2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım son bi şey daha anti cmv ıgG ve IgM onlar aynı çıkmış yüksek olan yok ikiside düşük değer de o zaman ne oluyor Bu arada benim minik de bu
Sanırım onlar ne kadar süre önce geçirdiğinle alakalı. Düşük değer uzun süre önce geçirdiğinle alakalı da olabilir tam emin değilim ama. Bu arada masalllah minnosuna çok tatlıs yerim onu

Ay kızlar bunlarda yeni çıkmış bunlar niye yüksek anladığım kadarıyla pozitif olursa bağışıklık olduğu anlamaına geliyormuş doğru mu anladım yani sıkıntı yok dimi
Kedi besliyorum 5 senedir sanırım o yüzden geçirmişimdir Diğerleri normal değerlerde bunlar yüksekse bağışıklığım var demekki ay içim rahatladı bundan sonra da dikkat etmeye devam ediyim
Kız rubella kızamıkcık kediyle alakası yok kediyle alakalı olanlar tocoplazma yazanlar

Ben İstanbuldayım gördüm. Tebrikler dedikten sonra suratıma bakıp “karnın ağrır normal, belin ağrıyabilir normal, ilişki yasak değil ama dikkatli olabilirsin” demişti. Daha günüm geçmeden bakmıştı ultrasonla. Kalınlaşma var herşey yolunda sonucun çıkınca gel dedi. Yarın ona gideceğim.

Benim de aynısı geldi az önce anlamadım. Ama hafif sütlü kahve yani baya açık. Neden anlamadım Şuan

Tamam zaten attığımda toxoplazma da var ben ondan bahsettim
Kız gormemişim resim kucuk acılmıs. Igg bagısıklık igm de suan aktif var mı diye gosteriyor. İgg nin pozitif olması iyi. Ne kadar zaman once gecirildigi avidite testiyle belli oluyo

Ben Okan Özdene gidiyorum Medicanadan, şimdi kendi kliniğine geçti
Kuzum bende onu istiyordum hatta o gidince Volkan Aksakallıya geçtim sağlık sigortası yaptırdım Okan beye başlayacaktım hamile kaldığım hafta hastaneden ayrılmış

Kuzum bende onu istiyordum hatta o gidince Volkan Aksakallıya geçtim sağlık sigortası yaptırdım Okan beye başlayacaktım hamile kaldığım hafta hastaneden ayrılmış
Ben yaptıramadım sağlık sigortası şimdi kendi kliniğine gidicem kısmetse

Ay yok bende bulantı ve iştahsızlık yok. Sadcee yumurtadan tiksindim, bide deli gibi simit ve ayran yiyorum ahahahah.
İnşallah Allah kucağımıza da almayı nasip eder sağlıkla

İstanbul un neresindesin bilmiyorum ama benim abimin eşide hamile şuan 19. Haftasına girdi Ümraniye'de Şükran Akalın varmış ona gidiyor. Çok da memnun şuanlik. Anadolu tarafindaysan deneyebilirsin eğer memnun kalmazsan doktorundan

Kızlar İstanbul Büyükçekmece tarafında olup doktorundan çok memnun olan var mı ?

Sütlü kahve ama bayaa açık peçeteye sildikçe geliyor Neden anlamadım Şuan ve ince ince karın ağrım da var. Endişelendim sağa sola sakin ol diyen benim son halim peki......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…