2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ben 5+0 ım. Cuma doktora gideceğim inşallah. Beyaz şeffaf akıntımla birlikte kırmızı leke gelmiş bu normal değil mi ? İlk kez geldi. Kese oluştuğu içindir inşallah

Varsa tabiki çıkar

Lökosit+++ çıkmış o biraz üzdü
Benim de idrar da lokasit bu şekilde canım bakteri de yüksek çıkmıştı onunla beraber. Doktor idrar kültürü istedi ona göre değerlendireceğini söyledi. Aslında yapmıştım idrar kültürü de ama o olmamış tekrarı istenmiş maalesef. Onun dışında vitamin d yazdi bana o düşük

Eklentiler

• IMG_1628.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 48
Bende verdim canım idrar kültürü bakalım onu beklicez artık çok tedirgin etti beni erken doğum falan yazmışlar ama çok yüksek değil bizimkiler herhalde öyle anladım

Bende verdim canım idrar kültürü bakalım onu beklicez artık çok tedirgin etti beni erken doğum falan yazmışlar ama çok yüksek değil bizimkiler herhalde öyle anladım
Ayy Allah korusun benim doktorum bugün baktı hiç telaşlanma o çok önemsemedi bile olur normal dedi. Google’a bakarsak her şeyin en kötüsü yazıyor maalesef

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Şişkinliğiniz var mı karın alt bölümünde. Bir de yumurtalık taraflarında böyle daha fazla şişlik ele gelen Bi his var mı? Kötü bir şey midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…