir yapıyordu nbl probiyotik damla kullandım şu an her gün en az 2 kez yapıyor maşallah diyim. Artık vermiyorum hatta bağırsakları çok hareketlendi gibi hissettim
Ya tam net hatıtlamıyorum ama 1 haftada her gün yapmaya başlamıştı canım. Kısa sürdü yaniAy probiyotik ne zaman etki etti acaba? Biz dd forbiome minies kullanıyoruz üç gün kullandık sonraki gün kaka yaptı ve iki günde bir oldu son iki seferdir, acaba sizinki mi daha etkili yoksa benimki de zamanla öyle mi olur bir hafta olacak yarın başlayalı
Yavrum geceleri sancıya uyanıp ağlardı kakasını yapamadığı günler. İçim gidiyorduDeneyeceğim valla bu damlayı canım maşallah kuzuşuna inşallah bize de iyi gelir
öyle diyorlar ama hiç geçmicek gibi yaPff o kötü olmuş mecbur uyanacak o zaman o sancıdansa. Ne zaman gazları kendi kendine çıkarıyorlar ya dördüncü ay mı
Belki ben de bir iki haftaya denerim canım bu elimdeki bitince, teşekkür ederimYa tam net hatıtlamıyorum ama 1 haftada her gün yapmaya başlamıştı canım. Kısa sürdü yani
Yavrum geceleri sancıya uyanıp ağlardı kakasını yapamadığı günler. İçim gidiyordu. Şimdi kalmadı şükür o ağlamaları denersen şifa olsun inşallah bebişine
Geçer geçer merak etme, kova banyosu yaptırıyor musun?öyle diyorlar ama hiç geçmicek gibi ya
Yaptı mı sıvı yapıyor seninki de öyle miydi? Bir de kaç damla?Ya tam net hatıtlamıyorum ama 1 haftada her gün yapmaya başlamıştı canım. Kısa sürdü yani
Yavrum geceleri sancıya uyanıp ağlardı kakasını yapamadığı günler. İçim gidiyordu. Şimdi kalmadı şükür o ağlamaları denersen şifa olsun inşallah bebişine
Rica ederim danım şifa olsun inşallah bebişineBelki ben de bir iki haftaya denerim canım bu elimdeki bitince, teşekkür ederim
Evet sıvı yapıyor turuncu-hardal sarısı aradı bir renk. Ben günde 3-4 damla veriyordum ama dediğim gibi fazla geldi galibaYaptı mı sıvı yapıyor seninki de öyle miydi? Bir de kaç damla?
havalar iyice soğuduğu için banyoya korkuyorum ama sıcak havluyla masaj yapıyorum. aslında gazla bi şekilde başa çıkıyorum ben ondan çok şikayetçi değilim normalde ama kusma olayı çok fena ya. hiç bizim gibi olan da görmedim. burada bir kişi vardı galiba geçen konuşmuştuk. doktor da sorun olarak görmüyor kilo aldığı için ama ben yıldım artık yaGeçer geçer merak etme, kova banyosu yaptırıyor musun?
Merhaba canım, bizde de mukus ve yeşil kaka var. Bir kere de kan gördüm, sen diyet yapıyor musunMerhababen hamilelik planlarken buralarda takılırdım şimdi başka hesap açtım. Diğerini dondurdum mu hatırlamıyorum bile. Bebeğim 23 eylül doğumlu. Süt alerjili. Mukus devam ediyor ama dr kan olmadıkça sıkıntı yok dedi. Benim gibi olan var mı?
ya bir şey soracağım kakada mukusu nasıl anlıyorsunuz? benim bebe genelde gece yapıyor. odanın ışığında mı pek belli olmuyor diyorum ama hiçbir şey anlamıyorum varsa da yoksa da. mideniz bulanmazsa foto atabilir miyim? doktora gösteririm diye çektim ama randevumuza var biraz. demir damlası kullandığımız için mi bilmiyorum rengi biraz değişik geliyor bana kakanınMerhaba canım, bizde de mukus ve yeşil kaka var. Bir kere de kan gördüm, sen diyet yapıyor musun