2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Osman hoca günde 6 tatlı kaşığı sınırımız diyodu

Yok ya bildiğimiz koska tahin sjsj valla alışsın her şeyi organik almaya gücümün yeteceğini sanmıyorum etini kıymasını iyi yerden alırım bulabildiğim içeriği en temiz güvenilir şeyleri vermeye çalışcam işte ne yapayım

Doktor geri çevirir zaten istemediğinde dedi yediği kadar ver dedi ne kadar isterse işte ben daha hiç irmik yulaf felan vermedim doktorun demesini bekliyordum bakalım artık yapıcam bende inşallah yalnız aklım şeye yatmadı şimdi bebek irmiği bebek yulaf unu felan almaya gerek var mı ne bileyim evdekilerden versem olmaz mı? Bir de artık bir ay sonra rendelemek ezmek blenderdan geçirmek yok elinde tiftikle dedi bir ay sonra da tavuk dana eti balık yiyebilir dedi şimdi 1 ay görüşmeyeğiz doktorla

aynen ben de birçok şeyi organik aldım ama her şeyi alamıcam muhtemelen. bir yerden sonra yetişemeyiz manyak oluruz. eti güvenilir bir yerden kıyma çektiririm. 8. ayda geçicem ete inşallah.

Benim bu kızçe kaza ile oldu hemde sezeryan doğum yaptıktan 4 ay sonra
ben de kayınvalidemin öyle olduğunu duyunca çok şaşırmıştım tabii o zamanlar cahildim kdjddjjs şimdi başıma gelir diye çok korkuyorum. prezervatifle korunuyoruz ama içime sinmiyor tam :/

aynen ben de birçok şeyi organik aldım ama her şeyi alamıcam muhtemelen. bir yerden sonra yetişemeyiz manyak oluruz. eti güvenilir bir yerden kıyma çektiririm. 8. ayda geçicem ete inşallah.
Evet evet çok kasmamak lazım bu mevzuyu kafayı yeriz babası küçükken bi oturuşta 5 pirzola yiyomuş valla ocağımıza incir ağacı dikilir

ben de kayınvalidemin öyle olduğunu duyunca çok şaşırmıştım tabii o zamanlar cahildim kdjddjjs şimdi başıma gelir diye çok korkuyorum. prezervatifle korunuyoruz ama içime sinmiyor tam :/
Yaa kazayla oldu diyenlerin %99 u prezervatif falan kullanmıyor zaten merak etme. Geri çekilme bir korunma yontemi değil . Buzlu donlu karlı yagmurlu havada arabanın ibresini 300 e yaklaştırp kaza yapınca aaaaa kaza yaptım. olmuyor o bile bile lades diger türlü de prezerv/spiral / hap ile de olabiliyor tabi kucuk ihtimal. Ondada artık takdiri ilahi. Allah al demiş yani yapcak bişey yok

öyle mi diyorsun? doğru diyorsun bebek de hemen kolayca olmuyor ki. belki korunmasak da uğraşsak bile hemen hamile kalamam ama riske de atmak istemiyorum

Ben bugün verdim yeni emziğini sevdi. Eskşsini şstemiyordu bir süredir bir de bunu deniyim sedim aldı hemen
bizim küçük olanı emiyor gayet normal. küçük geliyorsa nasıl anlarım bilemedim. ağzı çok büyük değil bizim bebenin. o yüzden hemen 6 ay oldu diye büyüğüne geçmek mantıklı gelmedi

R rowantree bahsettiğiniz süt ise verin bir şey olmuyor. Bebek içiyorsa sıkıntı olmaz. Ben hep verdim. Hatta stogum tükendi. Iciyorken bitirttim. İlerde belki damak zevki olunca içmez diye düşündüm
Ayy bi dahakine vereyim ya o zaman teşekkür ederim
Kızlar yumurta sarısını tadım yaptık ama beyazını yapmadık daha siz aynı anda mı verdiniz artık bazı doktorlar sarı beyaz ayrımı yok falan diyor ?
Biz de sadece sarısını tadıyoruz ama içime sinmiyor böyle. Bi sıkıntı olmazsa ilerleyen aylarda veririm ya ben de beyazını. Bi de bizim doktor yumurta çok alerjik diye acayip bi üç gün kuralı uyguluyo, sıkıldım valla daha tatmadığı bi sürü şey var ve bi an önce kendi yemeklerinize geçmesi lazım diyorlar. Daha ilerleyemedik o aşamaya, bilemedim nasıl olacak
Ben bi test yapcam içime kurt düştü ya. Durup dururken niye midem bulanıyo ki açlıktan dedim kahvaltıdan sonra da hala bulanıyo bi korktum
Neeeeyyy aman diyim olabilir mi öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…