2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canımmm her şey güzel olacak sen içini ferah tut, haber ver bize de.

Yarın randevu aldım tatlı doktoruma zaten. Hazır evdeyken gideyim anlatsın bana güzelce. Hem içimizide rahatlatır.

Kuzum senin tahmini kaç haftalık ve keseyi göreli ne kdar olmuştu

Ay hamilelik hani güzeldi geceleri uyuyamıyorum düşünmekten bebeğim iyi mi diye. Kendimize gelmeliyiz kızlar böyle geçmez

Allah'ın izniyle herşey güzel olacak hepimiz kavuşacağız bebişlerimize

Hiçbirşeycik yoktur kuzum. Korkma. Yardımcı olsalardı keşke sıra bekletmeselerdi

Canım acilde verdiğin kan çıkar zaten maskeni falan taktın dimi güzelce dikkatli ol aklım sende

Canım acilde verdiğin kan çıkar zaten maskeni falan taktın dimi güzelce dikkatli ol aklım sende
Sonunda kanı verdik 3 gibi çıkarmış sonuçlar, eve geldik az önce. Telaştan unuttum maskeyi falan sonraki gidişte maske alacağım yanıma. Bekliyoruz bakalım

4+6 keseyi gördük bugün kızlar iki Şubat'ta tekrar kontrolüm var inşallah kalp atışını duyabilirim Linakiz tabloya ekleyebilirsin
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde b hcg sennle aynı günlerde yaklaşık aynı çıkmıştı bende Gaziantep teyim inşallah bugün banada keseyi görmek nasip olur 5 te kontrolüm

Sonunda kanı verdik 3 gibi çıkarmış sonuçlar, eve geldik az önce. Telaştan unuttum maskeyi falan sonraki gidişte maske alacağım yanıma. Bekliyoruz bakalım
Kanı neden aldı ki kuzum ? Herşey yolunda bende kesen de var bebekte ilerde görünür. Kanamada normaldir diye düşünüyorum. Üzülme sakın

İnşallah canım görürsün büyük ihtimalle ben göremem diye çok korkmuştum kese daha çok küçüktü ama gördük sen hangi doktora gidiyosun

İdrara sıkışık git öyle daha iyi görünüyormus ben öyle yaptım hayırlısı olsun

Kanı neden aldı ki kuzum ? Herşey yolunda bende kesen de var bebekte ilerde görünür. Kanamada normaldir diye düşünüyorum. Üzülme sakın
Bilmiyorum neden aldılar. Kese gözüküyor, büyümüş hatta. Ama yolk kesesi ise bebek gözükmedi mesela. Ah bi anlasam. Mahfoldum sabahtan beri

Benimd3 5+1 canım daha gitmedim doktoruma randevum cuma günü.İnşallah benim d3 kese oluşmuştur
Oluşmuştur canım benim ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor dedim doktora o da duphaston verdi kullan ağrıların bitene kadar dedi normal ağrı olması dedi 2 Şubat'ta tekrar kontrolüm var 6 +2 oluyo belki kalp atışı duyulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…