2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben aylara ayırıp dolabına bile yerleştirdim yıkaması kolay olsun diye
Hey maşallah canım benim Allah sağlıkla mutlulukla kullandırmayı nasip etsin inşallah. Hepimize o güzel günleri göstersin aldığımız ciciler bebişkolarımızın kokusuyla dolsun inşallah

Kızlar ya ben 22+2deyim. İki gündür iş güç biraz yoğun geçiyor. Sanki bebişin hareketlerini daha az hissediyorum gibi, sizin nasıl her gün çok net hissedebiliyor musunuz

Bende 30 da yıkamaya başlarım diye düşünüyorum herşeyim hazır zaten yıkanıp ütülenecek ve çantası hazırlancak

Hey maşallah canım benim Allah sağlıkla mutlulukla kullandırmayı nasip etsin inşallah. Hepimize o güzel günleri göstersin aldığımız ciciler bebişkolarımızın kokusuyla dolsun inşallah
Ay hepimiz görelim inş o günleri❤❤ açıp açıp bakıyorum gözlerim doluyo

Kızlar ya ben 22+2deyim. İki gündür iş güç biraz yoğun geçiyor. Sanki bebişin hareketlerini daha az hissediyorum gibi, sizin nasıl her gün çok net hissedebiliyor musunuz
Ben düzenli hissediyorum artık özellikle yemeklerden sonra ama gün içinde çok hareketli olunca pek hissedilmiyor (21+3)

Ya bide bazen sancı oluyor yatırıyorlar hastaneye insanın aklı kalıyor evde hastane çantası her zaman hazırda bulundurulmalı bence o yüzden ben 30. Haftada hazırlar koyarım herşeyini yıkayıp ne olacağını bilemeyiz Allah gene zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Amın cnm inşallah zamanında saglıklı dogsunlar yeter sonn hamılelıgımde sancı yüzünden ıkı kere yatıs yemıstım

Benim kardeşim 10 aylık dogmus Cinsiyet kız. Niyeti yokmus heralde hemde fare gibi gübi kucucuktu der annem

Amın cnm inşallah zamanında saglıklı dogsunlar yeter sonn hamılelıgımde sancı yüzünden ıkı kere yatıs yemıstım
Bende öyle hatta doğuruyorum zannedip üç gün doğumhane de bekletmişlerdi beni çok korkunçtu sonra doğurmadım normal servise almışlardı herşey olabiliyor ona göre kendimizi ayarlamak lazım

Ben de biraz erkenciyim sanırım beğendikçe ihtiyaca göre az az kıyafet aldım aylara göre dolaba astım 30. haftalarda da yıkayıp asarım diye düşünüyorum inşallah sadece iç zıbınlarini alacağım bir de ufak tefek parçalarını. Onun dışında süt sağma makinesini, biberon, emzik vs aldim. Banyo ve bakım ihtiyaçlarını da daha sonra alacağım. Tek tek böyle alıp aradan çıkarmaya çalışıyorum toplu almaktansa. Bir de ben biraz stres bir insanım yetişmeyecek vs diye düşünüp kendi kendimi yerim yoksa alınacaklar bittikten sonra da beşik vs gibi büyük parçalara gecicem kısmetse Ahh ne güzel heyecanlar insan hiç ertelemek istemiyor

Bende öyle hatta doğuruyorum zannedip üç gün doğumhane de bekletmişlerdi beni çok korkunçtu sonra doğurmadım normal servise almışlardı herşey olabiliyor ona göre kendimizi ayarlamak lazım
Aynen cnm hazırlıklı olmakta fayda var

Bı iç zıbınlar hastaneye verilmesi zorunlu mu ben zıbın aldım ama içi dışıda mı varmış bilmiyodum

Bı iç zıbınlar hastaneye verilmesi zorunlu mu ben zıbın aldım ama içi dışıda mı varmış bilmiyodum
O konuda hiçbir fikrim yok ben sadece tulum, alt üst takım şeklinde aldım. İçine atlet kısa kol - sıfır kol alttan çıt çıtlı olanları kasdetmiştim zıbın diye yanlış ifade etmişim

Ay kızlar akşam eşimle yürüyüşe çıkalım dedik ama tabi ki yolda benim tuvaletim geldi bi kafeye oturalım bari dedik hem soluklarınız hem ben lavobaya girerim. Bir çay bir çörçıla 100 lira verdik her gün çıkalım demiştik her seferinde böyle olursa battık biz . Ne olacak bu sık sık tuvalete gitmeler

Belediye tuvaletlerine yakın yerlerde yürü guzum Ya da hamileyim diye rica et tuvalet kullandırmaya izin verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…