- 17 Temmuz 2022
- 4.043
- 3.561
- 63
- 30
Mantıklı valla işe yarasınlar ben de duşakabini temizlettim geçen günEşime yaptırcam o zaman
Folik asit bitince hemen başlanacak diye bir kural yok demek ki. Teşekkür ederim canımBenim doktorum bir multivitamin ve d vitamini vermişti direkt. 12. haftada mide bulantısı olmadığı için demir takviyesi de ekledi. Normalde bulantı olduğu durumlarda 16'da da verebiliyorum demişti. :)
evet tatlım çok heves ettim niyeyse önceden saçma gelirdi oysa cinsiyet partileri falan :)) oyyy küçük prensler yaa doğsalar da koklasak doya doya :)Ah evet canım senin sürpriz parti olayın vardı değil miçok zor sabretmek dayan azıcık daha bakalım yerim ben o oğluşları
Neye heves ettiysek içimizde kalmasın kuzum, kime ne sankievet tatlım çok heves ettim niyeyse önceden saçma gelirdi oysa cinsiyet partileri falan :)) oyyy küçük prensler yaa doğsalar da koklasak doya doya :)
Neye heves ettiysek içimizde kalmasın kuzum, kime ne sankiben yapmamayı tercih edenlerdenim, etrafımda bu sefer de aaa niye yapmıyorsuncular Eksik olmazlar, bazen sınırları aşmayı çok seviyoruz ne yazık ki.
Aylar, yıllar öyle hızlı geçiyor ki, olabildiğince içimizden geldiği gibi dolu dolu yaşayıp, her anın kıymetini bilelim hep inşallah
Doğduklarında da aklımızı kaçırmasak bari, hayal dahi edemiyorumanaları yesin o popişleri
Gaviscon şurup verdi bana doktorum zararı yokmuş hamilelikte ama bir sor istersen yine deEvde poğaça yapmıştım dün yedim geceye kadar mide yanmasından maf oldum akıllanmayıp sabah kahvaltıda yine yedim şimdi yine aynı devam ediyor. Süt , kraker denedim başka ne iyi geliyorr kızlar
Tam olarak bu canımaynen öyle valla kuzum, kimseyi takmıyorum artık :) biz naparsak yapalım gerekli-gereksiz yorum yapanlar hep olacak, en iyisi gülüp geçmek kendi bildiğimizi okumak :) böyle diyorum da, bazen o kdr sinir oluyorum ki her şeye burnunu sokanlara.. neyse.. önemli olan aslan oğluşlarımız ve bizim keyfimiz :) <3
Maşallah herşeyi halletmişsin yaKızlar nasılsınız 17 haftaya girince ilk tekmemi yedim şükürler olsunbebiş kıpır kıpır artık ayırt edebiliyorum onu 2 gündür falan kız anası olucam diye alışverişi abarttım kızım 1. Yaş gününde giyeceği elbiseye kadar hazır ettim çok şükür kendime bişey almadım hiç karnım çıkmadı diye tam bir hamilelik taytlı alayım ileride giymek için dedim maaşımı bitirmişim Bu arada kızımın adı Nehir olacak kendimi bildim bileli çok severim kapı süsünü bile seçtim bir dahaki aya sipariş veriyorum
Oy maşallah ya arkadaşlar böyle alınması lazım gelenler listesi yapsak ne iyi olur aslındaKızlar nasılsınız 17 haftaya girince ilk tekmemi yedim şükürler olsunbebiş kıpır kıpır artık ayırt edebiliyorum onu 2 gündür falan kız anası olucam diye alışverişi abarttım kızım 1. Yaş gününde giyeceği elbiseye kadar hazır ettim çok şükür kendime bişey almadım hiç karnım çıkmadı diye tam bir hamilelik taytlı alayım ileride giymek için dedim maaşımı bitirmişim Bu arada kızımın adı Nehir olacak kendimi bildim bileli çok severim kapı süsünü bile seçtim bir dahaki aya sipariş veriyorum
Ben yaptım en gerekli şeyleriOy maşallah ya arkadaşlar böyle alınması lazım gelenler listesi yapsak ne iyi olur aslında
Valla arkadaşım hayrına buraya da atarsan belki şuan grubumuz editörü bu listeleri derleyip toplayıp girişe falan koyabilir, haziran anneleri falan yapmışlar mesela. Kızlar yapan eden varsa atsın bence :)Ben yaptım en gerekli şeyleri
Sağol canım bi sorayımGaviscon şurup verdi bana doktorum zararı yokmuş hamilelikte ama bir sor istersen yine de
Atayım ama yazım kötüdür söyleyimValla arkadaşım hayrına buraya da atarsan belki şuan grubumuz editörü bu listeleri derleyip toplayıp girişe falan koyabilir, haziran anneleri falan yapmışlar mesela. Kızlar yapan eden varsa atsın bence :)
Çok teşekkür ederim emeğine sağlık vallaAtayım ama yazım kötüdür söyleyim
Desene maaş uçtu gitti bizim patronda ücretsiz izne saldı ramazan boyunca ben daha hic birşey anlamadımKızlar nasılsınız 17 haftaya girince ilk tekmemi yedim şükürler olsunbebiş kıpır kıpır artık ayırt edebiliyorum onu 2 gündür falan kız anası olucam diye alışverişi abarttım kızım 1. Yaş gününde giyeceği elbiseye kadar hazır ettim çok şükür kendime bişey almadım hiç karnım çıkmadı diye tam bir hamilelik taytlı alayım ileride giymek için dedim maaşımı bitirmişim Bu arada kızımın adı Nehir olacak kendimi bildim bileli çok severim kapı süsünü bile seçtim bir dahaki aya sipariş veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?