İşten istifa etmeyi düşündüğünü söyledin ve tazminat verecek dimi sana patronun doğrumu anladım canım eğer öyleyse ne güzelBende istemiyorum lily. Doğum izninden sonra istifa edersek bu suç mu ? Bu rapor parası hakkımız değil mi. Benim patronum garip rapor parasını alıp bıraktı gibi tribe girmesini istemiyorum. Konuştum devam etmeyeceğim diye tazminat bile konuşuldu amma ve lakin sen evden yine çalış harçlığın çıksın diye mobing yapıyor. O kadını benden başkasıda çekmez nasıl olucak bilmiyorum. Eşim izin vermiyor diyip başımdan atmaya çalışacağım. Bebeğimiz büyüyüncede bakarız bi yoluna
Valla benim arkadaşım dpğum iznine çıkmadan önce devam etmeyecegini söylemiş doğum paramı almak istiyor demiş doğum izni bittikten sonra 1 2 gün daha çalışıyor göstermişler sonra çıkışı verilmiş tazminatını da vermiş patronu işsizlikte alıyor çalışmıyor şuan bende aynısını denicem bakalımBende istemiyorum lily. Doğum izninden sonra istifa edersek bu suç mu ? Bu rapor parası hakkımız değil mi. Benim patronum garip rapor parasını alıp bıraktı gibi tribe girmesini istemiyorum. Konuştum devam etmeyeceğim diye tazminat bile konuşuldu amma ve lakin sen evden yine çalış harçlığın çıksın diye mobing yapıyor. O kadını benden başkasıda çekmez nasıl olucak bilmiyorum. Eşim izin vermiyor diyip başımdan atmaya çalışacağım. Bebeğimiz büyüyüncede bakarız bi yoluna
Bütün gece uyuyamadım kıramp yüzünden bıleklerım sısmıs üstüne basamıyorum evde olmak az hareket etmek daha ıyı varıs olmuyorsun okadar en azındann devamlı ayaktayımCanm benm ya alırsın inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinler de bence calısmak daha iyi evde olunca sürekli kendimi dinliyom hep hadtayım hep bi yerlerim ağrıyo
Fakat ben istifa edeceğim işsizlik alamam ki ? İnsaflıymış patronu. Benimki sırf öyle yaptı diye yer beni.Valla benim arkadaşım dpğum iznine çıkmadan önce devam etmeyecegini söylemiş doğum paramı almak istiyor demiş doğum izni bittikten sonra 1 2 gün daha çalışıyor göstermişler sonra çıkışı verilmiş tazminatını da vermiş patronu işsizlikte alıyor çalışmıyor şuan bende aynısını denicem bakalım
Düşünüyorum dedi ama bilmiyorum. Benden sonra işler yolunda gitmezse ne olur bilemiyorumİşten istifa etmeyi düşündüğünü söyledin ve tazminat verecek dimi sana patronun doğrumu anladım canım eğer öyleyse ne güzel
Ben de dogum izni bitince çıkarın beni dicem. Hem dogum paramizi gem işsizlik maasini alırizBende aynı şekilde düşünüyorum. Doğum iznine çıkmaya yakın iznim bittiginde komple ayrılmak istedigimi söylicem. Kendi asıl patronum insanlıklı birisi çıkışımı isticem çümkü tek başıma çok iş yaptım çok emeğim geçti. Eger vermezse de doğum paramı alırım doğum iznim bittiginde de beni çıkarmış gibi gösterin en azından işsizlik alayım dicem
Canm benm ya off ayakta olmakta hepten zorBütün gece uyuyamadım kıramp yüzünden bıleklerım sısmıs üstüne basamıyorum evde olmak az hareket etmek daha ıyı varıs olmuyorsun okadar en azındann devamlı ayaktayım
canım ben de çok fazla hareket ediyor acaba rahatsız mı diye endişeleniyordum ama hepsi normal anladığım kadarıyla. bunun bir ideali ya da doğrusu yok gibi :) belki bebeklerimiz daha anne karnındayken hareketli mi yoksa uysal mı olacaklarını belli ediyorlardır. sen içini ferah tutKızlar ya ben 22+2deyim. İki gündür iş güç biraz yoğun geçiyor. Sanki bebişin hareketlerini daha az hissediyorum gibi, sizin nasıl her gün çok net hissedebiliyor musunuz
Hıc sorma pertım cıktı resmen gıttım kendıme terlık aldım en azından belkı ayakkabı yüzünden oldu bırde böyle denıycem hahahah Bor tanede hastane için alayımCanm benm ya off ayakta olmakta hepten zor
Ben oldum kuzum ilk dozumu. 15 inde 2. dozu olucam inşallahSağol kuşum inşallah hepimizeSen olmuştun sanki dimi ilk dozunu
Doğumdan sonra geçiyor diyorlar ama bilmiyorum artık nasipDoğumdan sonra gecıyor bır ben demı çıkmadı
Evet gecıyor cnm hıc bır hamılelıgımde yasamadım bakalımm şuana kadar bundada çıkmadıDoğumdan sonra geçiyor diyorlar ama bilmiyorum artık nasip
Ohh ellerine sağlık dene bakalım Allah yardmcın olsn cnm tüm çalısan hamişlerinHıc sorma pertım cıktı resmen gıttım kendıme terlık aldım en azından belkı ayakkabı yüzünden oldu bırde böyle denıycem hahahah Bor tanede hastane için alayımher yerım un oldu ayaklarımdan belllı olur lahmacun yapıyordum
Amın cnm allahım herkeze güç kuvvet versınOhh ellerine sağlık dene bakalım Allah yardmcın olsn cnm tüm çalısan hamişlerin
Ben emzikçiyim valla. Uykuya dalmayı kolaylaştırıyor oglumda cok işe yaradı. Ha bırakırken anam ağladı ama olsun 2.yede emzik kullanıcam ben inş alırsa tabiKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuzben emzik bakıyordum da bir arkadaşım aaa emzik mi vereceksin çocuğa diye beni bir yargıladı emzik karşıtı anneler de varmış meğer ben bu konuda pek kararsız kaldım açıkçası. Philips almıştım 0-6 ay ve şimdi bir tane de bibs almayı düşünüyordum kullananlar ve bu konuda fikri olanlar sizlerin de görüşünü merak ediyorum
Bende doğum iznim yaklaşsın o zaman söylicem iznim bitince beni çıkarın dicem sonra vay haber vermedin vay son dakika söyledin olmasınBen de dogum izni bitince çıkarın beni dicem. Hem dogum paramizi gem işsizlik maasini alıriz