2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Şişkinliğiniz var mı karın alt bölümünde. Bir de yumurtalık taraflarında böyle daha fazla şişlik ele gelen Bi his var mı? Kötü bir şey midir
Öyle birşey yaşamıyorum canım şişkinlik sadece akşam yemeklerinden sonra oluyor yani senin anlattığına baya farklı. Ele gelen şişkinlik nasıl sert birşey mi

Yetiştiiimmm kızlar yetiştim burasıda uğur getirsin inşallah canlar
Valla bizim ekip bi gelsin nasıl coşar buralar
Canım beni de alır mısın 26 yaşındayım 6 ocakta 41 beta ile öğrendim bat a 4 gün vardı.. 10 ocakta beta 315 çıktı bu cumartesi doktora gidicem ultrasonda keseyi görmek için
Ay ay ay benim kızlar gelmiş oh be şenlendi burası hoşgeldiniz, bazen o tarafta konuşunca bekleyen kızlara bir içim gidiyor tutayım diyorum kendimi. Rahat rahat hamilelik konularımızı konuşalım istedim

Öyle birşey yaşamıyorum canım şişkinlik sadece akşam yemeklerinden sonra oluyor yani senin anlattığına baya farklı. Ele gelen şişkinlik nasıl sert birşey mi
Böyle çizgi şeklinde sağ da ve solda. Sert bir his var gibi biraz bastırınca.

Ay ay ay benim kızlar gelmiş oh be şenlendi burası hoşgeldiniz, bazen o tarafta konuşunca bekleyen kızlara bir içim gidiyor tutayım diyorum kendimi. Rahat rahat hamilelik konularımızı konuşalım istedim
Evet ya benimde içim acıyor ister istemez insan içi burkuluyo inşallah Rabbim isteyen herkese versin

Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama acaba kimisi yazdıklarımıza içleniyor mudur diye düşünüyordum biz de daha 2 hafta öncesine kadar istiyorduk tabi ama ne biliyim işte isteyenleri üzmüyoruzdur umarım diye düşünüyorum bazen

Valla çok haklısın bizde onlar gibiydik onun için en biz anlarız onları

Selam kızlar yeni hamileyim. Bebiṣ daha 1 aylık bile değil. Doğum tahminen eylül'de. Beta 24 çok karın ağrım var yalnız. Benim gibi karnı ağrıyan yeni hamile var mı?

Selam kızlar yeni hamileyim. Bebiṣ daha 1 aylık bile değil. Doğum tahminen eylül'de. Beta 24 çok karın ağrım var yalnız. Benim gibi karnı ağrıyan yeni hamile var mı?
Yaaa daha çok minik annesi ve sen muhtemelen yerleşme ağrıları çekiyorsun endişelenme ben resmen 4-5 gün Regl olcam diye gezip milletin başının etini yedim

Çıkar canım tabi fakat henüz gecikmemiş de olabilirsin yani şöyle bazen hava değişimi veya stresten dolayı bile 10 gün gecikebiliyoruz yani 10 gün geç yumurtlayabiliyoruz. Ben reglimin olması gereken tarihten 6 gün sonra idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı aynı gün kan verdim 40 çıktı. Ama burada çok düzenli reglisi olup 45 gün regli olamayan çok oldu arada oluyor öyle stres yapma canım ama umarım sen bebişten dolayı gecikmişsindir

Sen her şeye dikkat et dikkatli beslen sabah sabah fırında ekmek yansın bir ton duman solu. Hey allahım hey. İnşallah bir sıkıntı olmaz canım sıkıldı ya

ay inşallah öyle olur canım benim mucize gibi allah bğışlasın yavrularımızı. Sonradan gelişebilirmiş diğeri herlade sen de son durm ne oldu dr ne diyor
Ben yarın gideceğim kontrole tekrar o zaman bakalım ne olacak

Sen her şeye dikkat et dikkatli beslen sabah sabah fırında ekmek yansın bir ton duman solu. Hey allahım hey. İnşallah bir sıkıntı olmaz canım sıkıldı ya
Sıkma canını kuzum saatlerce maruz kalsan dumana anlarım ama zaten kapı pencere açmışsındir hemen etkilemez yani bebişi

Canım sana şöyle söyleyeyim arkadaşımın son adet tarihi Ekim ayındaydı. Adeti bir ay gelmeyince test yaptı evde yaptığı idrar tetsinde birşey çıkmadı sonra kan verdi kanda çıktı ultrasonda görünmedi. Ultrasonda görünmesi neredeyse 2 ayını aldı en son bebsii de keseyi de gördü şu an adet tarihine göre 3 aylık olması gerekirken 2 aylık bebişi geç döllenme olabiliyor bunu da aklinda bulundur adetin gelmezse herhangi bir adet söktürücü vs kullanma bebiş varsa ilk kanda görünür zaten idrara geçmesi biraz zaman alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…