2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Pek okuyamıyorum ara ara bakıyorum buraya. Şimdi nasılsın canım

Ay ne güzel öğrenince içinize bi ferahlık gelmiştir
Evet canım şükürler olsun
Hayırlı olsuuuuun
Çok teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun canım Prensesler çoğalıyoorr
Eveet daha da artar bence Çok teşekkür ederim canım
E yeter da bu kadar beklemek yarın 15+6 olucam öğreneyim artık
Öğrenirsin bence 16ya ne kalmış şunun şurasında
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin inşaallah canım hepimizz inşallah

Hayır, benim bebiş utangaç biri sanırım, ısrarla göstermedi ve uyudu eğer gösterirse haftaya öğrenicez inşallah tahmin ederim derseniz 13+4 ten ultrason görüntüsü
Hadi ya bizimki de uykucu tok ve boş su iç idrar sıkışık gel dedi sizinde yatıyor hiç nub bile belli degil tüh anlaşılmıyor cidden

Kız çocuk şuan 8 aylık iste temmzuda doğum yapmıştım kasımın 25 sinde oldum sonra aralığın 11 de sonrası yok zaten onceside yok ise başladım die süt koruma yapmadı devamlı emmedigi için
Yaa nasibi böyleymiş bebişlerin. Birlikte büyürler çok güzel

Hadi ya bizimki de uykucu tok ve boş su iç idrar sıkışık gel dedi sizinde yatıyor hiç nub bile belli degil tüh anlaşılmıyor cidden
Çocuk tüm çabalara rağmen 2 kere hareket etti, ilkinde ayaklarını başına götürdü dümdüz, bacaklarını esnetti sonra kıvrıldı yine. En son da el salladı geri uyudu. Önümüzdeki randevuya tok karınla gidicem, güzelce kahvaltımı yapıp, çikolatamı yiyip, sodamı içip, 2 lt su şişemi alıcam yanıma. Yeter artık herkes cinsiyeti öğrendi, kutlamasını yaptı, alışverişine başladı, biz 15 hafta bitecek çocuğun cinsiyetinden bi haberiz yahu

Ay gönlünce olsun ya sonuç inşallah bnde aynen hazırlıklı gideyim ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…