2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bilmiyorum neden aldılar. Kese gözüküyor, büyümüş hatta. Ama yolk kesesi ise bebek gözükmedi mesela. Ah bi anlasam. Mahfoldum sabahtan beri
pozitif ol kuşum güzel çıkıcak sonuçların. Kaçıncı haftandasın ? Geç döllenme olabilir normal ki. Kaçtı değerlerin ne zaman kaçla öğrenmiştin ? Kanaman devam ediyor mu ? Uzan dinlen iş yapma.

pozitif ol kuşum güzel çıkıcak sonuçların. Kaçıncı haftandasın ? Geç döllenme olabilir normal ki. Kaçtı değerlerin ne zaman kaçla öğrenmiştin ? Kanaman devam ediyor mu ? Uzan dinlen iş yapma.
İnşallah güzel çıkar. 6. haftamdayım daha yeni. SAT 9 Aralık, (8 Ocak) 203 ile öğrendim, 2 gün sonra (10 Ocak) 384 oldu, 6 gün sonra (16 Ocak) 3483 oldu

İnşallah güzel çıkar. 6. haftamdayım daha yeni. SAT 9 Aralık, (8 Ocak) 203 ile öğrendim, 2 gün sonra (10 Ocak) 384 oldu, 6 gün sonra (16 Ocak) 3483 oldu
Gayet güzel artmış ben sorun olduğunu düşünmüyorum kuşum. Benimde var lekelenmem sorun yoktur. Hangi ildesin ? Özele gitme şansın varmı ? İlaç kullanıyor musun ?

Kızlar iki gündür hafif derece ishalim var. Yani gebelikte ishal beklenen bir şey değil diye biliyorum bol bol yoğurt kefir ve su içiyorum yarın doktor randevumda soracağım ama bu dönemlerde yaşayanınız var mı acaba?
bende ara ara yaşıyorum sanırım hormonlardan dolayı yada üşütüyoruz

Kızlar günaydın. Önemli bişey sorucam. Dün gece eşimle yakınlaştık, 1 saat sonra falan peçetede kahverengi lekelenme gördüm, sonra uyudum zar zor. Uyandım hala devam ediyor. Çok fena korkuyorum açıkçası. Doktorum ilişki hakkında yasak veya yasak değil diye hiç bir şey demedi öyle olunca biz de pek problem etmedik. Ama kahverengi hafif pıhtılı akıntı hala devam ettiği için ödüm kopuyor. Keseyi gördük ama kalp atışı için ayın 1 indeki randevuyu bekliyorduk. Şimdi bu kahverengi akıntı için sağlık ocağına mı acile mi gitsem bilmiyorum veya gitmeli miyim onu da bilmiyorum 😫
Ay hiç bilmiyorum umarım kötü bişey yoktur doktoruna sorsan ya da acile gitsen mi bilemedim. vallahi ben 7 haftalık hamileyim eşimle ilişkiye girmedik hiç birşey olur diye bilmiyorum eğer fikri olan varsa yorumlarda buluşalım

Oluşmuştur canım benim ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor dedim doktora o da duphaston verdi kullan ağrıların bitene kadar dedi normal ağrı olması dedi 2 Şubat'ta tekrar kontrolüm var 6 +2 oluyo belki kalp atışı duyulur
Benim de adet sancısı günde 2 3 gelşyor sonra gidiyor canım

Kıyamam ya dün gecenin acısı çıktı resmen burnundan geldi resmen yaşadığın korku yeter içini ferah tut bebeği strese sokma canım sabırla bekle bişey yoktur inşallah ama çok minikmiş henüz dinlen kuzum

Bilmiyorum neden aldılar. Kese gözüküyor, büyümüş hatta. Ama yolk kesesi ise bebek gözükmedi mesela. Ah bi anlasam. Mahfoldum sabahtan beri
Merhaba umarım sen ve bebişin iyisinizdir😘 Lekelenmen olduğu için beta değerinde bı azalma varmı diye kontrol amaçlı almislardir. Hiç canını sıkma. Kese boyutun ve şekli düzenliyse bişey olmaz insallah. O boyutta benimde gorulmemisti. Hatta 17 mm de bile bebek yoktu. Sanirim 20 mm de bebek görülüyormuş. O yüzden şimdi kendini hiç yıpratma. Olumlu ol güzel olsun hersey 🤗

Kızlar selam, şuan 7+2 deyim. Transfer oldum grip oldum. Sonra evdekiler domuz gribi oldu bnde öyle bişi geçirdim ve sinüzite dondu. Çarşamba ikinci muayenem var ve endişelendim biraz ins bebeğe bı zarar gelmemiştir. Cidden yıllardır asla hasta olmam gebelik cidden bağışıklığı bitiriyormus. Hamile kaldığımdan beri hastayım.

Merhaba umarım sen ve bebişin iyisinizdir😘 Lekelenmen olduğu için beta değerinde bı azalma varmı diye kontrol amaçlı almislardir. Hiç canını sıkma. Kese boyutun ve şekli düzenliyse bişey olmaz insallah. O boyutta benimde gorulmemisti. Hatta 17 mm de bile bebek yoktu. Sanirim 20 mm de bebek görülüyormuş. O yüzden şimdi kendini hiç yıpratma. Olumlu ol güzel olsun hersey 🤗
20 mm kaçıncı hfta oluyor🙏🏻

X