2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar gece bez değiştiriyor musunuz (kaka yapmadıkça) ben gece 3 gibi değiştiriyordum hep bu gece biraz büyük bi bez takıp sabah değiştirdim gece hiç uykusu açılmadan emdi uyudu. Acaba doğru mu yaptım yanlış mı yaptım ya

Hanımlar bebeğim iki seferdir haftası dolduğu için fitille kaka yapıyor. Yine 5 gün oldu. Bu kaka için napabilirim yaaa? Yaşayan var mı böyle bir şey?
Doktor bize probiyotik verdi o iyi geldi canım forbiome minies adlı. Sanırım 4. gün etki etmeye başladı dört günde bir olan kaka şu an iki günde bir bakalım nasıl ilerleyecek

Ben gece bakıyorum genelde kuru oluyor zaten ama kuru değilse mutlaka değiştiriyorum.

Hanımlar bebeğim iki seferdir haftası dolduğu için fitille kaka yapıyor. Yine 5 gün oldu. Bu kaka için napabilirim yaaa? Yaşayan var mı böyle bir şey?
Zeytinyağı vermeyi denedin mi? Bebeğim yoğum bakımda yatarken orda kabız olan bebeklere kullanıyorlardı. Çay kaşığı kadar veriyorlardı günlük .

Kaka yoksa değiştirmiyorum ve bunu yapmaya başladığımdan beri uykusu açılmadan emip emip geri uyuyo önceden sürekli uykusu açılıyodu uykuya geri döndürmek çok zor oluyodu

Kaka yoksa değiştirmiyorum ve bunu yapmaya başladığımdan beri uykusu açılmadan emip emip geri uyuyo önceden sürekli uykusu açılıyodu uykuya geri döndürmek çok zor oluyodu
Peki mesela geceden kasıt ne? Bebeğim 8 dedin mi gece uykusunda artık kuşum. Sabah 6-7 ye kadar da uyuması bekleniyor sonuçta bu 10 saat hiç bez değiştirmiyor muyuz?

Zeytinyağı vermeyi denedin mi? Bebeğim yoğum bakımda yatarken orda kabız olan bebeklere kullanıyorlardı. Çay kaşığı kadar veriyorlardı günlük .
Denemedim valla anne sütü dışında su bile içirmedim hiç. Yapmalı mıyım emin değilim kuzum.
Bildiğim kadarıyla o probiyotik değil gaz damlası ve işe yaramadığını söyleyen doktorlar var bence probiyotiği deneyin
Bigaia da probiyotik canım
O da probiyotik diye biliyorum ama işe yaramadığı konusunda hem fikiriz

Peki mesela geceden kasıt ne? Bebeğim 8 dedin mi gece uykusunda artık kuşum. Sabah 6-7 ye kadar da uyuması bekleniyor sonuçta bu 10 saat hiç bez değiştirmiyor muyuz?
ben 8 buçukta odaya geçiyorum ama 9 buçuk 10 gibi tam derin uykuya geçiyo sabah 6 7ye kadar da bi daha uyanmıyo gözü kapalı 2 ya da 3 kez emip uykuya devam ediyo. Hiç değiştirmediğim halde pişik olmadı kaka yapmışsa veya aşırı doluysa değiştiriyorum sadece. Uykusu açılırsa çok agu bugu yapıp iyice dağılmasın diye muhabbete girmeden memeye alıyorum.

Ben genelde gece degiştirmemeye calısıyorum. Kaka yapmadıgı müddetce. Zaten uyurken cok çiş kaka olayı olmuyor. Uyanıp yapıyor.

Maşallah yavruya. Allahım nolur benim bebeğimde gece uyusun çok yoruldum

Aynı şekilde ya altını açınca keyiflenip uykusu açılıyo ama sonra uyutmak kolay olmuyo. Ben pişik olur diye korkuyorum çişli ıslak beklerse pişik veya idrar yolu enfeksiyonu olur mu acab

Denemedim valla anne sütü dışında su bile içirmedim hiç. Yapmalı mıyım emin değilim kuzum.

O da probiyotik diye biliyorum ama işe yaramadığı konusunda hem fikiriz
Canım benim doktorum mamasına zeytinyağı koyun 1 cc kadar demişti. Koyduk ama öyle de üstte kalıyor işe yaradığını pek sanmıyorum çay kaşığıyla içiricem artık probiyotiği de öyle içiriyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…