- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Kesen de 5 hafta ile uyumlu gayet iyi dedi tam 24 Eylül de tahmini doğum tarihi dediYolk sac falan da vardı demi canım resmi varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesen de 5 hafta ile uyumlu gayet iyi dedi tam 24 Eylül de tahmini doğum tarihi dediYolk sac falan da vardı demi canım resmi varmı
pozitif ol kuşum güzel çıkıcak sonuçların. Kaçıncı haftandasın ? Geç döllenme olabilir normal ki. Kaçtı değerlerin ne zaman kaçla öğrenmiştin ? Kanaman devam ediyor mu ? Uzan dinlen iş yapma.Bilmiyorum neden aldılar. Kese gözüküyor, büyümüş hatta. Ama yolk kesesi ise bebek gözükmedi mesela. Ah bi anlasam. Mahfoldum sabahtan beri
YAA BİDE hareketlerini saymaya calısmaktan uyuyamadıgın gunler gelicek inşallahh. ayy cok guzelllll. valla guzelAy hamilelik hani güzeldi geceleri uyuyamıyorum düşünmekten bebeğim iyi mi diye. Kendimize gelmeliyiz kızlar böyle geçmez
Bidaha anneme çok kaygılısın demicemYAA BİDE hareketlerini saymaya calısmaktan uyuyamadıgın gunler gelicek inşallahh. ayy cok guzelllll. valla guzel
İnşallah güzel çıkar. 6. haftamdayım daha yeni. SAT 9 Aralık, (8 Ocak) 203 ile öğrendim, 2 gün sonra (10 Ocak) 384 oldu, 6 gün sonra (16 Ocak) 3483 oldupozitif ol kuşum güzel çıkıcak sonuçların. Kaçıncı haftandasın ? Geç döllenme olabilir normal ki. Kaçtı değerlerin ne zaman kaçla öğrenmiştin ? Kanaman devam ediyor mu ? Uzan dinlen iş yapma.
Gayet güzel artmış ben sorun olduğunu düşünmüyorum kuşum. Benimde var lekelenmem sorun yoktur. Hangi ildesin ? Özele gitme şansın varmı ? İlaç kullanıyor musun ?İnşallah güzel çıkar. 6. haftamdayım daha yeni. SAT 9 Aralık, (8 Ocak) 203 ile öğrendim, 2 gün sonra (10 Ocak) 384 oldu, 6 gün sonra (16 Ocak) 3483 oldu
Canım listede yazan bilgileri verirsen Son adet tarihin yaş şehir gibi o şekilde eklerim senideNasıl katılabilirim bu gruba bende 5+2 gebeyim Eylül 21 görünüyor doğum tarihim
valla ben köküne kadar hak verıyorum artık. ne zorluklarla yapıyoruz biz bunlarıBidaha anneme çok kaygılısın demicem
Hoş geldin canım bende 5+2 yimNasıl katılabilirim bu gruba bende 5+2 gebeyim Eylül 21 görünüyor doğum tarihim
bende ara ara yaşıyorum sanırım hormonlardan dolayı yada üşütüyoruzKızlar iki gündür hafif derece ishalim var. Yani gebelikte ishal beklenen bir şey değil diye biliyorum bol bol yoğurt kefir ve su içiyorum yarın doktor randevumda soracağım ama bu dönemlerde yaşayanınız var mı acaba?
Ay hiç bilmiyorum umarım kötü bişey yoktur doktoruna sorsan ya da acile gitsen mi bilemedim. vallahi ben 7 haftalık hamileyim eşimle ilişkiye girmedik hiç birşey olur diye bilmiyorum eğer fikri olan varsa yorumlarda buluşalımKızlar günaydın. Önemli bişey sorucam. Dün gece eşimle yakınlaştık, 1 saat sonra falan peçetede kahverengi lekelenme gördüm, sonra uyudum zar zor. Uyandım hala devam ediyor. Çok fena korkuyorum açıkçası. Doktorum ilişki hakkında yasak veya yasak değil diye hiç bir şey demedi öyle olunca biz de pek problem etmedik. Ama kahverengi hafif pıhtılı akıntı hala devam ettiği için ödüm kopuyor. Keseyi gördük ama kalp atışı için ayın 1 indeki randevuyu bekliyorduk. Şimdi bu kahverengi akıntı için sağlık ocağına mı acile mi gitsem bilmiyorum veya gitmeli miyim onu da bilmiyorum
Gittin mi hiç kese için falanNasıl katılabilirim bu gruba bende 5+2 gebeyim Eylül 21 görünüyor doğum tarihim
Ayyy yermm4 cm mi mm mi ne dedi daha çok küçük bence yolk saç yok bence
Benim de adet sancısı günde 2 3 gelşyor sonra gidiyor canımOluşmuştur canım benim ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor dedim doktora o da duphaston verdi kullan ağrıların bitene kadar dedi normal ağrı olması dedi 2 Şubat'ta tekrar kontrolüm var 6 +2 oluyo belki kalp atışı duyulur
Kıyamam ya dün gecenin acısı çıktı resmen burnundan geldi resmen yaşadığın korku yeter içini ferah tut bebeği strese sokma canım sabırla bekle bişey yoktur inşallah ama çok minikmiş henüz dinlen kuzumİnşallah güzel çıkar. 6. haftamdayım daha yeni. SAT 9 Aralık, (8 Ocak) 203 ile öğrendim, 2 gün sonra (10 Ocak) 384 oldu, 6 gün sonra (16 Ocak) 3483 oldu
Merhaba umarım sen ve bebişin iyisinizdir Lekelenmen olduğu için beta değerinde bı azalma varmı diye kontrol amaçlı almislardir. Hiç canını sıkma. Kese boyutun ve şekli düzenliyse bişey olmaz insallah. O boyutta benimde gorulmemisti. Hatta 17 mm de bile bebek yoktu. Sanirim 20 mm de bebek görülüyormuş. O yüzden şimdi kendini hiç yıpratma. Olumlu ol güzel olsun herseyBilmiyorum neden aldılar. Kese gözüküyor, büyümüş hatta. Ama yolk kesesi ise bebek gözükmedi mesela. Ah bi anlasam. Mahfoldum sabahtan beri
20 mm kaçıncı hfta oluyorMerhaba umarım sen ve bebişin iyisinizdir Lekelenmen olduğu için beta değerinde bı azalma varmı diye kontrol amaçlı almislardir. Hiç canını sıkma. Kese boyutun ve şekli düzenliyse bişey olmaz insallah. O boyutta benimde gorulmemisti. Hatta 17 mm de bile bebek yoktu. Sanirim 20 mm de bebek görülüyormuş. O yüzden şimdi kendini hiç yıpratma. Olumlu ol güzel olsun hersey
İnşallah canım irfan kutlar var ona gidicem inşallahİnşallah canım görürsün büyük ihtimalle ben göremem diye çok korkmuştum kese daha çok küçüktü ama gördük sen hangi doktora gidiyosun