Kızım büyük olunca oğlana mamasını felan yediriyor çok şükür okadar şuan zorlanmiyorum gerçi ilk iki evladimida peş peşe olmuştu destekcim hiç yoktu ozmanlar şimdi iki ailede yakınımda çok şükürMaşallah maşallahİlerde çok güzel olacak kalabalık aile kardeş çok güzel birşey. Sen biraz zorlanirsin hepsi buyuyene kadar ama sonrası için çok iyi. Benimde hedefim 3
Aynen farklı görüşlerde var. Benim tek ortaklı şirket kendimin yani. Ofisim var. Hani şey demek istiyor sen dogum yaptıgında ortagın para kazanmaya devam ediyor. Ama ben calısmadıgımda bişey kazanamıyorum esasında. Çünkü tek ortaklı limüted şirket benimki. Basit usullerde falan diyor ama bizim meslekte basit usul yok yani oyle calısılmıyoHmmm biraz teferruat var sanki. Tamam canım teşekkür ederim bi ilgileniyim ben bu konuyla
Bu yıl allah nasip ederse gene arastırmalara baslarım :) ama 32 de 36 da raporları almayı unutma genede. Nerde lazım olcagı belli olmuyorHmmm biraz teferruat var sanki. Tamam canım teşekkür ederim bi ilgileniyim ben bu konuyla
Liste verdi onu uyguladım canım ama kilodan kiloya kişiden kişiye değişir kaç kilosun sen yakın kilolardaysan atayımNe uyguladın peki?
Aynen farklı görüşlerde var. Benim tek ortaklı şirket kendimin yani. Ofisim var. Hani şey demek istiyor sen dogum yaptıgında ortagın para kazanmaya devam ediyor. Ama ben calısmadıgımda bişey kazanamıyorum esasında. Çünkü tek ortaklı limüted şirket benimki. Basit usullerde falan diyor ama bizim meslekte basit usul yok yani oyle calısılmıyo
Ben de tek çalışıyorum benim üzerime ofisim. Tamamdır aklımda raporlar daBu yıl allah nasip ederse gene arastırmalara baslarım :) ama 32 de 36 da raporları almayı unutma genede. Nerde lazım olcagı belli olmuyor
Genelde raporları baskası yanında calısanlara verıyorlar yani onlara lazım oluyor ben 33. Haftada cıkartmısım. 1 hafta eksik hesaplancak demişlerdi. Tam hatırlamıyorumda konuları o donem gelince sgk ile falan gorusuruz. Benim mimarlık muhendislik ofisi.Ben de tek çalışıyorum benim üzerime ofisim. Tamamdır aklımda raporlar da
Elbettemerhaba firmanın iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz
Canım bence çok çok güzel bir isim. Eşin de sen de beğendiyseniz içinize sindiyse dışarıyı boşverinKızlar ben bebeğime Göktürk ismini düşündüm acayip yükseldim bu isme ama herkes burun kıvırıyor. Eşim beğendi ama kime Göktürk desem başka isim mi bulamadın diyor lar. Size soruyorum objektif olarak cevap vereceğiniz içinsize nasıl geliyor bu isim lütfen cevap verin ya
Ben ilk kez 2 gün önce hissettim çok mucizevi bir şeydi.Arkadaslar bebek hareketlerini hisseden varmi aranizda
Eritrosit lökosit bende de öyle ne yazık ki ve idrar yolum çok berbat doktor antibiyotiğe başlayacağız mecbur dedi tek dozluk ilaç vermişti ama onlar geçirmedi benimKızlar bugün sağlık ocağında tahlil yaptırdım da
lökosit referans aralığı 0-4 benim 25
Eritrosit referansı 0-3 benim 4
WBC referansı 3,8 - 10 benim 12,22
HCT " 35-45 benim 34,9
NEU " 1,56-6,13 benim 9,23
çıkmış bunun gibi yüksek çıkanlar ne yaptılar
.
Acaba antibiyotik mi almamız lazım. Ayyy napacuğuk, tek dozluk değil de bikaç günlük anca paklar bizi benceEritrosit lökosit bende de öyle ne yazık ki ve idrar yolum çok berbat doktor antibiyotiğe başlayacağız mecbur dedi tek dozluk ilaç vermişti ama onlar geçirmedi benim
Tek dozluklardan üç gün arayla üç paket kullandım gene bana mısın demedi doktor tekrar tahlil yaptı baktı geçmemiş antibiyotik mecbur dedi cuma günü gidicem bende o zaman yazıcak ilaçlarıAcaba antibiyotik mi almamız lazım. Ayyy napacuğuk, tek dozluk değil de bikaç günlük anca paklar bizi bence
Ne güzel canım. Allah bı kolaylık veriyor , büyürler hayırlısıyla sağlık olsunKızım büyük olunca oğlana mamasını felan yediriyor çok şükür okadar şuan zorlanmiyorum gerçi ilk iki evladimida peş peşe olmuştu destekcim hiç yoktu ozmanlar şimdi iki ailede yakınımda çok şükür
T Tali89 lütfen kimseye hatta bize bile kulak asma canımKızlar ben bebeğime Göktürk ismini düşündüm acayip yükseldim bu isme ama herkes burun kıvırıyor. Eşim beğendi ama kime Göktürk desem başka isim mi bulamadın diyor lar. Size soruyorum objektif olarak cevap vereceğiniz içinsize nasıl geliyor bu isim lütfen cevap verin
Amin cnm cümlemizin evladını korusun yarabbimNe güzel canım. Allah bı kolaylık veriyor , büyürler hayırlısıyla sağlık olsun
Bana da diyorlar ki saçma sapan isimler seçiyorsun normal bilindik isimlerin suyu mı çıktı diyorlar bende ona sinir oluyorum Ahmet Mehmet Ayşe bunları da koyacak değilim yani hangi zaman da yaşıyoruz