3-4 aydan sonra boyle şeylere ihtiyacın olur şimdiden değil. Ozaman gelince deneyerek alırsın benceİnşallah bu arada pantolon işini napıyorsunuz kızlar tayt eşofman mı giyiyorsunuz beli lastikli tayt pantolonlar mı önerirsiniz 6.5 haftamdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3-4 aydan sonra boyle şeylere ihtiyacın olur şimdiden değil. Ozaman gelince deneyerek alırsın benceİnşallah bu arada pantolon işini napıyorsunuz kızlar tayt eşofman mı giyiyorsunuz beli lastikli tayt pantolonlar mı önerirsiniz 6.5 haftamdayım
Başka yumurta büyüyüp çatlamış döllenme o yumurtayla olmuş olabilir. beta 2 günde bir en az %66 artmalı önemli olan o.Herkese merhaba öncelikle buraya yeni üye oldum,
28 yaşındayım pcos ve insülin direnci hastasıyım yaklaşık 2 yıldır evliyim doğal yollarla hamile kalamadım. Sonrasında aralık ayında bir kadın doğum uzmanına gittim yumurtamın büyüyüp çatlaması için letu isimli ilacı verdi. 9 aralık son adet tarihim, ayın 23ünde yani 23 aralıkta doktor kontrolünde yumurtamın çatladığını gördük ve o hafta doktorun belirlediği günlerde denemelerimiz oldu. Sonrasında üzerinden 14 gün geçti ve ben adet olmadım ve bu süreçte sürekli kasık ağrılarım oluyordu ( hala devam ediyor ) neyse adetimin gecikmesinin üzerinden 3 gün geçmişti ki yani yumurtamın çatlamasının üzerinden 17-18 gün geçmişti evde kaset test yaptım negatif çıktı sonrasında hala regl olmayınca adetimin gecikmesinin 19.gününde kan verdim beta hcg 21 çıktı 2 gün geçti tekrar test verdim 65 çıktı tekrar evde kaset test yaptım test de pozitife döndü bizde hemen doktora gittik doktor gebe olduğumu söyledi fakat bu kadar gün gecikmeye karşın beta hcg min okuduklarıma göre çok düşük kaldığını düşünüyorum. Düşük riskim yüksek olduğu için mi böyle? 1 aydır geçmeyen kasık ağrım var. Bugün dışında kahverengi lekelenme vs hiçbir şey olmadı. Tavsiyeleriniz nelerdir beslenme hareket vs? Düşük yapmak istemiyorum bu arada boyum 1.60 kilom 80..
Herkese hayırlısıyla sağlıkla yavrusunu kucağına almak nasip olsun inşallah
İnşallah kuzum bakalım , sende hemen duyarsın o güzel sesi inşallahİnşallah sağlıkla duyun hayatım o güzel sesi. Benim 6. Haftam olacak işte yarın Salı 6+1 nasipse. Duymayı çok istiyorum o sesi ama sağlıklı olduğunu bileyim tabii ki o da yeter
Çok yoğun bi adam ya bende asla hafta sonu randevu bulamıyorum hep işten izim alıp gidiyorumYaa ben meşih erkana ssvd sormustum doluluktan bakamıyorum dediii
Mesela boş gebelikte yolk sac oluşuyor muBos gebelik ayni normal hamilelik belirtisi yaşatiyor ayirt etmek imkansiz. Sadce ultrasonla anlasiliyor bos oldugu
Yolk sac varsa boş değildirMesela boş gebelikte yolk sac oluşuyor mu
Benim artmış görünüyor sanırım doktor önümüzdeki cuma için randevu verdi gel keseye bakalım dedi ama hayırlısı pcostan dolayı sürekli tedirginim bir şey olacak gibi hissediyorumBaşka yumurta büyüyüp çatlamış döllenme o yumurtayla olmuş olabilir. beta 2 günde bir en az %66 artmalı önemli olan o.
Benim kesem bombostu yolk sacta yoktu. Kesem 23m e kdr buyudu ama bombostuMesela boş gebelikte yolk sac oluşuyor mu
Endişelenme bende de pcos var sağlıklı ilerliyor çok şükürBenim artmış görünüyor sanırım doktor önümüzdeki cuma için randevu verdi gel keseye bakalım dedi ama hayırlısı pcostan dolayı sürekli tedirginim bir şey olacak gibi hissediyorum
Olmaz canım Allahın izniyle korkma.Boş konuşan akrabalar yüzünden tutuştuk işte sinirimizi birbirimizden çıkarttık bugün baya ağladım üzüldüm korktum birşey olur mu diye
Bende de pko var ve letu ile hamile kaldım canım endişelenme.Evde testlr hergün koyulaşma takip ettim benHerkese merhaba öncelikle buraya yeni üye oldum,
28 yaşındayım pcos ve insülin direnci hastasıyım yaklaşık 2 yıldır evliyim doğal yollarla hamile kalamadım. Sonrasında aralık ayında bir kadın doğum uzmanına gittim yumurtamın büyüyüp çatlaması için letu isimli ilacı verdi. 9 aralık son adet tarihim, ayın 23ünde yani 23 aralıkta doktor kontrolünde yumurtamın çatladığını gördük ve o hafta doktorun belirlediği günlerde denemelerimiz oldu. Sonrasında üzerinden 14 gün geçti ve ben adet olmadım ve bu süreçte sürekli kasık ağrılarım oluyordu ( hala devam ediyor ) neyse adetimin gecikmesinin üzerinden 3 gün geçmişti ki yani yumurtamın çatlamasının üzerinden 17-18 gün geçmişti evde kaset test yaptım negatif çıktı sonrasında hala regl olmayınca adetimin gecikmesinin 19.gününde kan verdim beta hcg 21 çıktı 2 gün geçti tekrar test verdim 65 çıktı tekrar evde kaset test yaptım test de pozitife döndü bizde hemen doktora gittik doktor gebe olduğumu söyledi fakat bu kadar gün gecikmeye karşın beta hcg min okuduklarıma göre çok düşük kaldığını düşünüyorum. Düşük riskim yüksek olduğu için mi böyle? 1 aydır geçmeyen kasık ağrım var. Bugün dışında kahverengi lekelenme vs hiçbir şey olmadı. Tavsiyeleriniz nelerdir beslenme hareket vs? Düşük yapmak istemiyorum bu arada boyum 1.60 kilom 80..
Herkese hayırlısıyla sağlıkla yavrusunu kucağına almak nasip olsun inşallah
Çok sevindim buna çarşamba inşallah duyarız kalp atışı artık 7+5 olcak o zamanYolk sac varsa boş değildir
KIZ NE CABUK GLDİ DOKTOR RANDEVUN ne kadar uzak gorunuyordu :)Kızlar iki gündür hafif derece ishalim var. Yani gebelikte ishal beklenen bir şey değil diye biliyorum bol bol yoğurt kefir ve su içiyorum yarın doktor randevumda soracağım ama bu dönemlerde yaşayanınız var mı acaba?
İshal ve kabızlık norml canım değişen hormonlardan dolayı ama aşırısı tehlikeli tabi patates dene iyi geliyor patates doktoru a da sorarsın gidince birde kabızlık için ne yapabiliriz onu da sorar mısın ılık su dün fayda etmediKızlar iki gündür hafif derece ishalim var. Yani gebelikte ishal beklenen bir şey değil diye biliyorum bol bol yoğurt kefir ve su içiyorum yarın doktor randevumda soracağım ama bu dönemlerde yaşayanınız var mı acaba?
Dimi kuzum valla sabır taşına döndüm ama güzel haberler alayım inşallah. O güzel kalbini duyayım yavrumun ya da sağlıklı olduğunu bileyim hemen müjdemi vermeye geleceğimKIZ NE CABUK GLDİ DOKTOR RANDEVUN ne kadar uzak gorunuyordu :)
Ya aşırı değil bol su vs ile susuz bırakmamaya gayret ediyorum kendimi. Yarın sorarım valla saat 5 te buluşmak üzereİshal ve kabızlık norml canım değişen hormonlardan dolayı ama aşırısı tehlikeli tabi patates dene iyi geliyor patates doktoru a da sorarsın gidince birde kabızlık için ne yapabiliriz onu da sorar mısın ılık su dün fayda etmedi
Evet canım ilk haftalarim sürekli ishal geçti ama çok yoğun denecek ishal değil tabi. Daha yeni yeni normale dönüyorum. Önceki gebeliklerimde de ilk zamanlar bu şekilde olmuştu.Kızlar iki gündür hafif derece ishalim var. Yani gebelikte ishal beklenen bir şey değil diye biliyorum bol bol yoğurt kefir ve su içiyorum yarın doktor randevumda soracağım ama bu dönemlerde yaşayanınız var mı acaba?
Ben önce ishal sonra kabız oldum canım.Kızlar iki gündür hafif derece ishalim var. Yani gebelikte ishal beklenen bir şey değil diye biliyorum bol bol yoğurt kefir ve su içiyorum yarın doktor randevumda soracağım ama bu dönemlerde yaşayanınız var mı acaba?