- 17 Temmuz 2022
- 2.643
- 2.292
- 30
Ne biliyim olmuş mu bak diyemem ahahahahahNıe kız birley dıyecem olmıycak çocuk nasıl oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne biliyim olmuş mu bak diyemem ahahahahahNıe kız birley dıyecem olmıycak çocuk nasıl oldu
Ay valla gülücem yoktu ayna dene ozaman cnm işe yarıyorNe biliyim olmuş mu bak diyemem ahahahahah
İnşallah kuzum Allah hep işini kolaylaştırsın inşallahAynen gerçekten çok cekıcegım var gercekgen nıetım baglatmak doktor ne zaman derse ozmana inşallah kabul eder
hayatım boyunca hep ağda + epilatör kullandım. hamilelikte ağdaya devam edemem diye düşünüyordum özellikle alt bölgeyi göremediğim için falan. jilet kullandım bir seferlik ama yok asla benlik değil jilet yavaş yavaş da olsa ayna filan kullanarak, yardım alarak ağda yapıyorum en azından 15-gün çok rahat dayanıyor canımKızlar tüm konulardan bağımsız merak ettiğim bir durum var benim ya. Bu kıl tüy işini nasıl yapmayı düşünüyosunuz? Gebelikte çok hızlı uzamaya başladılar acil bi şey olsa hazırlıksız yakalancam diye çok korkuyorum nasıl yapcaz
Tam yarım saattır içimdekı resmen tekme bagımlısı yaptı benı içimi tırmalıyor sankıİnşallah kuzum Allah hep işini kolaylaştırsın inşallah
Hay allah neden oldu ki şimdi durup duruken. Neyseki farkedildi hemen. Çok şükür bebişleriniz yaşam sınırını geçti. İçinizde jalsınlar da kilo alsınlar artıkHiç hatırlamıyorum daha öncesinde böyle bir sorun yoktu doktorum hep normal diyordu
Ayy sorma yaa ben de cok zorlanıyorum benim kollarım cok kısa heralde agda zaten mümkün değil fiziksel olarak imkansız bu göbekle kendime yapmam yapamıyorum. Olmuyor parmak ucunla ulaşıyorum zaten çekemem. Ama jilet büle cok zorluyor yaaaKız nasıl yetişebiliyosunuz ben ayaklarımı bile göremiyorum
Maşallah onaTam yarım saattır içimdekı resmen tekme bagımlısı yaptı benı içimi tırmalıyor sankı
Jiletle devam ediyorum yola hamileliğimi öğrendiğimden beri şu ara zorlanıyoruz tabi ama el yordamıyla alabildigim kadar alıyorum alamadigimda kalsin diyorum ki doktorlar ne insnalarla karşılaşıyordur onlar için normal bir durum bu kıl tüy işiKızlar tüm konulardan bağımsız merak ettiğim bir durum var benim ya. Bu kıl tüy işini nasıl yapmayı düşünüyosunuz? Gebelikte çok hızlı uzamaya başladılar acil bi şey olsa hazırlıksız yakalancam diye çok korkuyorum nasıl yapcaz
Allah'ın izniyle hiç gormemise döneceksin canım az daha sabır bak çok güzel gelişmeler oluyorKızlar selam, yazmak konuşmak istiyorum ama hevesim yok… yazdıklarınızı okuyup sayenizde tebessüm ediyorum. Ara ara yokluyorum girip nasılsınız diye bi göz gezdiriyorum. İlk defa bugün felçli kısmım seyirmeye başladı hafiften. Gülmeye çalıştıkça yanagım göz altım titriyor gibi. Sanırım iyileşme kıpırtıları bilemiyorum. Yemiden ve yeniden siz hamişlerimden dua bekliyorum inşallah iyileştim yazdıgım günler yakında gelecek
İnşallah yavrucum inşallah herşeyin başı sağlık allah kimsenin başına vermesin inşallahAllah'ın izniyle hiç gormemise döneceksin canım az daha sabır bak çok güzel gelişmeler oluyor
Olduğu kadar jiletten devam artık ya yarım yamalakAyy sorma yaa ben de cok zorlanıyorum benim kollarım cok kısa heralde agda zaten mümkün değil fiziksel olarak imkansız bu göbekle kendime yapmam yapamıyorum. Olmuyor parmak ucunla ulaşıyorum zaten çekemem. Ama jilet büle cok zorluyor yaa
Geçecek tabi ya kendini sıkma zaten stresten oldu bu iyice yıpratma kendini egzersizlere devamKızlar selam, yazmak konuşmak istiyorum ama hevesim yok… yazdıklarınızı okuyup sayenizde tebessüm ediyorum. Ara ara yokluyorum girip nasılsınız diye bi göz gezdiriyorum. İlk defa bugün felçli kısmım seyirmeye başladı hafiften. Gülmeye çalıştıkça yanagım göz altım titriyor gibi. Sanırım iyileşme kıpırtıları bilemiyorum. Yemiden ve yeniden siz hamişlerimden dua bekliyorum inşallah iyileştim yazdıgım günler yakında gelecek
Dimi ya yapcak bişey yok. Ani bir durum olursa da zaten aklımıza kıl tüy mü gelir boşverdim an itibariyleJiletle devam ediyorum yola hamileliğimi öğrendiğimden beri şu ara zorlanıyoruz tabi ama el yordamıyla alabildigim kadar alıyorum alamadigimda kalsin diyorum ki doktorlar ne insnalarla karşılaşıyordur onlar için normal bir durum bu kıl tüy işi
Çalışmıyorum artık zaten doğum iznine kadar raporum var fizik tedaviyede gidiyorum kurtuldum 2 patron döngüsünden 5 kişilik hamile halimle iş koşturmaktanGeçecek tabi ya kendini sıkma zaten stresten oldu bu iyice yıpratma kendini egzersizlere devam
Benimde 25 haftadan beri baş aşağıda. Hiç üzülme korkacak bişey yok ben sordum bebiş yerini almış dönmez daha rahatı yerinde onun dedi doktorum banaArkadaşlar selam bende 26+3 üm şuanda bebekte 925 gram olmuş. Dün kontrolüm vardı doktor doğum pozisyonu almış kafası aşağıda dddi artık doktoruma ve bana göre bir sorun yok amaaa cevremdeki annem dahil herkes erken doğar erken dönmüş diye aklımı aldı sizlerde durumlar nedir allah aşkına dönen yokmu normal değil mi
İyileşiceksin canım çok az kaldı biraz daha sabırKızlar selam, yazmak konuşmak istiyorum ama hevesim yok… yazdıklarınızı okuyup sayenizde tebessüm ediyorum. Ara ara yokluyorum girip nasılsınız diye bi göz gezdiriyorum. İlk defa bugün felçli kısmım seyirmeye başladı hafiften. Gülmeye çalıştıkça yanagım göz altım titriyor gibi. Sanırım iyileşme kıpırtıları bilemiyorum. Yemiden ve yeniden siz hamişlerimden dua bekliyorum inşallah iyileştim yazdıgım günler yakında gelecek