Sağlık ocağı bişey yapmaz, halihazırda kullandığın ilaç var mıKızlar günaydın. Önemli bişey sorucam. Dün gece eşimle yakınlaştık, 1 saat sonra falan peçetede kahverengi lekelenme gördüm, sonra uyudum zar zor. Uyandım hala devam ediyor. Çok fena korkuyorum açıkçası. Doktorum ilişki hakkında yasak veya yasak değil diye hiç bir şey demedi öyle olunca biz de pek problem etmedik. Ama kahverengi hafif pıhtılı akıntı hala devam ettiği için ödüm kopuyor. Keseyi gördük ama kalp atışı için ayın 1 indeki randevuyu bekliyorduk. Şimdi bu kahverengi akıntı için sağlık ocağına mı acile mi gitsem bilmiyorum veya gitmeli miyim onu da bilmiyorum
Benimde kahverengi akıntım devam ediyor kuzum. Yoğunluğu nasıl ? Çok mu geldi az mı ? Kasıklarında ağrı varmı ? Evet gitmelisin bana progestan verdi tedbir amaçlı kanama alanı görmedi.Kızlar günaydın. Önemli bişey sorucam. Dün gece eşimle yakınlaştık, 1 saat sonra falan peçetede kahverengi lekelenme gördüm, sonra uyudum zar zor. Uyandım hala devam ediyor. Çok fena korkuyorum açıkçası. Doktorum ilişki hakkında yasak veya yasak değil diye hiç bir şey demedi öyle olunca biz de pek problem etmedik. Ama kahverengi hafif pıhtılı akıntı hala devam ettiği için ödüm kopuyor. Keseyi gördük ama kalp atışı için ayın 1 indeki randevuyu bekliyorduk. Şimdi bu kahverengi akıntı için sağlık ocağına mı acile mi gitsem bilmiyorum veya gitmeli miyim onu da bilmiyorum
İlaç kullanmıyorum. Sadece folik asitSağlık ocağı bişey yapmaz, halihazırda kullandığın ilaç var mı
Evet canım ilk haftalarim sürekli ishal geçti ama çok yoğun denecek ishal değil tabi. Daha yeni yeni normale dönüyorum. Önceki gebeliklerimde de ilk zamanlar bu şekilde olmuştu.
Çok teşekkür ederim kızlar rahatlattınız içimi dikkat ediyorum yediklerime çünkü valla tozdan nem kaparsam üzülürümBen önce ishal sonra kabız oldum canım.
Canım için rahat etmeyecek biliyorum dolayısıyla bekleme stresiyle kendine ve bebişine zarar vereceğine atla git bir acile -sağlık ocağı değil orası bir şey yapmaz- hastaneye göster canımın içi. Kahverengi olduğu için ilişki ile birlikte eski kanamalarını attığını tahmin ediyorum ben önemli değil gibi geliyor ama hiç riske alma git.Kızlar günaydın. Önemli bişey sorucam. Dün gece eşimle yakınlaştık, 1 saat sonra falan peçetede kahverengi lekelenme gördüm, sonra uyudum zar zor. Uyandım hala devam ediyor. Çok fena korkuyorum açıkçası. Doktorum ilişki hakkında yasak veya yasak değil diye hiç bir şey demedi öyle olunca biz de pek problem etmedik. Ama kahverengi hafif pıhtılı akıntı hala devam ettiği için ödüm kopuyor. Keseyi gördük ama kalp atışı için ayın 1 indeki randevuyu bekliyorduk. Şimdi bu kahverengi akıntı için sağlık ocağına mı acile mi gitsem bilmiyorum veya gitmeli miyim onu da bilmiyorum
Çamur gibi tabiri caizse, yoğunluğu orta diyebilirim. sildikçe yoğunluğu azalıyor, biraz bekleyince yine geliyor peçeteye ama bi ara pıhtı geldi tırnak ucu kadar, o çok korkuttu. Kasıklarımda ağrı var mı emin değilim, korktuğum için ağrıyacakmış gibi hissediyorum belki. Çok ufak kımıldanmalar var ama ağrı denmez belki de bilmiyorumBenimde kahverengi akıntım devam ediyor kuzum. Yoğunluğu nasıl ? Çok mu geldi az mı ? Kasıklarında ağrı varmı ? Evet gitmelisin bana progestan verdi tedbir amaçlı kanama alanı görmedi.
Anladım canım devam ederse tedbir amaçlı görün bence doktora, progestan fitil falan verebilirİlaç kullanmıyorum. Sadece folik asit
Ayın 16 sında Dr vajinal ultrason bakmıştı, ondan ta kaç saat sonra da böyle olmuştu ama kısa sürdü 1 saat içinde falan geçti. Bu gece başladı hala daha devam ediyorAnladım canım devam ederse tedbir amaçlı görün bence doktora, progestan fitil falan verebilir
İçim hiç rahat değil, ağlamayayım diye tutuyorum kendimi o da olmuyor. Eşimi aradım, işten izin alıp acile götürecek bakalım inşallah kötü bi şey yoktur, dua edin olur muÇok teşekkür ederim kızlar rahatlattınız içimi dikkat ediyorum yediklerime çünkü valla tozdan nem kaparsam üzülürüm
Canım için rahat etmeyecek biliyorum dolayısıyla bekleme stresiyle kendine ve bebişine zarar vereceğine atla git bir acile -sağlık ocağı değil orası bir şey yapmaz- hastaneye göster canımın içi. Kahverengi olduğu için ilişki ile birlikte eski kanamalarını attığını tahmin ediyorum ben önemli değil gibi geliyor ama hiç riske alma git.
Eski kanın da olabilir bilemeyiz, eşinin ya da senin sıvın kuruyan kanı sulandırmış da olabilir, en iyisi doktora görünmenAyın 16 sında Dr vajinal ultrason bakmıştı, ondan ta kaç saat sonra da böyle olmuştu ama kısa sürdü 1 saat içinde falan geçti. Bu gece başladı hala daha devam ediyor
Korkma kuzum adet gibi gelmediyse sorun yok dinlenmene bak ama doktora git baksınlar için rahatlasın. Benimde sabah yine geldi. Yerleştiği için olmalıÇamur gibi tabiri caizse, yoğunluğu orta diyebilirim. sildikçe yoğunluğu azalıyor, biraz bekleyince yine geliyor peçeteye ama bi ara pıhtı geldi tırnak ucu kadar, o çok korkuttu. Kasıklarımda ağrı var mı emin değilim, korktuğum için ağrıyacakmış gibi hissediyorum belki. Çok ufak kımıldanmalar var ama ağrı denmez belki de bilmiyorum
Kırmızı olmadıktan sonra çok telaş yapma canım sakin ol Ayetel kürsi oku, bence önemli birşey değildirİçim hiç rahat değil, ağlamayayım diye tutuyorum kendimi o da olmuyor. Eşimi aradım, işten izin alıp acile götürecek bakalım inşallah kötü bi şey yoktur, dua edin olur mu
İnşallah inşallah önemli bişey değildir okuyacağım şimdiKırmızı olmadıktan sonra çok telaş yapma canım sakin ol Ayetel kürsi oku, bence önemli birşey değildir
İnşallah öyledir ya. Benim doktor sağolsun hiç bir konuda beni bilgilendirmediği için ben de böyle kalıyorum işteKorkma kuzum adet gibi gelmediyse sorun yok dinlenmene bak ama doktora git baksınlar için rahatlasın. Benimde sabah yine geldi. Yerleştiği için olmalı
Kuzum doktorlar kalp atışı duymadan ilişkiyi önermiyor genelde iyice tutunsun diye sanırım benim 8 haftada ama duymadığım için bekliyorum. Doktora git korkma ama çok küçükse sorun olabiliyor rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallahİnşallah öyledir ya. Benim doktor sağolsun hiç bir konuda beni bilgilendirmediği için ben de böyle kalıyorum işte
Hemen doktoruna git kahverengi pıhtıli diyorsun akıntını. İlk 12 hafta ilişki olmamalı benim doktorum yasakladı her ihtimale karşıKızlar günaydın. Önemli bişey sorucam. Dün gece eşimle yakınlaştık, 1 saat sonra falan peçetede kahverengi lekelenme gördüm, sonra uyudum zar zor. Uyandım hala devam ediyor. Çok fena korkuyorum açıkçası. Doktorum ilişki hakkında yasak veya yasak değil diye hiç bir şey demedi öyle olunca biz de pek problem etmedik. Ama kahverengi hafif pıhtılı akıntı hala devam ettiği için ödüm kopuyor. Keseyi gördük ama kalp atışı için ayın 1 indeki randevuyu bekliyorduk. Şimdi bu kahverengi akıntı için sağlık ocağına mı acile mi gitsem bilmiyorum veya gitmeli miyim onu da bilmiyorum
Benide bilgilendirmedi İstanbuldamısınız ? Kaç günlüktük kuzum? Korkma. Sabah bende ağlayacaktım toparladım kendimi. Allah büyüktürİnşallah öyledir ya. Benim doktor sağolsun hiç bir konuda beni bilgilendirmediği için ben de böyle kalıyorum işte
benim doktorum da cumartesi gunu randevuda ilişkiye bir süre ara verelim dedi. muaynede bir sorun gormedigi halde herşey iyi dediği halde yine de ara verin dedi . muhtemelen onlem amaclı cunku suanda daha cok kucuk ne durumdayız bilmiyoruz iyi kotu her an sartlar degisebilir. pilatese de ara verdik. ama ilk gebeligimde ben bi lekelenme yasamıstım bu erken haftalarda deildi 16 ya dogruydu. 1 pedi dolduracak kadar olmadıgı surece sadece izlem yapabiliriz demişti. peçeteye gelip bitiyorsa hafif demişti. ama ilk haftalarda durum nasıl işler bilmiyorum tabi. acile gitmek en dogru karar. belki fitil verirler bi serum verirler .İnşallah öyledir ya. Benim doktor sağolsun hiç bir konuda beni bilgilendirmediği için ben de böyle kalıyorum işte
Ben anlamıyorum önceden annelerimiz bilmeden neler yapmışlar. Pata küte ilişkiyede girmişlerdir. Sanmıyorum babalarımızın aaa hanım dur dikkat edelim diceklerini. Yediklerimizden mi neden oluypr böyle bizde anlamıyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallahKuzum doktorlar kalp atışı duymadan ilişkiyi önermiyor genelde iyice tutunsun diye sanırım benim 8 haftada ama duymadığım için bekliyorum. Doktora git korkma ama çok küçükse sorun olabiliyor rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
Benimde peçeteye gelip bitiyor dahada gelmiyor. Günde 1 kere. Yinede yarın çok tatlı bi doktor var ona gideceğim.benim doktorum da cumartesi gunu randevuda ilişkiye bir süre ara verelim dedi. muaynede bir sorun gormedigi halde herşey iyi dediği halde yine de ara verin dedi . muhtemelen onlem amaclı cunku suanda daha cok kucuk ne durumdayız bilmiyoruz iyi kotu her an sartlar degisebilir. pilatese de ara verdik. ama ilk gebeligimde ben bi lekelenme yasamıstım bu erken haftalarda deildi 16 ya dogruydu. 1 pedi dolduracak kadar olmadıgı surece sadece izlem yapabiliriz demişti. peçeteye gelip bitiyorsa hafif demişti. ama ilk haftalarda durum nasıl işler bilmiyorum tabi. acile gitmek en dogru karar. belki fitil verirler bi serum verirler .
Amin kuzum eskiden ölü doğum veya düşük çok oluyormuş hep bilinçsizlikten işte bide nasip bir akrabam 5. Ayda hamile olduğunu anlamış her ay regli olmuş ama 7 gün değilde azar azar 4 gün mesela oda çok defa birlikte olmuştur ilaç içmiştir ama bişey olmamış şimdi 2 yaşında tosun gibi kızı varBen anlamıyorum önceden annelerimiz bilmeden neler yapmışlar. Pata küte ilişkiyede girmişlerdir. Sanmıyorum babalarımızın aaa hanım dur dikkat edelim diceklerini. Yediklerimizden mi neden oluypr böyle bizde anlamıyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah