2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
İnşallah sabah kv bin bı akrabası gelmiş bu dogururda bende görürüm su haline bak diyo karıda yok diyo
Ay canım ne takıyorsun ya bana da geçen hamileliğimde sürekli laf yapıyorlardı sen hiç hamile değil gibisin bunun neresi doğurcak diyip duruyorlardı bilmiyorum iç karnım geniş heralde benim fazla belli olmuyor insan üzülüyor ama boşver yani hiç sallama önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi ve hamileliğinin sağlıklı geçmesi

Kızlar merhaba, şu an 13+4’teyim. Tahmini doğum tarihi 2 Ekim gibi görünüyor ancak sezaryen düşündüğüm için Eylül annesi olabilirim 😅 Cinsiyeti belli olan bebiş annelerine bir şey sormak istiyorum 🫠 Çin takvimini daha önceden hiç duydunuz muuu, eğer duyduysanız cinsiyetler uyuşuyor mu acabaaa çok merak ediyorum 😂

Kızlar merhaba, şu an 13+4’teyim. Tahmini doğum tarihi 2 Ekim gibi görünüyor ancak sezaryen düşündüğüm için Eylül annesi olabilirim 😅 Cinsiyeti belli olan bebiş annelerine bir şey sormak istiyorum 🫠 Çin takvimini daha önceden hiç duydunuz muuu, eğer duyduysanız cinsiyetler uyuşuyor mu acabaaa çok merak ediyorum 😂
Ben kendim ve yengem ve ablam için yapmıştö hepsi erkek hepsi tuttu😂

Benim tuttu. Geçen bir doktor anket yapmıştı çin takvimine baktınız mı tuttu mu diye. Oy veren annelerin %68i tuttu demiş. Ben çok inanmıyorum zaten %50 ihtimal var tutma ihtimali yüksek ama işte insan merak ediyor bakıyor😁

Kızlar selam 17 haftaligim bugün tam birkac gündür sancım var doktor buyuyordur dedi ama endişelendim. Benim gibi olan var mı? Kasıkta, rahimde sancı oluyor ara ara dayanılmaz değil ama rahatsız edici.

Kızlar cinsiyetti, kiloydu, karındı hiç üzmeyin kendinizi. Önemli olan sağlık, bebişler de bizler de sağlıklı olalım gerisi çözülür. Dışarıyı da hiç düşünmeyin, kim ne derse desin bunu yaşayan bizleriz. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Kızlar selam 17 haftaligim bugün tam birkac gündür sancım var doktor buyuyordur dedi ama endişelendim. Benim gibi olan var mı? Kasıkta, rahimde sancı oluyor ara ara dayanılmaz değil ama rahatsız edici.
Aynı haftadayız benim de çok oluyo bu ara batma gibi acıyo sanki karnımın içi

Kızlar merhaba 12 haftalik gebeyim cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz?🌷
IMG20240331132728.jpg

Bazen idrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapıyor yarın sağlık ocağında idrar tahlili yaptır istersen

Ayy insanlar ne kadar hadsiz ya 😒 sanane yani tamamen kötü kalp başka bir şey değil. Hiç takma bile canım her hamilelik başka kimi çok kilo alır kimi az kiminin karnı büyük olur kiminin küçük ortak bir şey yok asla 😏 bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın daha da önemlisi yok😍❤️
Evet haklısın pek umursamamaya çalışıyorum🥰

Ay canım ne takıyorsun ya bana da geçen hamileliğimde sürekli laf yapıyorlardı sen hiç hamile değil gibisin bunun neresi doğurcak diyip duruyorlardı bilmiyorum iç karnım geniş heralde benim fazla belli olmuyor insan üzülüyor ama boşver yani hiç sallama önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi ve hamileliğinin sağlıklı geçmesi
Aynen de işte keşke herkes herşeyi konusmasa hamile kalmadan önce de sürekli hamile mısın diye soruyordu tedaviyle oldu bizim moral bozmak için var galiba böyle insanlar

X