- 19 Şubat 2024
- 1.660
- 1.379
- 53
- 32
Benim bu sabah midem bulanıyo hakkımda hayırlısıshshsj
Diş yok ya dahaOhh harikadiş yok dimi daha senin bebişte
Biz geçtik 2 numaraya emzikte bizimki nedense numaradan sonra ufaldıemzik kullananlar +6 ay emziklere geçtiniz mi? ben aldım ama baya büyük geldi gözüme. ne zaman geçmek lazım bilemedim
Osman hoca günde 6 tatlı kaşığı sınırımız diyodu1 tabak 2 tabak mıbenimki muhallebili şeyleri çok seviyor baya da yemek istiyor ama acaba fazla mı kaçırıyoruz diye ben vermiyorum pek. 3 yemek kaşığı falan verip bırakıyorum. yediği kadar versem mi acaba? irmik, yulaf unu veriyorum. pirinç ve bulgura daha geçmedim ben de yoğurt çorbası yapmayı düşündüm bugün. onunla veririm artık.
Yok ya bildiğimiz koska tahin sjsj valla alışsın her şeyi organik almaya gücümün yeteceğini sanmıyorumtahin hala denemedim. pekmezi verdim sıkıntı olmadı galiba. tahini organik falan mı aldın yoksa bizim kahvaltıda yediğimiz market ürünlerinden mi? her şeyi organik almaya kalkarsam sonumuz ne olur diye düşünüyorum da djddd
Ben bi test yapcam içime kurt düştü ya. Durup dururken niye midem bulanıyo ki açlıktan dedim kahvaltıdan sonra da hala bulanıyo bi korktumkız var mı öyle bi ihtimal kfjddjd ay aşırı korkuyorum var ya bazen kazaya kurban gidicem diye
Aman diyimBenim bu sabah midem bulanıyo hakkımda hayırlısıshshsj
Doktor geri çevirir zaten istemediğinde dedi yediği kadar ver dedi ne kadar isterse işte1 tabak 2 tabak mıbenimki muhallebili şeyleri çok seviyor baya da yemek istiyor ama acaba fazla mı kaçırıyoruz diye ben vermiyorum pek. 3 yemek kaşığı falan verip bırakıyorum. yediği kadar versem mi acaba? irmik, yulaf unu veriyorum. pirinç ve bulgura daha geçmedim ben de yoğurt çorbası yapmayı düşündüm bugün. onunla veririm artık.
Benim bu kızçe kaza ile oldu hemde sezeryan doğum yaptıktan 4 ay sonrakız var mı öyle bi ihtimal kfjddjd ay aşırı korkuyorum var ya bazen kazaya kurban gidicem diye
Ayy iyice korktum şimdiBenim bu kızçe kaza ile oldu hemde sezeryan doğum yaptıktan 4 ay sonra
aynen ben de birçok şeyi organik aldım ama her şeyi alamıcam muhtemelen. bir yerden sonra yetişemeyiz manyak oluruz. eti güvenilir bir yerden kıyma çektiririm. 8. ayda geçicem ete inşallah.Yok ya bildiğimiz koska tahin sjsj valla alışsın her şeyi organik almaya gücümün yeteceğini sanmıyorumetini kıymasını iyi yerden alırım bulabildiğim içeriği en temiz güvenilir şeyleri vermeye çalışcam işte ne yapayım
ben de kayınvalidemin öyle olduğunu duyunca çok şaşırmıştım tabii o zamanlar cahildim kdjddjjs şimdi başıma gelir diye çok korkuyorum. prezervatifle korunuyoruz ama içime sinmiyor tam :/Benim bu kızçe kaza ile oldu hemde sezeryan doğum yaptıktan 4 ay sonra
Evet evet çok kasmamak lazım bu mevzuyu kafayı yerizaynen ben de birçok şeyi organik aldım ama her şeyi alamıcam muhtemelen. bir yerden sonra yetişemeyiz manyak oluruz. eti güvenilir bir yerden kıyma çektiririm. 8. ayda geçicem ete inşallah.
Yaa kazayla oldu diyenlerin %99 u prezervatif falan kullanmıyor zaten merak etme. Geri çekilme bir korunma yontemi değilben de kayınvalidemin öyle olduğunu duyunca çok şaşırmıştım tabii o zamanlar cahildim kdjddjjs şimdi başıma gelir diye çok korkuyorum. prezervatifle korunuyoruz ama içime sinmiyor tam :/
Obaaaa hayırlı olsun mu demeliyiz??Benim bu sabah midem bulanıyo hakkımda hayırlısıshshsj
Ben bugün verdim yeni emziğini sevdi. Eskşsini şstemiyordu bir süredir bir de bunu deniyim sedim aldı hemenemzik kullananlar +6 ay emziklere geçtiniz mi? ben aldım ama baya büyük geldi gözüme. ne zaman geçmek lazım bilemedim
öyle mi diyorsun? doğru diyorsun bebek de hemen kolayca olmuyor ki. belki korunmasak da uğraşsak bile hemen hamile kalamamYaa kazayla oldu diyenlerin %99 u prezervatif falan kullanmıyor zaten merak etme. Geri çekilme bir korunma yontemi değil. Buzlu donlu karlı yagmurlu havada arabanın ibresini 300 e yaklaştırp kaza yapınca aaaaa kaza yaptım. olmuyor o bile bile lades diger türlü de prezerv/spiral / hap ile de olabiliyor tabi kucuk ihtimal. Ondada artık takdiri ilahi. Allah al demiş yani yapcak bişey yok
bizim küçük olanı emiyor gayet normal. küçük geliyorsa nasıl anlarım bilemedim. ağzı çok büyük değil bizim bebenin. o yüzden hemen 6 ay oldu diye büyüğüne geçmek mantıklı gelmediBen bugün verdim yeni emziğini sevdi. Eskşsini şstemiyordu bir süredir bir de bunu deniyim sedim aldı hemen
Ayy bi dahakine vereyim ya o zaman
Biz de sadece sarısını tadıyoruz ama içime sinmiyor böyle. Bi sıkıntı olmazsa ilerleyen aylarda veririm ya ben de beyazını. Bi de bizim doktor yumurta çok alerjik diye acayip bi üç gün kuralı uyguluyo, sıkıldım vallaKızlar yumurta sarısını tadım yaptık ama beyazını yapmadık daha siz aynı anda mı verdiniz artık bazı doktorlar sarı beyaz ayrımı yok falan diyor ?
Neeeeyyy aman diyimBen bi test yapcam içime kurt düştü ya. Durup dururken niye midem bulanıyo ki açlıktan dedim kahvaltıdan sonra da hala bulanıyo bi korktum
Bizimki de 3.aydan beri tutmuyor emzik ama ben yine bi umut almıştım 6.ay için, denesem mi ben de acabaBen bugün verdim yeni emziğini sevdi. Eskşsini şstemiyordu bir süredir bir de bunu deniyim sedim aldı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?