yediğimiz içtigimiz şeyler. yaşam tarzlarımız herşey tamamen değişti. tabiri caizse agır spor yapar gibi çalısıyormus herkes.. e biz işe gidip masada oturuyoruz en fazla. benim annem her gun ev temızlerdi ben haftasonu temızleyebiliyorum o bile farklı. ayrıca eskiden annelerimiz zamanında da hep dınlerız 3 cocugum öldü 5 cocugum öldü kimisi dogduktan sonra oldu hikayelerini. onlarda da durum cok farklı değil anlıycagın. ben bebeğimi kordon kazasıyla kaybettim doğumda. bana ne hikayeler anlatıldı neler neler dinledim. yani 2-3 cocuk kaybetmek cok normal gozuyle bakıyorlar hep. hastaneye bile gitsen 3 kayıptan sonra aa dur bakalım genetik rahatsızlıgın varmıymış diyorlar. 1-2 de normal goruyorlar. eger bebek iyiyse anomali yoksa duzgun biyere tutunduysa o bebege bişey olmuyor tabi ama şu aşamada bilemıyoruz bunu, önlem amaclı şeyler uyguluyoruz.Ben anlamıyorum önceden annelerimiz bilmeden neler yapmışlar. Pata küte ilişkiyede girmişlerdir. Sanmıyorum babalarımızın aaa hanım dur dikkat edelim diceklerini. Yediklerimizden mi neden oluypr böyle bizde anlamıyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah