2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Acilde kan verdim, doğum bölümünden ultrason baktı doktor, 12.7 mm olmuş kese ama yine bebek tespit edilemedi. Muhtemelen küçük diye. O doktor da ayrıca kan tahlili istedi. (Hala kan vermek için sıra bekliyoruz, önümüzde 130 kişi vardı, kaldı 50 kişi..) Sonuçların çıkınca yanıma gel, duruma göre yatışını yapalım dedi. Dua edin olur mu, bebeğim sağlıkla tutunsun bize.
Canımmm her şey güzel olacak sen içini ferah tut, haber ver bize de. :KK200:

Çok şükür kuzum lekeninde vardır bir sebebi elinden geleni yapıyorsun ilaç kullanıyorsun gerisi Allah'a kalmış bu hepimiz için geçerli Allah'a emanetiz hepimiz 😍 içini ferah tut bebeğim herşey çok güzel olacak 🥰
Yarın randevu aldım tatlı doktoruma zaten. Hazır evdeyken gideyim anlatsın bana güzelce. Hem içimizide rahatlatır.🥰

Acilde kan verdim, doğum bölümünden ultrason baktı doktor, 12.7 mm olmuş kese ama yine bebek tespit edilemedi. Muhtemelen küçük diye. O doktor da ayrıca kan tahlili istedi. (Hala kan vermek için sıra bekliyoruz, önümüzde 130 kişi vardı, kaldı 50 kişi..) Sonuçların çıkınca yanıma gel, duruma göre yatışını yapalım dedi. Dua edin olur mu, bebeğim sağlıkla tutunsun bize.
Kuzum senin tahmini kaç haftalık ve keseyi göreli ne kdar olmuştu

bence de iyidir. ilişki kaynaklı bişey olmuştur. ama sen gene de bidaha yapma :KK70: ayrıca sana kötü bi haberim var. kalp atışını dinlemeye gittiginde rahatlamıyorsun. 2li tarama 3lü tarama detaylı . şekeri tansiyonu varmı yokmu. nst de iyimi değilmi ters dönmuş mu kanala girmiş mi. dogum gelıyormu dogdu iyi mi. hasta mı dustu mu kalktı mı...... uzar gider analara ölene kadar rahat yok :KK70:
Ay hamilelik hani güzeldi geceleri uyuyamıyorum düşünmekten bebeğim iyi mi diye. Kendimize gelmeliyiz kızlar böyle geçmez😀

Allah'ın izniyle herşey güzel olacak hepimiz kavuşacağız bebişlerimize ❤️

Hiçbirşeycik yoktur kuzum. Korkma. Yardımcı olsalardı keşke sıra bekletmeselerdi

Canım acilde verdiğin kan çıkar zaten maskeni falan taktın dimi güzelce dikkatli ol aklım sende

Canım acilde verdiğin kan çıkar zaten maskeni falan taktın dimi güzelce dikkatli ol aklım sende
Sonunda kanı verdik 3 gibi çıkarmış sonuçlar, eve geldik az önce. Telaştan unuttum maskeyi falan sonraki gidişte maske alacağım yanıma. Bekliyoruz bakalım

4+6 keseyi gördük bugün kızlar iki Şubat'ta tekrar kontrolüm var inşallah kalp atışını duyabilirim Linakiz Linakiz tabloya ekleyebilirsin
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰benimde b hcg sennle aynı günlerde yaklaşık aynı çıkmıştı bende Gaziantep teyim inşallah bugün banada keseyi görmek nasip olur 5 te kontrolüm 🥰

Sonunda kanı verdik 3 gibi çıkarmış sonuçlar, eve geldik az önce. Telaştan unuttum maskeyi falan sonraki gidişte maske alacağım yanıma. Bekliyoruz bakalım
Kanı neden aldı ki kuzum ? Herşey yolunda bende kesen de var bebekte ilerde görünür. Kanamada normaldir diye düşünüyorum. Üzülme sakın

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰benimde b hcg sennle aynı günlerde yaklaşık aynı çıkmıştı bende Gaziantep teyim inşallah bugün banada keseyi görmek nasip olur 5 te kontrolüm 🥰
İnşallah canım görürsün büyük ihtimalle ben göremem diye çok korkmuştum kese daha çok küçüktü ama gördük sen hangi doktora gidiyosun

İdrara sıkışık git öyle daha iyi görünüyormus ben öyle yaptım hayırlısı olsun ❤️😍

Kanı neden aldı ki kuzum ? Herşey yolunda bende kesen de var bebekte ilerde görünür. Kanamada normaldir diye düşünüyorum. Üzülme sakın
Bilmiyorum neden aldılar. Kese gözüküyor, büyümüş hatta. Ama yolk kesesi ise bebek gözükmedi mesela. Ah bi anlasam. Mahfoldum sabahtan beri

Eklentiler

• IMG-20240122-WA0001.jpeg
    IMG-20240122-WA0001.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 55
Benimd3 5+1 canım daha gitmedim doktoruma randevum cuma günü.İnşallah benim d3 kese oluşmuştur 🤲
Oluşmuştur canım benim ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor dedim doktora o da duphaston verdi kullan ağrıların bitene kadar dedi normal ağrı olması dedi 2 Şubat'ta tekrar kontrolüm var 6 +2 oluyo belki kalp atışı duyulur

X