- 17 Temmuz 2022
- 2.615
- 2.243
- 30
Ben aylara ayırıp dolabına bile yerleştirdim yıkaması kolay olsun diyeKızlar ya neler napıonuz bende daha hiç bişe almadım siz yıkama faslına geçmişiniz
Hey maşallah canım benim Allah sağlıkla mutlulukla kullandırmayı nasip etsin inşallah. Hepimize o güzel günleri göstersin aldığımız ciciler bebişkolarımızın kokusuyla dolsun inşallahBen aylara ayırıp dolabına bile yerleştirdim yıkaması kolay olsun diye
Ay hepimiz görelim inş o günleri❤❤ açıp açıp bakıyorum gözlerim doluyoHey maşallah canım benim Allah sağlıkla mutlulukla kullandırmayı nasip etsin inşallah. Hepimize o güzel günleri göstersin aldığımız ciciler bebişkolarımızın kokusuyla dolsun inşallah
Ben düzenli hissediyorum artık özellikle yemeklerden sonra ama gün içinde çok hareketli olunca pek hissedilmiyor (21+3)Kızlar ya ben 22+2deyim. İki gündür iş güç biraz yoğun geçiyor. Sanki bebişin hareketlerini daha az hissediyorum gibi, sizin nasıl her gün çok net hissedebiliyor musunuz
Ya bide bazen sancı oluyor yatırıyorlar hastaneye insanın aklı kalıyor evde hastane çantası her zaman hazırda bulundurulmalı bence o yüzden ben 30. Haftada hazırlar koyarım herşeyini yıkayıp ne olacağını bilemeyiz Allah gene zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahOlabılır cnm benım kız 36+4 doğmuştu oğlan 37+3 de doğmuştu en küçüğü 39+3 de doğdu acaba bu kaçta doğar kızlar genelde erken doguyor dıyolar erkekte geç doguyor derler düşündürücü
Çok yağmur yağdı hala yağıyor baktım yağmur yağıyor bi yatayım dedim ne uyumuşumAy Bursa'da da bozdu hava fırtına falan çıkmış ama şuan günlük güneşlik
Amın cnm inşallah zamanında saglıklı dogsunlar yeter sonn hamılelıgımde sancı yüzünden ıkı kere yatıs yemıstımYa bide bazen sancı oluyor yatırıyorlar hastaneye insanın aklı kalıyor evde hastane çantası her zaman hazırda bulundurulmalı bence o yüzden ben 30. Haftada hazırlar koyarım herşeyini yıkayıp ne olacağını bilemeyiz Allah gene zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Benim kardeşim 10 aylık dogmusOlabılır cnm benım kız 36+4 doğmuştu oğlan 37+3 de doğmuştu en küçüğü 39+3 de doğdu acaba bu kaçta doğar kızlar genelde erken doguyor dıyolar erkekte geç doguyor derler düşündürücü
Bende öyle hatta doğuruyorum zannedip üç gün doğumhane de bekletmişlerdi beni çok korkunçtu sonra doğurmadım normal servise almışlardıAmın cnm inşallah zamanında saglıklı dogsunlar yeter sonn hamılelıgımde sancı yüzünden ıkı kere yatıs yemıstım
Aynen cnm hazırlıklı olmakta fayda varBende öyle hatta doğuruyorum zannedip üç gün doğumhane de bekletmişlerdi beni çok korkunçtu sonra doğurmadım normal servise almışlardıherşey olabiliyor ona göre kendimizi ayarlamak lazım
Vay beee helal olsun ıyı durmuş ıcerıdeBenim kardeşim 10 aylık dogmusCinsiyet kız. Niyeti yokmus heralde hemde fare gibi gübi kucucuktu der annem
Bı iç zıbınlar hastaneye verilmesi zorunlu mu ben zıbın aldım ama içi dışıda mı varmış bilmiyodumBen de biraz erkenciyim sanırım beğendikçe ihtiyaca göre az az kıyafet aldım aylara göre dolaba astım 30. haftalarda da yıkayıp asarım diye düşünüyorum inşallahsadece iç zıbınlarini alacağım bir de ufak tefek parçalarını. Onun dışında süt sağma makinesini, biberon, emzik vs aldim. Banyo ve bakım ihtiyaçlarını da daha sonra alacağım. Tek tek böyle alıp aradan çıkarmaya çalışıyorum toplu almaktansa. Bir de ben biraz stres bir insanım yetişmeyecek vs diye düşünüp kendi kendimi yerim yoksa alınacaklar bittikten sonra da beşik vs gibi büyük parçalara gecicem kısmetse Ahh ne güzel heyecanlar insan hiç ertelemek istemiyor
Normal hayatta da oyle agırkanlıdır. Ne kaldırırız ne götürürüzVay beee helal olsun ıyı durmuş ıcerıde
O konuda hiçbir fikrim yokBı iç zıbınlar hastaneye verilmesi zorunlu mu ben zıbın aldım ama içi dışıda mı varmış bilmiyodum
Belediye tuvaletlerine yakın yerlerde yürü guzumAy kızlar akşam eşimle yürüyüşe çıkalım dedik ama tabi ki yolda benim tuvaletim geldi bi kafeye oturalım bari dedik hem soluklarınız hem ben lavobaya girerim. Bir çay bir çörçıla 100 lira verdik her gün çıkalım demiştik her seferinde böyle olursa battık biz. Ne olacak bu sık sık tuvalete gitmeler
Hahahah mantıklı ama burda pek belediye tuvaleti yok malesef. Çocuğuma alacağım bezleri önce ben kullanacağım bu gidişleBelediye tuvaletlerine yakın yerlerde yürü guzumYa da hamileyim diye rica et tuvalet kullandırmaya izin verirler