2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Hamilelik başından beri 3 kilo almışım sizce cokmu almışım kızlar 65 kilo olmuşum

Bana magvital verdi kramplar için
Konturole gitim kiloma baktılar 3 kilo almışım toplam tansiyonum da 10/6 çıktı magnezyum istedim sisteminde sorun varmış burdahaki sefer yazarım dedi anca sinir oldum

Kızlar bi sorum olucak kan hapı aç karnına diyor ama bulantı yaptığı için tok karna içiyorum o zaman da aynı şekilde oluyor doktorum gece yatmadan içebilirsin dedi fakat gece yatmadan içtiğimde bütün gece huzursuzluk oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum bi kere içmeyeyim dedim çok rahat uyudum ya ne yapmam lazım ki
Merhaba ben sabah erken uyanıp aç karnına içip tekrar uyuyorum böylece ciddi etkisi olmuyor denemeni tavsiye ederim .

Merhaba ben sabah erken uyanıp aç karnına içip tekrar uyuyorum böylece ciddi etkisi olmuyor denemeni tavsiye ederim .
Bende de aynı sıkıntı var, tüm vitaminlerimi alışkanlık akşam saatlerinde içiyorum. Aslında çok mantıklı dediğiniz zaten bu aralar 6.30'da dikiliyorum ayağa iş için 7.30 da kalkıyorum tekrar 8 gibi de kahvaltı yapıyorum. En iyisi 6.30'da içivereyim.

Benim bugün 21+3
İlk dört ayda sadece bir buçuk kilo almıştım. Bugün bir ölçtüm tam tamına 4 kilo almışım 😳 hedefim en fazla 10 kilo. Sizce normal mi ?

Kızlar selam bişey sorucam. Son günlerde sabahları ellerim uyuşuk ve şiş uyanıyorum. Yumruk falan yapamıyorum bayağı bi karıncalanıyor öyle geçiyor. Bu normal midir acaba?

Hiç korkmayalım bence bebeklerimiz yaşam sınırını geçecekler, korktuğumuzdan korusun Allah ama bebeklerimizin sağlıkla doğma ihtimali artıyor geri kalan her şey analıktan bir şekilde çekilir herhalde 🥰
Doğru söylüyorsun kuşum 4 aylıkken ne güzel daha 5 ay var diyordum şimdi 5 ay bitti 4 ay kalması hafiften korkutuyor ama dediğin gibi iyi olsunda minnoşlar halledicez bir şekilde 😂

X