Allah rqsı olsun canım cümlemizinOh şükür maşallah, inşallah hamileliğin devamında sağlıkla ve keyifle geçirirsin
Bana şimdi verdi demir kalsiyum magnezyum verdi galibaErken canım bana 16. Haftada demir takviyesi başlattı
Canım bende ekim ayında gebelik yaşadım ve düşükle sonuçlandı üç hafta kalbinin durduğundan habersiz karnımı sevdim. Sonra öğrendim ki kalbi durmuş. Hiç isyan etmedim dediki rabbim sen ummadığım bir anda aldın bebeğimi yine de şükür. Ummadığım bir anda tekrar nasip et dedim. Sonra ki ay hiç ummadığım bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Adetimin zamanı geçti hiç beklemediğim için test te yapmadım. Bebekten vazgeçmiştim bir seferlik korunmasız ilişki yaşamıştık o yüzden hamile olacağımı hiç düşünmemiştim. İnşallah seninde öyle olacak rabbim tez zamanda kucağını sağlıklı bir brbbekkle doldursunArkadaşlar merhabalar herkese benim gebeliğim bugün sonlandı Eylül annesi hikayem buraya kadarmış..
Hayırlısı olsun eşim erkek olmasını çok istiyorEvet erkek sağol canım
Bacak galibaÇektiği fotoğraflar da bu kızlar.1 foto bacak mı kızlar
Hadi yaaa çok sinir bozucu gerçekten uğraşmaması ilginç ya bi su iç gel bi tatlı ye ne bilim bişi de yani bnce bu doktorun karakter sıkıntılı değiştir bunuKızlar pozisyon uygundu doktor gerçekten tam bir beceriksiz devlet hastanesi doktorları bile böyle değildir herhalde ya adam baktı bi kıza benziyor yok erkeğe benziyor derken bebek sırtını döndü bakamadı kalktık geldik çok sinir oldum sanki para basıyoruz ya
Biz bu gidişle zor ogreniriz gibime geliyor
Aaa net söyler artık hadi inşallah gönlünüzce olsun
Aa benle de hemen hemen bişey yok arandabende yarın 17 oluyorum kısmetse
Kızlar galiba cinsiyetimiz erkek tam kesin demedi ama erkeğe benziyo pipiye benziyor dedi ultrasona göre 15 +4 çıktı sonradan haftasını yakalar dedi sen adet tarihine göre takip et dedi
Size ultrasonla gözüken resim falan verdi mi o haftalarda nasıldıBende 12.5 haftalıkken belli olmuştu
Size ultrasonla gözüken resim falan verdi mi o haftalarda nasıldı
Bana soldaki bacak arası gibi geldi çıkıntı da pipiÇektiği fotoğraflar da bu kızlar.1 foto bacak mı kızlar
Ay ne güzel öğrenince içinize bi ferahlık gelmiştir
Hayırlı olsuuuuun
Canım bacak arası fotisi varmı biz yine öğrenemedik
Çok sevindim darısı inşallah yarın bana bende öğrenirim inşallah
Ama pipiye benzemiyor kıza benzettimBana soldaki bacak arası gibi geldi çıkıntı da pipi
Bana erkek gibi geldi ama bilemem tabiAma pipiye benzemiyor kıza benzettim
Pek belli değil bunda ama ekrandan baktığımda bayağı belliydiCanım bacak arası fotisi varmı biz yine öğrenemedik
Hayırlı olsun canım Prensesler çoğalıyoorr
İnşallah kuzummÇok sevindim darısı inşallah yarın bana bende öğrenirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?