2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İşten istifa etmeyi düşündüğünü söyledin ve tazminat verecek dimi sana patronun doğrumu anladım canım eğer öyleyse ne güzel

Valla benim arkadaşım dpğum iznine çıkmadan önce devam etmeyecegini söylemiş doğum paramı almak istiyor demiş doğum izni bittikten sonra 1 2 gün daha çalışıyor göstermişler sonra çıkışı verilmiş tazminatını da vermiş patronu işsizlikte alıyor çalışmıyor şuan bende aynısını denicem bakalım

Canm benm ya alırsın inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinler de bence calısmak daha iyi evde olunca sürekli kendimi dinliyom hep hadtayım hep bi yerlerim ağrıyo
Bütün gece uyuyamadım kıramp yüzünden bıleklerım sısmıs üstüne basamıyorum evde olmak az hareket etmek daha ıyı varıs olmuyorsun okadar en azındann devamlı ayaktayım

Fakat ben istifa edeceğim işsizlik alamam ki ? İnsaflıymış patronu. Benimki sırf öyle yaptı diye yer beni.

Ben de dogum izni bitince çıkarın beni dicem. Hem dogum paramizi gem işsizlik maasini alıriz

Kızlar ya ben 22+2deyim. İki gündür iş güç biraz yoğun geçiyor. Sanki bebişin hareketlerini daha az hissediyorum gibi, sizin nasıl her gün çok net hissedebiliyor musunuz
canım ben de çok fazla hareket ediyor acaba rahatsız mı diye endişeleniyordum ama hepsi normal anladığım kadarıyla. bunun bir ideali ya da doğrusu yok gibi :) belki bebeklerimiz daha anne karnındayken hareketli mi yoksa uysal mı olacaklarını belli ediyorlardır. sen içini ferah tut

Canm benm ya off ayakta olmakta hepten zor
Hıc sorma pertım cıktı resmen gıttım kendıme terlık aldım en azından belkı ayakkabı yüzünden oldu bırde böyle denıycem hahahah Bor tanede hastane için alayım her yerım un oldu ayaklarımdan belllı olur lahmacun yapıyordum

Eklentiler

• 17148219959055105955499179543383.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 55
Ohh ellerine sağlık dene bakalım Allah yardmcın olsn cnm tüm çalısan hamişlerin

Kızlar magnezyum kullanmaya basladım ama hıc bır etkisini göremedim kırap yasıyayıp duruyorum

Kızlar ben zayıf olduğum için hamileliğin çok anlaşılmıyo neyse şimd göbeginde çıktı artk anlıyolr evet diym sonr a içimi bi korku alıo bir olursa die

Kızlar ebebege her gittiğimde ne kadar ne alacagım diye kafam cok karışıyor ilk cocugumda kaç takım aldım unutmusum hep. 4 tane yenidoğn aldım cok mu? 1 tanede isimli yaptırırım diyordum cunku. 3 aylık kaç takım almalıyım mesela? 6şar tane 3 ve 6 ay zıbın aldım onlar yeterli diye düşünüyorum. Bi yardımcı olun hele

Ben emzikçiyim valla. Uykuya dalmayı kolaylaştırıyor oglumda cok işe yaradı. Ha bırakırken anam ağladı ama olsun 2.yede emzik kullanıcam ben inş alırsa tabi

Kızlar bu arada detaylı ultrasonumuzdan çıktık. Allah'a şükür bebeğimiz sağlıklı. Sadece suyum bir tık fazlaymış, gebelik şekeri riskim varmış. Onun için biraz daha dikkatli beslenmem lazımmış tuzu ve şekeri azaltmam lazımmış ki ikisi de benim için çok zor ama bebişko için değer Bir de plesentada boşluklar varmış ama bi sorun olmaz dedi. Hamileliğimin başından beri 2 kilo almıştım. Her ay 1 kilo almam gerekiyormuş. Son olarak bizim aile sağlık geçmişinden dolayı da kan sulandırıcı kullanmaya başlamamı tavsiye etti doktor. Şimdilik bizde durumlar böyle. Hafta içi de kadın doğum doktoruma bu raporları vs götürüp tahlil ilaç vs yapıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…