Saol canım çok haklısın. İnşallahT Tali89 lütfen kimseye hatta bize bile kulak asma canımhangi ismi beğeniyor seviyorsanız o olmalı, hiç kimsenin fikrinin bir önemi yok. Bu sadece isim konusunda da değil aslında. Geçen gün de konuşmuştuk burada. Bizde sınır bilememe, bazı fikirleri içimizde saklama konusunda ciddi sıkıntılar var. Çizgi ve mahremiyet bu değerler söz konusu olduğunda gerektiği şekilde uyarmalı ve mesafe koymalıyız. Bu konuda eminim ki hepimiz pek doluyuzdur ne yazık ki
Canım Göktürk sağlıkla gelsin anneciğin babacığın kollarına
Canım benimde öyleydi hastaneye gidip labaratuvar dan çıktı aldım doktora verdim öyle oluyormuş bizim hastanede belki sen de öyledirKızlar ya ikili tarama sonucum çıkmış giriyorum ama sonuç ektedir yazısı çıkıyor sonuç olarak ama göremiyorum acaba sadece doktorun ekranında mı çıkıyor
Saol canım artık kararımızı vermiş bulunuyoruz rabbim de izin verirseCanım bence çok çok güzel bir isim. Eşin de sen de beğendiyseniz içinize sindiyse dışarıyı boşverin
Cuma günü gideceğim o zaman ancak öğrenebilicem sanırım dediğin gibiyse inşallah temiz çıkmıştırCanım benimde öyleydi hastaneye gidip labaratuvar dan çıktı aldım doktora verdim öyle oluyormuş bizim hastanede belki sen de öyledir
Ayyy saolun bende öyle düşünüyorum. İçime sindi bu isimOldukça hoş ve kuvvetli bir isim bence. Sizin ve eşinizin içine sindiyse kiiiimsecikleri dinlemeyin ya. Zaten isim mevzuu yeterince zor.
Bana çok yediğimde, hele ki karbonhidrat ağırlıklı yediğimde tam olarak bu oluyorKızlar ya ben bugün çok fena nefes darlığı yaşıyorum. Aldığım oksijen yetmiyo sanki nefes alamıyo gibi oluyorum. Var mı böyle olan normal mi bu?
Yok canım ya sabahtan beri böyleyim çarpıntım da oldu bi kaç kereBana çok yediğimde, hele ki karbonhidrat ağırlıklı yediğimde tam olarak bu oluyoryemekten sonra olduysa sıkıntı yok bence, sabaha geçiyor çünkü :)
Anladım canım, belki ağırlaşıyoruz karnımız da büyüyor diye oluyordur ama tabi bunu sormalısın doktoruna. İhmal etme ama panikleme de lütfen. Çok geçmişler olsunYok canım ya sabahtan beri böyleyim çarpıntım da oldu bi kaç kere
Çok sağol sorcam mutlaka çünkü yatamıyorum. Uzanınca nefessiz kalıyorum resmenAnladım canım, belki ağırlaşıyoruz karnımız da büyüyor diye oluyordur ama tabi bunu sormalısın doktoruna. İhmal etme ama panikleme de lütfen. Çok geçmişler olsun
Bende aynıyım carpıntı ve nefes darlıgıYok canım ya sabahtan beri böyleyim çarpıntım da oldu bi kaç kere
Vücudumuzun değişikliğe verdiği tepki, uyum sağlama süreci de olabilir ama bizler uzman değiliz tabi. Basit nedenli, geçici bir durum olacak inşallah, gönlünü ferah tut canımÇok sağol sorcam mutlaka çünkü yatamıyorum. Uzanınca nefessiz kalıyorum resmen
Yaa normal o zaman dimi korkuttu beni birazBende aynıyım carpıntı ve nefes darlıgı
Rahim yukarı çıktıkca göğüs boşluğunu sıkıştırıyomuş normalmiş galiba sağol teşekkür ederim rahatladım birazVücudumuzun değişikliğe verdiği tepki, uyum sağlama süreci de olabilir ama bizler uzman değiliz tabi. Basit nedenli, geçici bir durum olacak inşallah, gönlünü ferah tut canımhaber verirsen çok sevinirim
Ben birde aktif spor yapan biriyim hamilelikten once de yapıyordum baya. İlk haftalarda da devam edıyordum sonra dr nolur nolmaz ara verelim dedi Şimdi ara verdim. Tekrar baslıycam doktor tamam derse. Hamilelikten once kardıyo kontrolune gitmiştim doktor herşey normal demişti o sebeple biraz rahatım ama diger hamileligimde de nefes darlıgı yasadıgım cok oluyordu. Normalde 1 nefeste gidip geldigim yerler hamilelikle zorlaşmaya baslıyor. Eşim bile arada dio nefes nefese kalmıssın yine die.Yaa normal o zaman dimi korkuttu beni birazağlıcaktım nerdeyse biraz önce
Çok mantıklı, bu açıdan düşünmemiştim. Muhtemelen pek çoğumuz da yaşayacağız bu durumu öyleyse.Rahim yukarı çıktıkca göğüs boşluğunu sıkıştırıyomuş normalmiş galiba sağol teşekkür ederim rahatladım biraz
Beni geçen gece tuttu çarpıntıÇok sağol sorcam mutlaka çünkü yatamıyorum. Uzanınca nefessiz kalıyorum resmen
Ben spor yapmıyodum da köpeğimiz var yıllardır her gün 40 dk yürüyüş yapıyorum ona rağmen böyle oldumBen birde aktif spor yapan biriyim hamilelikten once de yapıyordum baya. İlk haftalarda da devam edıyordum sonra dr nolur nolmaz ara verelim dedi Şimdi ara verdim. Tekrar baslıycam doktor tamam derse. Hamilelikten once kardıyo kontrolune gitmiştim doktor herşey normal demişti o sebeple biraz rahatım ama diger hamileligimde de nefes darlıgı yasadıgım cok oluyordu. Normalde 1 nefeste gidip geldigim yerler hamilelikle zorlaşmaya baslıyor. Eşim bile arada dio nefes nefese kalmıssın yine die.
Biraz erken başladı sadece bakalım sonlara doğru ne olacak :)Çok mantıklı, bu açıdan düşünmemiştim. Muhtemelen pek çoğumuz da yaşayacağız bu durumu öyleyse.
Rica ederim, rahatlamana sevindim. Psikolojik olarak zor ve hassas bir dönemdeyiz
Evet valla bakmıyor demekki hareketli olmayadaBen spor yapmıyodum da köpeğimiz var yıllardır her gün 40 dk yürüyüş yapıyorum ona rağmen böyle oldum