Demir 103 çıkmış az önce aldım sonuçlarımıDemir ya da d vitaminine baktırdın mı kuzum ?
Ferritin ya da d vitaminine bakıldımıDemir 103 çıkmış az önce aldım sonuçlarımı
Varsa tabiki çıkarMerhabalar size bir şey sormak istiyorum. ilk ne zaman hamile olduğunu öğrendiniz idrarda ve kanda? Benim ilk defa regl 10 gün gecikti 2 gün önce idrarda çıkmadı. Eğer regl gelmezse perşembe günü kan tahlili vericem 12 gün gecikmeyle varsa çıkar mı sizce? Korkuyorum bir yandan
Hangi tahliller yapıldı bilmiyorum canım ferritin normal sonuç çıkmış d vitamini yok sanırımFerritin ya da d vitaminine bakıldımı
İdrar baktılarsa hemogramda bakmışlardır varmı hemogramınHangi tahliller yapıldı bilmiyorum canım ferritin normal sonuç çıkmış d vitamini yok sanırım
İdrarda yükseklik çıkmış aklım ona takıldı
Var ondada değerler normal gözüküyorİdrar baktılarsa hemogramda bakmışlardır varmı hemogramın
O zaman sorun yokturVar ondada değerler normal gözüküyor
Lökosit+++ çıkmış o biraz üzdüO zaman sorun yoktur
Yerlesme kanamasi olabilirmi acabaKızlar ben 5+0 ım. Cuma doktora gideceğim inşallah. Beyaz şeffaf akıntımla birlikte kırmızı leke gelmiş bu normal değil mi ? İlk kez geldi. Kese oluştuğu içindir inşallah
Bilmiyorum ki canım kanama değil leke gelmiş akıntıylaYerlesme kanamasi olabilirmi acaba
Tek başına değerlendirilmez üzülme. Bir sorun olsa komple enfeksiyonuun yüksek çıkardıLökosit+++ çıkmış o biraz üzdü
Benim de idrar da lokasit bu şekilde canım bakteri de yüksek çıkmıştı onunla beraber. Doktor idrar kültürü istedi ona göre değerlendireceğini söyledi. Aslında yapmıştım idrar kültürü de ama o olmamış tekrarı istenmiş maalesef. Onun dışında vitamin d yazdi bana o düşükLökosit+++ çıkmış o biraz üzdü
Bende verdim canım idrar kültürü bakalım onu beklicez artık çok tedirgin etti beni erken doğum falan yazmışlar ama çok yüksek değil bizimkiler herhalde öyle anladımBenim de idrar da lokasit bu şekilde canım bakteri de yüksek çıkmıştı onunla beraber. Doktor idrar kültürü istedi ona göre değerlendireceğini söyledi. Aslında yapmıştım idrar kültürü de ama o olmamış tekrarı istenmiş maalesef. Onun dışında vitamin d yazdi bana o düşük
Ayy Allah korusun benim doktorum bugün baktı hiç telaşlanma o çok önemsemedi bile olur normal dedi. Google’a bakarsak her şeyin en kötüsü yazıyor maalesefBende verdim canım idrar kültürü bakalım onu beklicez artık çok tedirgin etti beni erken doğum falan yazmışlar ama çok yüksek değil bizimkiler herhalde öyle anladım
Tarifiniz yerlesme kanamasina benzio. Insallah oyledirBilmiyorum ki canım kanama değil leke gelmiş akıntıyla
İnşallah canımTarifiniz yerlesme kanamasina benzio. Insallah oyledir
Ay evet sorma canım yaAyy Allah korusun benim doktorum bugün baktı hiç telaşlanma o çok önemsemedi bile olur normal dedi. Google’a bakarsak her şeyin en kötüsü yazıyor maalesef