Kızlar 23 haftalık oldum sizler ne zaman bebeğin eşyalarını yıkamayı düşünüyorsunuz
[/QUOTE
30 haftayı geçmeden yıkar asar katlar koyarım herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 23 haftalık oldum sizler ne zaman bebeğin eşyalarını yıkamayı düşünüyorsunuz
[/QUOTE
30 haftayı geçmeden yıkar asar katlar koyarım herhalde
30 haftayı geçmeden yıkar asar katlar koyarım heraldeKızlar 23 haftalık oldum sizler ne zaman bebeğin eşyalarını yıkamayı düşünüyorsunuz
Şimdi çok erken ya yıkasak bile gene toz olur 30. Haftadan sonra her ihtimale karşı başlamak lazım ben geçen sefer 32. Haftada hazırlamıştımKızlar 23 haftalık oldum sizler ne zaman bebeğin eşyalarını yıkamayı düşünüyorsunuz
30.haftada başlamak istiyorum benKızlar 23 haftalık oldum sizler ne zaman bebeğin eşyalarını yıkamayı düşünüyorsunuz
Ay sağol canım bunları tüketmeye dikkat edeyim bendeEvet kendımız yerıne bebeğe aldırımca en guzelı zaten onemlı olan kılo almak degılkı cnm bunlar hem bebeğe kılo aldırıyor hemde sütü artırıyor cnm ozellılle kaşar peynırı yoğurt haslanmıs yumurta cevız badem fındık üzüm kurusu susam kılo yapmaz derler ay cekırdıgıyle ama bebeğe çok yarıyor
Ben almadım bile hiçbişey. Doğum sancısı basladıgında makinaya atsam tozunu aldırsam doğuma yetişir kafasındayım şuanKızlar 23 haftalık oldum sizler ne zaman bebeğin eşyalarını yıkamayı düşünüyorsunuz
Ay sağol canım bunları tüketmeye dikkat edeyim bende
Heh sende yok kız doğumdan sonra hazırla ben 34 de yıkıyıp hazırlıycam çantasını herkesın kı farklı tabıBen almadım bile hiçbişey. Doğum sancısı basladıgında makinaya atsam tozunu aldırsam doğuma yetişir kafasındayım şuan
Bize de kalbinde ve böbreklerinde sorun var ama bunlar geçiyor ilerleyen haftalarda önemsiz dendi. Hiiç kafana takma dedikleri gibi geçici şeyler oluyor önemli olsa söylerlerdi. İnternetten de araştırma abuk sabuk şeyler yazıyor çünkü.Kızlar selam bugün 18+5 olduk doktor kontrolünden geldim. Doktorum ayrıntılı ultrasonu kontrollerinde kendi yapacağını söylemişti bugün biraz detaylı organ taraması yaptı. Bebeğin beyninde tek taraflı koroid pleksus kisti olduğunu söyledi. Telaş yapma sayısı tek ve 10 mm den az genelde 28. Haftadan sonra kayboluyor dedi. Genetik test yaptırmalı mıyız dedim hayır gerek görmüyorum dedi. Biraz telaş yaptım ama bakındığım kadarıyla internete genelde kaybolmuş ya da doğumlar sağlıklı olmuş başına gelen duyan var mı? Sizlerle de paylaşmak istedim
32den sonra yapmayı düşünüyorum benKızlar 23 haftalık oldum sizler ne zaman bebeğin eşyalarını yıkamayı düşünüyorsunuz
benim erken doğum ihtimalim yüksek o yüzden inşallah 30a yakın yıkar hazırlarım genelde 7aydan itibaren hazır olsun diye tavsiye ediyorlarKızlar 23 haftalık oldum sizler ne zaman bebeğin eşyalarını yıkamayı düşünüyorsunuz
Her anın tadını çıkarmaya calısıyorumm ama calıstıgım ıcın alamıyorum tadınıKızlar ya neler napıonuz bende daha hiç bişe almadım siz yıkama faslına geçmişiniz
Şakası bi yana bende 35 leri geciririm gibiHeh sende yok kız doğumdan sonra hazırla ben 34 de yıkıyıp hazırlıycam çantasını herkesın kı farklı tabı
Olabılır cnm benım kız 36+4 doğmuştu oğlan 37+3 de doğmuştu en küçüğü 39+3 de doğdu acaba bu kaçta doğar kızlar genelde erken doguyor dıyolar erkekte geç doguyor derler düşündürücüŞakası bi yana bende 35 leri geciririm gibi
Yaa allah razı olsun ne güzel konuştun canım içimi rahatlattın inşallah müjdeleşiriz ikinci hamileliğim ama insan başına gelmeyince daha önce endişe ediyormuş iyi düşünüyorum o zaman anlaştıkCanım o kist değil de mesela benim de 20. haftamın başında gittiğim için ayrıntılıya perinatolog beyinde 20.hafta itibariyle yavaş yavaş kapanması gereken 4. ventrikül diye bir yapının henüz açık olduğunu ama endişelenmemem gerektiğini zira genelde 22 itibariyle bu açıklığın beyin büyüdükçe kapandığını belirterek 23. haftaya yeni bir kontrol verdi. Ben hem kendi doktoruma hem de kardeşim tıp öğrencisi ordaki doktora sordurdum, önemsemediler bile kapanıyor dediler. Ben de güvendim ve internetten bakmadım bile. Sen de bakma, güzel olacak her şey öyle düşün, ki baktığın kadarıyla bile genelde bebekte görülen kistik yapıların çoğunlukla kaybolduğunu okumuşsundur. Kalbini ferah tut, analığıma bazen ben de yeniliyorum ama pozitif bir tutumla geçirelim bugünleri sonra da inşallah haftalar sonra müjdeleşiriz
Benim doktorum da çok rahat konuştu ben aksi bi durum olsa böyle konuşmam bana güven dedi sizler de içimi rahatlattınız canım sağolasınBize de kalbinde ve böbreklerinde sorun var ama bunlar geçiyor ilerleyen haftalarda önemsiz dendi. Hiiç kafana takma dedikleri gibi geçici şeyler oluyor önemli olsa söylerlerdi. İnternetten de araştırma abuk sabuk şeyler yazıyor çünkü.
Ay Bursa'da da bozdu hava fırtına falan çıkmış ama şuan günlük güneşlikHahahah havaya gel ben se kısa kollu duruyorum asırı sıcak gelıyor hava bana bırsey degıl cnm afıyet olsun
Ben 32 de Allah nasip ederse her şeyi hazır etmeyi düşünüyorum valizini hazır eder koyarım inşallah. Çünkü 37'ye kadar çalışma niyetindeyim eğer becerebilirsem ağırlaşmadan çok bitireyim son haftalarımı dinlenmeye ayırayım diyorumKızlar 23 haftalık oldum sizler ne zaman bebeğin eşyalarını yıkamayı düşünüyorsunuz
Çok haklısın ne olacağını bilmiyoruz benim çatım dar mı acaba hiç bilmiyorum bak onuCanım hiç alakası yok. Kız kardeşim ilkinde 20 ikincisinde 25 kilo aldı zayıftı. İlk çocuğunu 2 saatte normal doğurdu. İkincisi 1 saatte geldi. Ve hiç spor yapmadı yedi içti yattı plates yapan arkadaşım sezaryen doğurdu ve 10 kilo civarı almıştı. Bu tamamen yapı meselesi çatın darsa zor oluyor normal doğum. Hayırlısını istemek ve temkinli davranmak gerek bence çok kasmadan.