Canımmm her şey güzel olacak sen içini ferah tut, haber ver bize de.Acilde kan verdim, doğum bölümünden ultrason baktı doktor, 12.7 mm olmuş kese ama yine bebek tespit edilemedi. Muhtemelen küçük diye. O doktor da ayrıca kan tahlili istedi. (Hala kan vermek için sıra bekliyoruz, önümüzde 130 kişi vardı, kaldı 50 kişi..) Sonuçların çıkınca yanıma gel, duruma göre yatışını yapalım dedi. Dua edin olur mu, bebeğim sağlıkla tutunsun bize.
Yarın randevu aldım tatlı doktoruma zaten. Hazır evdeyken gideyim anlatsın bana güzelce. Hem içimizide rahatlatır.Çok şükür kuzum lekeninde vardır bir sebebi elinden geleni yapıyorsun ilaç kullanıyorsun gerisi Allah'a kalmış bu hepimiz için geçerli Allah'a emanetiz hepimiziçini ferah tut bebeğim herşey çok güzel olacak
Kuzum senin tahmini kaç haftalık ve keseyi göreli ne kdar olmuştuAcilde kan verdim, doğum bölümünden ultrason baktı doktor, 12.7 mm olmuş kese ama yine bebek tespit edilemedi. Muhtemelen küçük diye. O doktor da ayrıca kan tahlili istedi. (Hala kan vermek için sıra bekliyoruz, önümüzde 130 kişi vardı, kaldı 50 kişi..) Sonuçların çıkınca yanıma gel, duruma göre yatışını yapalım dedi. Dua edin olur mu, bebeğim sağlıkla tutunsun bize.
Ay hamilelik hani güzeldi geceleri uyuyamıyorum düşünmekten bebeğim iyi mi diye. Kendimize gelmeliyiz kızlar böyle geçmezbence de iyidir. ilişki kaynaklı bişey olmuştur. ama sen gene de bidaha yapmaayrıca sana kötü bi haberim var. kalp atışını dinlemeye gittiginde rahatlamıyorsun. 2li tarama 3lü tarama detaylı . şekeri tansiyonu varmı yokmu. nst de iyimi değilmi ters dönmuş mu kanala girmiş mi. dogum gelıyormu dogdu iyi mi. hasta mı dustu mu kalktı mı...... uzar gider analara ölene kadar rahat yok
Allah'ın izniyle herşey güzel olacak hepimiz kavuşacağız bebişlerimizeAcilde kan verdim, doğum bölümünden ultrason baktı doktor, 12.7 mm olmuş kese ama yine bebek tespit edilemedi. Muhtemelen küçük diye. O doktor da ayrıca kan tahlili istedi. (Hala kan vermek için sıra bekliyoruz, önümüzde 130 kişi vardı, kaldı 50 kişi..) Sonuçların çıkınca yanıma gel, duruma göre yatışını yapalım dedi. Dua edin olur mu, bebeğim sağlıkla tutunsun bize.
Hiçbirşeycik yoktur kuzum. Korkma. Yardımcı olsalardı keşke sıra bekletmeselerdiAcilde kan verdim, doğum bölümünden ultrason baktı doktor, 12.7 mm olmuş kese ama yine bebek tespit edilemedi. Muhtemelen küçük diye. O doktor da ayrıca kan tahlili istedi. (Hala kan vermek için sıra bekliyoruz, önümüzde 130 kişi vardı, kaldı 50 kişi..) Sonuçların çıkınca yanıma gel, duruma göre yatışını yapalım dedi. Dua edin olur mu, bebeğim sağlıkla tutunsun bize.
Canım acilde verdiğin kan çıkar zaten maskeni falan taktın dimi güzelce dikkatli ol aklım sendeAcilde kan verdim, doğum bölümünden ultrason baktı doktor, 12.7 mm olmuş kese ama yine bebek tespit edilemedi. Muhtemelen küçük diye. O doktor da ayrıca kan tahlili istedi. (Hala kan vermek için sıra bekliyoruz, önümüzde 130 kişi vardı, kaldı 50 kişi..) Sonuçların çıkınca yanıma gel, duruma göre yatışını yapalım dedi. Dua edin olur mu, bebeğim sağlıkla tutunsun bize.
Sonunda kanı verdik 3 gibi çıkarmış sonuçlar, eve geldik az önce. Telaştan unuttum maskeyi falan sonraki gidişte maske alacağım yanıma. Bekliyoruz bakalımCanım acilde verdiğin kan çıkar zaten maskeni falan taktın dimi güzelce dikkatli ol aklım sende
İnşallah canım benim inşallahAllah'ın izniyle herşey güzel olacak hepimiz kavuşacağız bebişlerimize
Keşke ama maalesef seve seve bekledikHiçbirşeycik yoktur kuzum. Korkma. Yardımcı olsalardı keşke sıra bekletmeselerdi
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin4+6 keseyi gördük bugün kızlar iki Şubat'ta tekrar kontrolüm var inşallah kalp atışını duyabilirimLinakiz tabloya ekleyebilirsin
Kanı neden aldı ki kuzum ? Herşey yolunda bende kesen de var bebekte ilerde görünür. Kanamada normaldir diye düşünüyorum. Üzülme sakınSonunda kanı verdik 3 gibi çıkarmış sonuçlar, eve geldik az önce. Telaştan unuttum maskeyi falan sonraki gidişte maske alacağım yanıma. Bekliyoruz bakalım
İnşallah canım görürsün büyük ihtimalle ben göremem diye çok korkmuştum kese daha çok küçüktü ama gördük sen hangi doktora gidiyosunHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbenimde b hcg sennle aynı günlerde yaklaşık aynı çıkmıştı bende Gaziantep teyim inşallah bugün banada keseyi görmek nasip olur 5 te kontrolüm
İdrara sıkışık git öyle daha iyi görünüyormus ben öyle yaptım hayırlısı olsunHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbenimde b hcg sennle aynı günlerde yaklaşık aynı çıkmıştı bende Gaziantep teyim inşallah bugün banada keseyi görmek nasip olur 5 te kontrolüm
Benimd3 5+1 canım daha gitmedim doktoruma randevum cuma günü.İnşallah benim d3 kese oluşmuştur4+6 keseyi gördük bugün kızlar iki Şubat'ta tekrar kontrolüm var inşallah kalp atışını duyabilirimLinakiz tabloya ekleyebilirsin
Yolk sac falan da vardı demi canım resmi varmıİnşallah canım görürsün büyük ihtimalle ben göremem diye çok korkmuştum kese daha çok küçüktü ama gördük sen hangi doktora gidiyosun
Bilmiyorum neden aldılar. Kese gözüküyor, büyümüş hatta. Ama yolk kesesi ise bebek gözükmedi mesela. Ah bi anlasam. Mahfoldum sabahtan beriKanı neden aldı ki kuzum ? Herşey yolunda bende kesen de var bebekte ilerde görünür. Kanamada normaldir diye düşünüyorum. Üzülme sakın
4 cm mi mm mi ne dedi daha çok küçük bence yolk saç yok benceYolk sac falan da vardı demi canım resmi varmı
Oluşmuştur canım benim ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor dedim doktora o da duphaston verdi kullan ağrıların bitene kadar dedi normal ağrı olması dedi 2 Şubat'ta tekrar kontrolüm var 6 +2 oluyo belki kalp atışı duyulurBenimd3 5+1 canım daha gitmedim doktoruma randevum cuma günü.İnşallah benim d3 kese oluşmuştur