2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben anlamıyorum önceden annelerimiz bilmeden neler yapmışlar. Pata küte ilişkiyede girmişlerdir. Sanmıyorum babalarımızın aaa hanım dur dikkat edelim diceklerini. Yediklerimizden mi neden oluypr böyle bizde anlamıyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻
yediğimiz içtigimiz şeyler. yaşam tarzlarımız herşey tamamen değişti. tabiri caizse agır spor yapar gibi çalısıyormus herkes.. e biz işe gidip masada oturuyoruz en fazla. benim annem her gun ev temızlerdi ben haftasonu temızleyebiliyorum o bile farklı. ayrıca eskiden annelerimiz zamanında da hep dınlerız 3 cocugum öldü 5 cocugum öldü kimisi dogduktan sonra oldu hikayelerini. onlarda da durum cok farklı değil anlıycagın. ben bebeğimi kordon kazasıyla kaybettim doğumda. bana ne hikayeler anlatıldı neler neler dinledim. yani 2-3 cocuk kaybetmek cok normal gozuyle bakıyorlar hep. hastaneye bile gitsen 3 kayıptan sonra aa dur bakalım genetik rahatsızlıgın varmıymış diyorlar. 1-2 de normal goruyorlar. eger bebek iyiyse anomali yoksa duzgun biyere tutunduysa o bebege bişey olmuyor tabi ama şu aşamada bilemıyoruz bunu, önlem amaclı şeyler uyguluyoruz.

yediğimiz içtigimiz şeyler. yaşam tarzlarımız herşey tamamen değişti. tabiri caizse agır spor yapar gibi çalısıyormus herkes.. e biz işe gidip masada oturuyoruz en fazla. benim annem her gun ev temızlerdi ben haftasonu temızleyebiliyorum o bile farklı. ayrıca eskiden annelerimiz zamanında da hep dınlerız 3 cocugum öldü 5 cocugum öldü kimisi dogduktan sonra oldu hikayelerini. onlarda da durum cok farklı değil anlıycagın. ben bebeğimi kordon kazasıyla kaybettim doğumda. bana ne hikayeler anlatıldı neler neler dinledim. yani 2-3 cocuk kaybetmek cok normal gozuyle bakıyorlar hep. hastaneye bile gitsen 3 kayıptan sonra aa dur bakalım genetik rahatsızlıgın varmıymış diyorlar. 1-2 de normal goruyorlar. eger bebek iyiyse anomali yoksa duzgun biyere tutunduysa o bebege bişey olmuyor tabi ama şu aşamada bilemıyoruz bunu, önlem amaclı şeyler uyguluyoruz.
Sağlıkla gelsin bebeklerm inşallah. Aslında güzel 2 çift söz istiyoruz. Bebek güzel yerleşmiş sorun yok herşey yolunda sözü. Onu duysak rahatlyacağız

Amin kuzum eskiden ölü doğum veya düşük çok oluyormuş hep bilinçsizlikten işte bide nasip bir akrabam 5. Ayda hamile olduğunu anlamış her ay regli olmuş ama 7 gün değilde azar azar 4 gün mesela oda çok defa birlikte olmuştur ilaç içmiştir ama bişey olmamış şimdi 2 yaşında tosun gibi kızı var 🥰 ama çok dikkat eden ev hanımı arkadaşım 2 gün az kanamayla bebeğini kaybetti 😔 yani Allah canını almadıkça birşey olmuyor olursada bizim sınavımız. Rabbim buradaki kimseyi evladıyla sınamasın 🌺
Nasıl kaybetti canım ? Kaç haftalıktı? Kanamamı geldi yoksa leke mi🥹

Hepsini soracağım canım. Bi kadın var Medipolde çok tatlı. Sadece 5 gün oldu gideli erken gitmem sorun olurmu ? Ultrasonun bebeğe zararı varmı
Kuzum normalde çok maruz bırakmamak gerekiyor diyorlar ama senin yerinde olsam bende giderdim anne olarak merak ediyorsun haliyle

Nasıl kaybetti canım ? Kaç haftalıktı? Kanamamı geldi yoksa leke mi
Ya sen kaybetmeyene odaklan kuşum boşver kaybedeni. O çocuğun doğası varsa tutunmuşsa emin ol önünde ne kanama ne darbe hiçbir şey duramaz, her şey yoluna girecek sen rahat ol endişelenme :KK200::KK200: BB_Queen BB_Queen sen de aynı şekilde kuşum ağlama dik dur anasın sen ana 🥹 içini rahat tut bebeğine ve kendine biz iyiyiz sen sımsıkı bana tutun ve büyü de, gülümseyerek doktoruna git önlemini al bir kaç gün dinlen sonra devam hiç üzülme :KK200::KK200:

Nasıl kaybetti canım ? Kaç haftalıktı? Kanamamı geldi yoksa leke mi🥹
Leke leke dedi ama devamlı 2 gün devam etmiş hiç ağrısız sonra kesilmiş içi rahat etmemiş 2 gün sonra doktora gitmiş kalbi durmuş 😔 kendine yorup hemen üzülme siz sağlıklısınız endişelenme bu bebeğini daha çok strese sokar pozitif ol yarın bebeğini sağlıkla gör inşallah 😍

Leke leke dedi ama devamlı 2 gün devam etmiş hiç ağrısız sonra kesilmiş içi rahat etmemiş 2 gün sonra doktora gitmiş kalbi durmuş 😔 kendine yorup hemen üzülme siz sağlıklısınız endişelenme bu bebeğini daha çok strese sokar pozitif ol yarın bebeğini sağlıkla gör inşallah 😍
Devam etmiyor kuşum. 1 damla geliyor peçeteye dahada yok😍 hamilelik belirtilerim devam ediyor sorun yok🌸

Ya sen kaybetmeyene odaklan kuşum boşver kaybedeni. O çocuğun doğası varsa tutunmuşsa emin ol önünde ne kanama ne darbe hiçbir şey duramaz, her şey yoluna girecek sen rahat ol endişelenme :KK200::KK200: BB_Queen BB_Queen sen de aynı şekilde kuşum ağlama dik dur anasın sen ana 🥹 içini rahat tut bebeğine ve kendine biz iyiyiz sen sımsıkı bana tutun ve büyü de, gülümseyerek doktoruna git önlemini al bir kaç gün dinlen sonra devam hiç üzülme :KK200::KK200:
Öyle canımıniçi. Sende güzel haberlerle gel inşallah 🩵

Devam etmiyor kuşum. 1 damla geliyor peçeteye dahada yok😍 hamilelik belirtilerim devam ediyor sorun yok🌸
Çok şükür kuzum lekeninde vardır bir sebebi elinden geleni yapıyorsun ilaç kullanıyorsun gerisi Allah'a kalmış bu hepimiz için geçerli Allah'a emanetiz hepimiz 😍 içini ferah tut bebeğim herşey çok güzel olacak 🥰

Gittim canım kesem oluşmuş. Kanama görünmedi sorun yok demişti. O yüzdende panik yapmadım kaç gündür kesem oluştu kanama yok yerleşmedir diye düşünüyorum.
bence de iyidir. ilişki kaynaklı bişey olmuştur. ama sen gene de bidaha yapma :KK70: ayrıca sana kötü bi haberim var. kalp atışını dinlemeye gittiginde rahatlamıyorsun. 2li tarama 3lü tarama detaylı . şekeri tansiyonu varmı yokmu. nst de iyimi değilmi ters dönmuş mu kanala girmiş mi. dogum gelıyormu dogdu iyi mi. hasta mı dustu mu kalktı mı...... uzar gider analara ölene kadar rahat yok :KK70:

bence de iyidir. ilişki kaynaklı bişey olmuştur. ama sen gene de bidaha yapma ayrıca sana kötü bi haberim var. kalp atışını dinlemeye gittiginde rahatlamıyorsun. 2li tarama 3lü tarama detaylı . şekeri tansiyonu varmı yokmu. nst de iyimi değilmi ters dönmuş mu kanala girmiş mi. dogum gelıyormu dogdu iyi mi. hasta mı dustu mu kalktı mı...... uzar gider analara ölene kadar rahat yok
Oh be içim rahatladı dkfdkfk ferahladım bi sdkfskfj:KK70::KK70:

Acilde kan verdim, doğum bölümünden ultrason baktı doktor, 12.7 mm olmuş kese ama yine bebek tespit edilemedi. Muhtemelen küçük diye. O doktor da ayrıca kan tahlili istedi. (Hala kan vermek için sıra bekliyoruz, önümüzde 130 kişi vardı, kaldı 50 kişi..) Sonuçların çıkınca yanıma gel, duruma göre yatışını yapalım dedi. Dua edin olur mu, bebeğim sağlıkla tutunsun bize.

X