- 19 Temmuz 2023
- 1.376
- 2.172
Doktor bize probiyotik verdi o iyi geldi canım forbiome minies adlı. Sanırım 4. gün etki etmeye başladı dört günde bir olan kaka şu an iki günde bir bakalım nasıl ilerleyecekHanımlar bebeğim iki seferdir haftası dolduğu için fitille kaka yapıyor. Yine 5 gün oldu. Bu kaka için napabilirim yaaa? Yaşayan var mı böyle bir şey?
Ben gece bakıyorum genelde kuru oluyor zaten ama kuru değilse mutlaka değiştiriyorum.Kızlar gece bez değiştiriyor musunuz (kaka yapmadıkça) ben gece 3 gibi değiştiriyordum hep bu gece biraz büyük bi bez takıp sabah değiştirdim gece hiç uykusu açılmadan emdi uyudu. Acaba doğru mu yaptım yanlış mı yaptım ya
Çiş yapmış olmuyor mu ama her halükarda? Benimki mutlaka çiş yapmış oluyor ama tabii bez emiyorBen gece bakıyorum genelde kuru oluyor zaten ama kuru değilse mutlaka değiştiriyorum.
Bezin göstergesine bakıyorum ben azıcık bile rengi değiştiyse değiştiriyorum bezi ama bazı geceler hiç değişmediği oluyor o zaman dokunmuyorumÇiş yapmış olmuyor mu ama her halükarda? Benimki mutlaka çiş yapmış oluyor ama tabii bez emiyor
Bigaia kullanıyoruz ama bana mı demiyor yaDoktor bize probiyotik verdi o iyi geldi canım forbiome minies adlı. Sanırım 4. gün etki etmeye başladı dört günde bir olan kaka şu an iki günde bir bakalım nasıl ilerleyecek
Zeytinyağı vermeyi denedin mi? Bebeğim yoğum bakımda yatarken orda kabız olan bebeklere kullanıyorlardı. Çay kaşığı kadar veriyorlardı günlük .Hanımlar bebeğim iki seferdir haftası dolduğu için fitille kaka yapıyor. Yine 5 gün oldu. Bu kaka için napabilirim yaaa? Yaşayan var mı böyle bir şey?
A anladım zaten o çizgi hemen renk değiştirmiyor sanırım 2-3 çişten sonraBezin göstergesine bakıyorum ben azıcık bile rengi değiştiyse değiştiriyorum bezi ama bazı geceler hiç değişmediği oluyor o zaman dokunmuyorum
Bildiğim kadarıyla o probiyotik değil gaz damlası ve işe yaramadığını söyleyen doktorlar var bence probiyotiği deneyinBigaia kullanıyoruz ama bana mı demiyor ya
Bigaia da probiyotik canımBildiğim kadarıyla o probiyotik değil gaz damlası ve işe yaramadığını söyleyen doktorlar var bence probiyotiği deneyin
Kaka yoksa değiştirmiyorum ve bunu yapmaya başladığımdan beri uykusu açılmadan emip emip geri uyuyoKızlar gece bez değiştiriyor musunuz (kaka yapmadıkça) ben gece 3 gibi değiştiriyordum hep bu gece biraz büyük bi bez takıp sabah değiştirdim gece hiç uykusu açılmadan emdi uyudu. Acaba doğru mu yaptım yanlış mı yaptım ya
Peki mesela geceden kasıt ne? Bebeğim 8 dedin mi gece uykusunda artık kuşum. Sabah 6-7 ye kadar da uyuması bekleniyor sonuçta bu 10 saat hiç bez değiştirmiyor muyuz?Kaka yoksa değiştirmiyorum ve bunu yapmaya başladığımdan beri uykusu açılmadan emip emip geri uyuyoönceden sürekli uykusu açılıyodu uykuya geri döndürmek çok zor oluyodu
Denemedim valla anne sütü dışında su bile içirmedim hiç. Yapmalı mıyım emin değilim kuzum.Zeytinyağı vermeyi denedin mi? Bebeğim yoğum bakımda yatarken orda kabız olan bebeklere kullanıyorlardı. Çay kaşığı kadar veriyorlardı günlük .
Bildiğim kadarıyla o probiyotik değil gaz damlası ve işe yaramadığını söyleyen doktorlar var bence probiyotiği deneyin
O da probiyotik diye biliyorum ama işe yaramadığı konusunda hem fikirizBigaia da probiyotik canım
ben 8 buçukta odaya geçiyorum ama 9 buçuk 10 gibi tam derin uykuya geçiyo sabah 6 7ye kadar da bi daha uyanmıyo gözü kapalı 2 ya da 3 kez emip uykuya devam ediyo. Hiç değiştirmediğim halde pişik olmadı kaka yapmışsa veya aşırı doluysa değiştiriyorum sadece. Uykusu açılırsa çok agu bugu yapıp iyice dağılmasın diye muhabbete girmeden memeye alıyorum.Peki mesela geceden kasıt ne? Bebeğim 8 dedin mi gece uykusunda artık kuşum. Sabah 6-7 ye kadar da uyuması bekleniyor sonuçta bu 10 saat hiç bez değiştirmiyor muyuz?
Ben genelde gece degiştirmemeye calısıyorum. Kaka yapmadıgı müddetce. Zaten uyurken cok çiş kaka olayı olmuyor. Uyanıp yapıyor.Kızlar gece bez değiştiriyor musunuz (kaka yapmadıkça) ben gece 3 gibi değiştiriyordum hep bu gece biraz büyük bi bez takıp sabah değiştirdim gece hiç uykusu açılmadan emdi uyudu. Acaba doğru mu yaptım yanlış mı yaptım ya
Maşallah yavruya. Allahım nolur benim bebeğimde gece uyusun çok yoruldumben 8 buçukta odaya geçiyorum ama 9 buçuk 10 gibi tam derin uykuya geçiyo sabah 6 7ye kadar da bi daha uyanmıyo gözü kapalı 2 ya da 3 kez emip uykuya devam ediyo. Hiç değiştirmediğim halde pişik olmadı kaka yapmışsa veya aşırı doluysa değiştiriyorum sadece. Uykusu açılırsa çok agu bugu yapıp iyice dağılmasın diye muhabbete girmeden memeye alıyorum.
Aa benim aklımda gaz damlası diye kalmış sağ ol canımBigaia da probiyotik canım
Aynı şekilde ya altını açınca keyiflenip uykusu açılıyo ama sonra uyutmak kolay olmuyo. Ben pişik olur diye korkuyorum çişli ıslak beklerse pişik veya idrar yolu enfeksiyonu olur mu acabKaka yoksa değiştirmiyorum ve bunu yapmaya başladığımdan beri uykusu açılmadan emip emip geri uyuyoönceden sürekli uykusu açılıyodu uykuya geri döndürmek çok zor oluyodu
Canım benim doktorum mamasına zeytinyağı koyun 1 cc kadar demişti. Koyduk ama öyle de üstte kalıyor işe yaradığını pek sanmıyorum çay kaşığıyla içiricem artık probiyotiği de öyle içiriyorum zatenDenemedim valla anne sütü dışında su bile içirmedim hiç. Yapmalı mıyım emin değilim kuzum.
O da probiyotik diye biliyorum ama işe yaramadığı konusunda hem fikiriz
Ben de böyle yapmak istiyorum ama acaba çişli durunca idrar yollarında sorun olur mu veya pişik olur mu, kız bebek?Ben genelde gece degiştirmemeye calısıyorum. Kaka yapmadıgı müddetce. Zaten uyurken cok çiş kaka olayı olmuyor. Uyanıp yapıyor.