- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Acile görün istersen canım inşallah sağlıklı bebişin korkma doktorunla görüş istersenSütlü kahve ama bayaa açık peçeteye sildikçe geliyor Neden anlamadım Şuan ve ince ince karın ağrım da var. Endişelendim sağa sola sakin ol diyen benim son halim peki......
Saat 6 bucukta işten çıkacağım hemen acile gideceğiz eşimle. İnşallah bir sıkıntı olmaz.Acile görün istersen canım inşallah sağlıklı bebişin korkma doktorunla görüş istersen
İnşallah bulantı hiç olmaz canımAy yok bende bulantı ve iştahsızlık yok. Sadcee yumurtadan tiksindim, bide deli gibi simit ve ayran yiyorum ahahahah.
İnşallah Allah kucağımıza da almayı nasip eder sağlıkla
Anladım canımİlk defa gidicem kliniğe canım hiç bilmiyorum❤
Canım sağlıklı haberlerini bekliyoruz telaş yapma belkide yerleşme kanamasıdırSaat 6 bucukta işten çıkacağım hemen acile gideceğiz eşimle. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Aynn canım tam dediğin gibi bizim günlerimiz aynı zaten seninle ben doktorumla konuştum progesteron iğne kullanmam gerekiyormus hapını kullanıyordum ama fayda etmedi galiba zorlamadim da kendimi ev supurmuştum sadeceBenim de aynısı geldi az önce anlamadım. Ama hafif sütlü kahve yani baya açık. Neden anlamadım Şuan
Neden oluyormuş peki, ne yapmak gerekir şuannn canım tam dediğin gibi bizim günlerimiz aynı zaten seninle ben doktorumla konuştum progesteron iğne kullanmam gerekiyormus hapını kullanıyordum ama fayda etmedi galiba zorlamadim da kendimi ev supurmuştum sadece
güzel düşün kesesi geliştiği için lekelenme oluyodurSaat 6 bucukta işten çıkacağım hemen acile gideceğiz eşimle. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Avrupadayım kuzum. Ultrason resminden anlarmısın atsam sana boyur mm yazıyor mu ?İstanbul un neresindesin bilmiyorum ama benim abimin eşide hamile şuan 19. Haftasına girdi Ümraniye'de Şükran Akalın varmış ona gidiyor. Çok da memnun şuanlik. Anadolu tarafindaysan deneyebilirsin eğer memnun kalmazsan doktorundan
İnşallah kuşum kötü düşünmeyeceğim aktif kırmızı bir kanamam yok şükür. Bakalımgüzel düşün kesesi geliştiği için lekelenme oluyodur
Olmaz bende gittim bu haftalarda oluyor kuzum herhalde.Saat 6 bucukta işten çıkacağım hemen acile gideceğiz eşimle. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Bende hapını kullandığım halde geldi canım yarın gideyim belki banada fitil ya da iğne verirlerAynn canım tam dediğin gibi bizim günlerimiz aynı zaten seninle ben doktorumla konuştum progesteron iğne kullanmam gerekiyormus hapını kullanıyordum ama fayda etmedi galiba zorlamadim da kendimi ev supurmuştum sadece
Yani az çok çözdüm atabilirsin tabiAvrupadayım kuzum. Ultrason resminden anlarmısın atsam sana boyur mm yazıyor mu ?
Yerleşiyor bebişin benceİnşallah kuşum kötü düşünmeyeceğim aktif kırmızı bir kanamam yok şükür. Bakalım
Düşük riskim varmış, yatış verdiler. Progesteron ilacına başladılar herşey müthiş gidiyor gerçekten (!)BB_Queen naptın kuşum
Hayırlı olsun kuşummmm bence bu sağlıklı olucakMerhaba arkadaşlar iki çocuğum var. Bir dış gebelik geçirdim 1.5 sene önce.
3 ay önce de 3 aylık bebeğimin kalbi durdu. Bu gün öğrendim ki hamileyim. Korku heyecan şaşkınlık. Mutluluk duygusunu yaşayamıyorum henüz. Kilo fazlam var malesef 83 kiloyum
Düşmemiş sadece risk varmış kuzum üzülme. Bende endişelendim şimdi doktora mı gitsem ?Düşük riskim varmış, yatış verdiler. Progesteron ilacına başladılar herşey müthiş gidiyor gerçekten (!)
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olurHayırlı olsun kuşummmm bence bu sağlıklı olucak